rady na umiestnenie antiradaru
rady na umiestnenie antiradaru
máte nejaké rady kam antiradar položiť aby fungoval čo najlepšie
je možné ho dať aj dozadu pod okno aby snímal predok a zadok alebo je možné ho na prednom okne niečím nenápadne zakryť ?
prípadne ho primontovať na strop ?
mám presne tento http://www.dealextreme.com/p/1-5-lcd-gp ... -12v-65510
je možné ho dať aj dozadu pod okno aby snímal predok a zadok alebo je možné ho na prednom okne niečím nenápadne zakryť ?
prípadne ho primontovať na strop ?
mám presne tento http://www.dealextreme.com/p/1-5-lcd-gp ... -12v-65510
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: rady na umiestnenie antiradaru
Toto je radar na auta s gulou, teda napriklad Fabie, ktore maju gulu miesto loga na prednej maske. Potrebujes to mat niekde, kde nebudes mat rusenie, teda na celnom skle. Otazne je, ci tento radar bude spolahlivo fungovat aj u nas, pasiem to ma dost, ma to aj pasmo s ktorym sa vysiela u nas (K-Band), ale ci sedia frekvencie, tak to netusim. Casto sa stava, ze ked kupis antiradar z USA, tak ho u nas nepouzijes.
-
p4ra
Redeemer
Ked to nahodou bude fungovat, daj vediet, zadovazim tiez jeden. 
-
hojko
Site Admin
Skor by to chcelo zvazit laserovu rusicku, lenze tie ceny su daleko vyssie. Za kvalitnu pevnu sadu v pohode aj 1000 eur. Ale ak by toto fungovalo, urcite by som si to tiez kupil, bolo by to vhodne na dialnice.
-
viper1993
Medium Professional
Su laserove rusicky aj take ako tieto prenosne antiradary ze sa to len niekde pripevni alebo su len take co sa davaju napevno niekam?
-
hojko
Site Admin
viper1993: Myslim, ze sa nieco take najde, otazna je funkcnost. Laserova rusicka funguje na inom principe ako anitradar, ktory upozornuje. Rusicka upozorni az vtedy, ked radar vystreli luc na tvoje auto, rusicka luc odblokuje a vysle ti upozornenie, takze musis rychlost brzdit a vypnut rusicku, pripadne sa automaticky vypne podla nastavenia. Laserovy luc sa odrza od miest ako su predne svetla a SPZ, na zadnej casti je to len SPZ, u nas vsak policajti meraju len v smere jazdy, mozno vynimokou je, ze ta zameria od chrbta. Preto sa laserove rusicky umiestnuju do blizkosti svetiel a SPZ, zalezi vsak od velkosti auta. Pre SUV sa pouzivaju tri rusicky na prednej maske, pri mensich autach postacia dve, pri nejakem Ticu ci Matize by postacila aj jedna niekde pri SPZ.
-
Shark NX
Addict
Najidealnejsie to je na presny stred pristrojovky, nie k strednemu zrkadlu, nie na strop.
Poriadne detektory maju aj polarizaciu anten a obcas im pomoze vertikalna pozicia (Beltronics)
U tohoto modelu by som sa bal velkeho mnozstva falosnych poplachov, pripadne slabej citlivosti.
Ma to aj detekciu Laseru ale ta bude rovnaka ako na Cobre, policajt na mna mieril Laserovou puskou a ziadna reakcia. A Cobra je kvalitnejsi kusok.
K Antiradaru (Rusicke) najlepsie je riesenie "parkovacich senzorov". Bez kompletneho rozobratia auta to nezistia a ovladaci modul moze byt zabaleny v obale od cigariet
Poriadne detektory maju aj polarizaciu anten a obcas im pomoze vertikalna pozicia (Beltronics)
U tohoto modelu by som sa bal velkeho mnozstva falosnych poplachov, pripadne slabej citlivosti.
Ma to aj detekciu Laseru ale ta bude rovnaka ako na Cobre, policajt na mna mieril Laserovou puskou a ziadna reakcia. A Cobra je kvalitnejsi kusok.
K Antiradaru (Rusicke) najlepsie je riesenie "parkovacich senzorov". Bez kompletneho rozobratia auta to nezistia a ovladaci modul moze byt zabaleny v obale od cigariet
-
RATZINGER666
Darca
hojko, shark: zaujima ma rusicka, ktora sa vie sama po prvom "neuspesnom merani" vypnut, aby nedoslo k dalsiemu neuspesnemu meraniu... je to pre mna novinka, viete mi podat blizsie info o modeloch, ktore tuto funkciu obsahuju? alebo je uz obsiahnuta vo vsetkych modernejsich? uvitam aj konkretne typy...
-
hojko
Site Admin
Myslim, ze vsetky moderne to maju uz.
Trebars: http://www.antiradar.sk/target-lasertra ... -bran.html
http://www.antiradar.eu/
Laserové merače rýchlosti sú pomerne novinkou a polícia s nimi meria len od začiatku roka 2009. Lasery, alebo tzv. LIDARY, merajú rýchlosť len stacionárne, poznáme ich ako „trojnožky“. Dokážu merať na stovky metrov, preto ich väčšinou spozorujeme až keď je neskoro. Antilasery sú zariadenia, ktoré Vás upozornia na meranie rýchlosti laserom a získajú pre Vás pár sekúnd na to, aby ste prispôsobili rýchlosť, potom sa automaticky vypnú. Nenechajte sa zviesť značkami antilaserov, ktoré nie sú overené odborníkmi, lídrami medzi antilasermi sú značky AntiLaser, Laser Interceptor a Target LaserTrack.
Trebars: http://www.antiradar.sk/target-lasertra ... -bran.html
http://www.antiradar.eu/
Laserové merače rýchlosti sú pomerne novinkou a polícia s nimi meria len od začiatku roka 2009. Lasery, alebo tzv. LIDARY, merajú rýchlosť len stacionárne, poznáme ich ako „trojnožky“. Dokážu merať na stovky metrov, preto ich väčšinou spozorujeme až keď je neskoro. Antilasery sú zariadenia, ktoré Vás upozornia na meranie rýchlosti laserom a získajú pre Vás pár sekúnd na to, aby ste prispôsobili rýchlosť, potom sa automaticky vypnú. Nenechajte sa zviesť značkami antilaserov, ktoré nie sú overené odborníkmi, lídrami medzi antilasermi sú značky AntiLaser, Laser Interceptor a Target LaserTrack.
A neboli antiradary u nás zakázané ? A rušičky sú povolené ?
a neda sa zohnat taky co sa integruje priamo do prednej masky (teda v podstate za nu) alebo taky co sa tvari ako predny parkovaci senzor ?
pretoze hentie veci v okne
co ja viem...to si rovno mozem na kapotu napisat - mam antiradar
pretoze hentie veci v okne
Obe su zakzane novelizovanym zakonom o cestnej premavke.