METAL,METAL...

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
silmarill
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: METAL,METAL...

Príspevok od používateľa silmarill »

Ing. FijoK napísal: a nepozeral si http://www.valhalla.sk ? :)
pozrel som si to aj som sa tam regol, ale zdá sa mi zameraním až príliš na power/heavy... heh na úvodnej stránke album Amaranthe hodnotenie 9,5/10 :lol: fórum je nejaké mŕtve, neviem či premazané alebo tam proste nikto neprispieva... a pri registrácii mi ponúklo tvoj starý avatar, netuším prečo :|

hudobne (v rámci metalu) mi viac sadlo české Metal Forum, s prihliadnutím na žánre ambient & darkwave aj Orbis Metallum... mimochodom nevie niekto čo sa stalo so SK stránkou HardHeavy.sk?

olddirtybastard: tí Russian Circles sú fakt skvelí, vedel by som si predstaviť takúto hudbu aj v rádiu.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

silmarill napísal: olddirtybastard: tí Russian Circles sú fakt skvelí, vedel by som si predstaviť takúto hudbu aj v rádiu.
Tak to mas teda velku predstavivost. Toto do radia za prve nikdy nepojde a za druhe to tam ani nepatri. Radia su vec, ktora ponuka sirokym masam veci nenarocne na konzumovanie a stavim sa, ze pre beznych ludi by boli Ruske kruhy v lepsom pripade znozka disharmonickych zvukov ak by to nepovazovali za pokazene radio.
Btw. ak sa Ti to paci mal by si si definitivne vyhladat kapelu Agalloch, su to sice americania ale maju taky neskutocne neamericky zvuk az je to podozrive :D . IMO su to krali v tomto style.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Čo to je za štýl? Pripomina mi to post hardcore... Inak mne osobne to moc nehovorí, nič sa tam nedeje, inštrumentalne skladby si predstavujem trochu inak :-)
Bicmen je inak vyborny
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

axxis: aj "Ruské kruhy" sú amíci ;d ale je zaujímavé, že si to zaškatuľkoval ako "znožku disharmonických zvukov" -_- o pink floyd si to napr. nikto nemyslel a tiež používali rôzne reverb/delay/distortion a pod. efekty, aby vyvolali rôzne echoidné tóny a prestupy. s tým rozdielom, že hrali rock a RC sú metal no. osobne sa mi zdá práve nudné počúvať v každej kapele tie isté postupy dookola, trochu pomenené riffy, basové linky, všade stereotyp v bubnovaní. tuna majú týpci svojskosť, yup.
súhlasím ale s tým, že sa to do rádia nikdy nedostane (resp. to beží na nekomerčných rádiách), pretože väčšina poslucháčov je nenáročná a vystačia si s tým, čo už v rádiach beží, tak načo to meniť, že.
ale ten Agalloch ako odporúčanie ľudom ti odobrujem ;)

btw keď už som opäť tuna, tak aj Sólstafir vydali nový album, ochutnávka
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

S tym Pink floydom mas pravdu, tiez vedia byt niekedy poriadne WTF ale to sa premietlo aj na oblubenosti. Pesnicky, ktore su "normalne" sa stali znamymi a tie, ktore zneju viac experimentalne padli do zabudnutia a na radiach ich jakziv hrat nebudu. To ale nikomu netreba mat za zle ani to nie je ziadna chyba systemu, je to proste tak, ze ludia oblubuju jednoduche veci a lahuckymi refrenmi, ktore si mozu spievat do kroku. To nie je dovod plakat a byt nazlosteny na svet aky je nespravodlivy k metalu a ze by mal byt znamejsi :)
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

axxis napísal:Tak to mas teda velku predstavivost. Toto do radia za prve nikdy nepojde a za druhe to tam ani nepatri. Radia su vec, ktora ponuka sirokym masam veci nenarocne na konzumovanie a stavim sa, ze pre beznych ludi by boli Ruske kruhy v lepsom pripade znozka disharmonickych zvukov ak by to nepovazovali za pokazene radio.
Btw. ak sa Ti to paci mal by si si definitivne vyhladat kapelu Agalloch, su to sice americania ale maju taky neskutocne neamericky zvuk az je to podozrive :D . IMO su to krali v tomto style.
nemyslel som to tak, že RC hrajú pop... :nono: ale že by to bla fajn hudba do pozadia, napríklad pri práci. dosť ma štve že u nás v kancli sú všetci Funrádio pozitívni, furt tie isté odrhovačky dookola + to majú ako zvonenia na mobiloch :( rád by som si cez deň vypočul aj nejakú inteligentnejšiu hudbu.

čo sa týka Agalloch, páči sa mi od nich len pár pesničiek, celý album som nikdy nemal síl dopočúvať do konca. Solstafir som kukal na YT, buď som na to však nemal náladu alebo ma to totálne minulo ale nepáčilo sa mi to.
Flipperr
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Flipperr »

Su tu ešte pamentnici čo pametaju Megadeth? Nova doska Tr1rt3en je fajnova
viac tu:

Kód: Vybrať všetko

http://www.flipo.funsite.cz/?p=17
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

silmarill napísal: pozrel som si to aj som sa tam regol, ale zdá sa mi zameraním až príliš na power/heavy... heh na úvodnej stránke album Amaranthe hodnotenie 9,5/10 :lol: fórum je nejaké mŕtve, neviem či premazané alebo tam proste nikto neprispieva... a pri registrácii mi ponúklo tvoj starý avatar, netuším prečo :|

hudobne (v rámci metalu) mi viac sadlo české Metal Forum, s prihliadnutím na žánre ambient & darkwave aj Orbis Metallum... mimochodom nevie niekto čo sa stalo so SK stránkou HardHeavy.sk?

olddirtybastard: tí Russian Circles sú fakt skvelí, vedel by som si predstaviť takúto hudbu aj v rádiu.
no, s tou prevahou power/heavy mas pravdu, aj ked nas je v redakcii viac, na albumoch permanentne pracujeme dvaja-traja a nie vzdy si trufneme hodnotit grindove, alebo ine albumy, v ktorych style sa nevyzname

forum sa bohuzial nikdy nerozbehlo, ale navstevnost sa celkom drzi :)
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

takéto niečo považujem za pravý thrash metal,moja srdcovka :) a to sólo :smt049
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

este sa nauc ako sa thrash pise a bude to OK
trash je nieco trochu ine, you know

edit:// beriem spat, to co si sem dal je fakt trash :D
Merco_
Professional
Professional

tupelo :blee: tak thrash no :roll: ty by si vedel určite zahrať lepšie ;) všetko viem,všade som bol že?
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Merco_ napísal:tupelo :blee: tak thrash no :roll: ty by si vedel určite zahrať lepšie ;) všetko viem,všade som bol že?
to je argument damy a pani! tento som uz dlho nepocul :lol: clovece Ty si iny traged :D
Merco_
Professional
Professional

nj som :D čo je podla teba thrash metal ?
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Merco_ napísal:nj som :D čo je podla teba thrash metal ?
ja som nikde nepovedal, ze to nie je thrash metal. len si myslim, ze je to shitna banda to je cele. popravde ja cely ten zaner nemusim
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

spoluziakova kapela
Kafko
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Kafko »

Videli ste už nový klip od Behemoth ?

chipp12
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chipp12 »

No co miestne osadenstvo kolko z Vas bolo na Rammsteine v BA ?:) podla mna nezabudnutelny koncert s kopou efektou a setlist bol strasne brutalny ....
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Fakt neskutočný koncert , to sa aj ťažko opisuje ľuďom ktorý to nevidelo :O
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Zdravím. Snáď som v správnej téme :)
Hľadám nejakú kapelku, ktorá by hrala piesne podobného štýlu ako Sabaton (neviem či je to power metal alebo čo), ideálne niečo na spôsob No ide mi o to, aby to bola kapela zo Slovenska / Česka a mala texty o Slovanoch, prírode a podobne. Padla mi do oka kapelka Brotherhood, no neskutočne mi vadí ich občasné "chrčanie do mikrofónu" a celkovo, dosť revú. Ja rád rozumiem textu :) Možno hľadám čo ani neexistuje: Sabaton spievajúci po slovensky/česky o Slovanoch, prírode a o zidealizovanom živote v tých dobách. Viete o niečom takom?
Napísať odpoveď