GPS do mobilu

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: GPS do mobilu

Príspevok od používateľa test »

Dokonca :)
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Inak ta gps navigacia by mala pracovat offline vsak? https://market.android.com/details?id=c ... y5hdXJhIl0.

Ale preco mi stale pise, ze nemam povolene GSP a ked ho ale chcem povolit napise mi , ze to budem mat spoplatnene, ze musi urcit polohu, takze bude stahovat data cez internet?... ja tomu nechapem

recencia, nastavenia atd http://android-sk.sk/index.php/aplikaci ... sygic-aura
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Upresnim nazov, vola sa to Sygic GPS Navigation.

Potrebujes si stiahnu cez wifi mapy, teda basemap a mapy statov. V nastaveniach mu vypni aby sa nepripajal na net.
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Polo-X »

ja mam na androide 2.3.3. sygic aura a bezi vyborne. cez wifi natahas mapy zadarmo. samotna navigacia ma nejakych 5 mega bez map. ja som stiahol celu europu koli cestovaniu zabere to cca 3,5 giga na sd card.
nezaznamenal som ziadne chyby a bezi mi velmi svizne. zatial som spokojny aj ked prva cesta mimo svk bude az o mesiac kde ju skutocne otestujem. teraz ju ma iba dva tyzdne. predtym som mal na win mobile navi i go 8 navigaciu a s tou som bol max spokojny taktiez
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Mam povolit "Pouzit bezdrotove siete - zobrazit polohu v aplikaciach (ako je napriklad aplikacia mapy) pomocou bezdrotovych sieti" alebo mam zapnut "Pouzut satelity GPS - Presjt na uroven ulic (vyzaduje sa vacsia kapacita baterie a vyhlad na oblohu)"?

Pri oboch mi pise, ze to budem mat spoplatnene
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Polo-X »

ja idem cez gps bez wifi a nepise mi nic take... hmm netusim...
ale ja nemam oficialnu verziu tak neviem ci v tom moze byt hacik 8)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Aplikacia Mapy alebo tiez Google Maps mapy stahuje priamo pri prezerani z internetu a cachuje si to na kartu, ale ked cez nejaky program precistis cache, tak prides aj o nacitane mapy. Preto su mapy od Googlu nepouzitelne bez internetu. Sygic ma mapy stiahnute v telefone a ak sa nieco malo stahovat, tak to boli informacie o radaroch, pocasi, TMC a neviem co dalsie..., to vsak funguje len pri kupenej verzii (s vynimkou pocasia, to ide aj na stiahnutej verzii). Neviem kde divas tieto nastavenia, normalne staci Sygic nainstalovat a hotovo, ak tak, upravit moznosti zobrazenia. Musis mat samozrejme povolene prava pre aplikaciu, ale to ziada pri instalacii, takze bez toho by si to nenainstaloval a tiez treba mat pustene GPS, ale program sa tusim pyta, ci chces zapnut GPS.
Napísať odpoveď