Nový bazár
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nový bazár
opravené
ďalšia vec keď zmažem v bazare príspevok síce ho zmaže ale vyhodí tú istú chybu.
Inak chválim bazar enno-tutti ste to spravili fakt dobre, mohli by ste rozbehnuť aj inzertný portal keby ste to premiestnili na nejakú domenu bazar.hojko.com
Inak chválim bazar enno-tutti ste to spravili fakt dobre, mohli by ste rozbehnuť aj inzertný portal keby ste to premiestnili na nejakú domenu bazar.hojko.com
-
audiotrack
VIP
malo by to byť opravené. A vďaka za pochvalu. Nad samostatnou doménou sa rozmýšlalo predtým než sme ho spustili, a z viacerých dôvodov sme sa rozhodli pre takéto riešenie
Co tak pridat do bazaru odkaz na blacklist a whitelist?
-
audiotrack
VIP
odkazy na whitelist aj blacklist sú v pravidlách pre kupujúcich
-
weroro
Flash coder
Ahoj.
Možno som ja blbý, ale ako sa pridávajú fotky do inzerátu? Skúšal som pridať cez tú prvú možnosť a nič. Skúsil som aj cez druhú možnosť (náhľad alebo ako to bolo) a zase nič.
Možno som ja blbý, ale ako sa pridávajú fotky do inzerátu? Skúšal som pridať cez tú prvú možnosť a nič. Skúsil som aj cez druhú možnosť (náhľad alebo ako to bolo) a zase nič.
-
audiotrack
VIP
a čo znamená "nič"?
Ja len tak, že nikto sa nesťažoval a keď som to kodil tak som to skúšal na viacero prehliadačoch, tak neviem čo sa deje. Skús to bližšie popísať
Ja len tak, že nikto sa nesťažoval a keď som to kodil tak som to skúšal na viacero prehliadačoch, tak neviem čo sa deje. Skús to bližšie popísať
-
weroro
Flash coder
Vytvoril som inzerát, klikol na vybrať, vybral som obrázok (podporovaný rozmer, veľkosť súboru, aj formát), dal som ok. Potvrdil som inzerát a obrázok nikde. Potom som to z editoval a skúsil tú druhú možnosť (ten náhľad) a po potvrdení tam obrázok stále nebol. (Aj som refreshol). Ja nevravím, že to je chyba ale nie je na to nejaký špeciál postup?
// Vyriešené. Nenahráva v Opere. Cez FF som to tam nahodil.
// Vyriešené. Nenahráva v Opere. Cez FF som to tam nahodil.
V Opere počas náhľadu keď vytváram inzerát tiež nič nevidím , či sa tie obrázky nahrali alebo nenahrali. Ale keď dám odoslať , tak sa v inzeráte normálne objavia.
Na začiatku , keď sa spustil nový bazár mi to normálne fungovalo aj v Opere. Od istého času sa mi v náhľade obrázky nezobrazujú. Asi je to novými verziami Opery.
Na začiatku , keď sa spustil nový bazár mi to normálne fungovalo aj v Opere. Od istého času sa mi v náhľade obrázky nezobrazujú. Asi je to novými verziami Opery.
-
audiotrack
VIP
pozrem sa na to, ale najskôr vo štvrtok nakoľko mám v stredu deadline jedného webu
-
Shark NX
Addict
Toto je chyba u mna? Vsetky inzeraty sa po rozkliknuti takto chovaju. Mozilla 7.0.1
-
audiotrack
VIP
nie som pri pc, ale cez operu mini a dolphin hd mi ich zobrazuje v poriadku, tak predpokladam ze chyba bude u teba. Skus iny prehliadac a precistit cache
-
lekoklatik
VIP
@Shark: tiež mám novú mozillu a inzeráty mi zobrazuje správne.
ako sa daju nahlasit prispevky v bazare?stale mi tam jeden a ten isty clovek spamuje so smiesnymi ponukami 
-
hojko
Site Admin
balthier: Nedaju, mozes poziadat admina alebo moderatora a zmazanie prispevku, resp. upozornenie uzivatela. Tu jeho ponuku som z tvojho inzeratu zmazal.
Ten prvy prispevok som nemyslel ale ten druhy.OD toho druheho uzivatela to bol uz druhy priblbly prispevok a ano vsimol som si ze sa o bazar starate a taketo veci mazete ale nebolo by na skodu keby v tom bol daky system radsej ako otravovat vas po SS.Dakujem.
-
Kibo
Hardcore addict
Ak kupujúci komentuje inzerát, môže svoj komentár zmazať? Prišla mi v noci správa, že niekto komentoval môj inzerát, ale komentár tam nie je. Dopĺňal som predtým ešte do textu dáke info, takže som ho editoval, ale to som robil aj minule a všetko fungovalo. Jedná sa o tento inzerát. Vďaka 
-
hojko
Site Admin
Kibo: Ano, moze.
-
Soviet
Darca
Hmm..teraz ktory ide byt aktualny bazar? Ten uplne dole, alebo ten hore v ponuke?