BattleField 3
-
freax_xo
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Re: BattleField 3
Takže nožík to nebol 
Prosim vas objednaval tu niekto BF 3 cez gameleader.cz? nejako my to nechodi? Mam predoobjednavku od zaciatku oktobra.
-
Daggertail
Light Professional
no ja tam na stranke gameleader nikde nevidim, ze by posielali aj na slovensko 
žeby?Daggertail napísal:no ja tam na stranke gameleader nikde nevidim, ze by posielali aj na slovensko
-
Daggertail
Light Professional
aha ok :DD ja som sa len tak zbezne pozrel do dopravy a tam som nevidel nic o doprave do SR, tak potom beriem spat 
-
xH4wK
No ja uz neviem uz by sme mali mat tie DLC na maile nie ? Stale nic nemam...
Ja tiez nic, pisal si im? Premyslam, ci im napisem.
-
Michaelo
Hardcore addict
Napisali ze do piatku by to mal mat kazdy. Takze skuste pockat do 17:00 Vtedy im konci pracovna doba (vacsine). Ak do 16:30 nedojde mail tak im mozme napisat.
-
hojko
Site Admin
Normalne som frustrovany celou hrou. Clovek hra pol hodinu a zrazu ho z nicoho nic odpoji zo servera. PB je pritom aktualny, takze v tom problem nebude, rovnako ako nebude problem v internete. Nechapem preco nedali prezeranie serverov priamo do hry, ale robi sa to retardovanym sposobom cez prehliadac. Dnes som sa chcel pripojit na server, dve minuty zaseknuta cierna obrazovka pri spustani BF, tak som to musel vypnut cez CTRL+ALT+DEL. Ked som sa pripojil na iny server, tak vsetko v pohode.
Edit: Najnovsie neukazuje ping pri serveroch
Edit: Najnovsie neukazuje ping pri serveroch
Ping ukazuje iba obcas a neviem od coho to zavisi. To odpajanie bude podla mna chybou servera, pretoze na niektorych mozem hrat aj hodinu v kuse a inde ma odpoji behom prveho kola. Cize ked narazim na stabilny server, tak si ho pridam medzi oblubene a postupne by mi tak mohla vzniknut pekna zbierka spolahlivych serverov 
-
freax_xo
Zablokovaný
Tak to bude potom zaujímave, servery si budete vyberať podla toho či su stabilné alebo nie
Ja toto na PS3 neriešim ..
No ja mam podobny problem so serverami ako hojko, ked sa meni mapa tak uz viem ze som v prdeli a mozem len dufat ze ma prihodi ku kamosovi do squadu. Vcera sa nam poriadne nedarilo ani napojit, tak sme hrali coop. Celkom nervy na to mam.. Pritom mam pocit ze beta na tom bola lepsie. No dufam ze sa to zlepsi, inak budem musiet vyuzit gotharov trik a favouritnut si "stabilne" servery.
Inak vsimol som si ze mortar je pekna chobotina
Inak vsimol som si ze mortar je pekna chobotina
-
Norick98
Medium Star
Tie servery im teda moc nevysli... zvyknu padat.. hraci pritom dostanu spravu typu: Kicked by administrator, co je blbost. Provideri sa vyhovaraju ze treba updatovat PB, ale pochybujem ze by ho 64 hracov, ktorych to "kickne" mali stary 
Nam fakaheda napisala, ze sa s tym nic neda robit, musi to vyriesit DICE. Padaju servery aj od i3D a ostatnych velkych providerov.
Nas server padol dnes zatial len raz a to cca po troch hodinach od naplnenia. Teraz uz ide cca 2 hodiny OK, tak uvidime. Ak chcete, budeme radi ak sa pripojite alebo zabookujete server. Slovakov je tam stale dost malo
ServerName: SK Slovak Bad Company :: www.slovakbc.com ::
65 CQ 2rounds.
Male mapy sme vyhodili / Seina, Metro / a odstranili aj lagujuci Teheran Highway. Osobne nad tym sedim cely den a ak sa vyskytne problem, tak sa snazim server hned nahodit. Este ze ma sef dnes dovolenku
.
Nam fakaheda napisala, ze sa s tym nic neda robit, musi to vyriesit DICE. Padaju servery aj od i3D a ostatnych velkych providerov.
Nas server padol dnes zatial len raz a to cca po troch hodinach od naplnenia. Teraz uz ide cca 2 hodiny OK, tak uvidime. Ak chcete, budeme radi ak sa pripojite alebo zabookujete server. Slovakov je tam stale dost malo
ServerName: SK Slovak Bad Company :: www.slovakbc.com ::
65 CQ 2rounds.
Male mapy sme vyhodili / Seina, Metro / a odstranili aj lagujuci Teheran Highway. Osobne nad tym sedim cely den a ak sa vyskytne problem, tak sa snazim server hned nahodit. Este ze ma sef dnes dovolenku
-
hojko
Site Admin
Norick98: Este ze tam bol jeden hrac asi pred hodinou, to by sme sa trosku ponahanali dvaja na takej mape.
preco odvsadial vyhadzuju metro .. ved to je taka pekna mapa 
inak taketo problemy sa dali cakat ... takmer kazda velka hra co som v poslednej dobe skusal bola minimalne prvy tyzden po vydani nehratelna, kym to nejak odladili
inak taketo problemy sa dali cakat ... takmer kazda velka hra co som v poslednej dobe skusal bola minimalne prvy tyzden po vydani nehratelna, kym to nejak odladili
tak uz treti BSOD dnes, hram hram, sekne zvuk, sekne obrazovka, bluescreen, restart
netusi niekto co s tym? zevraj s tym mala problem integrovana zvukovka realtek, ale mam via hd ci nieco take, takze netusim
edit: nedavno som nahodil novu graficku, ale tym to nebude, robilo mi to aj v BC2 so starou grafikou ale nie tak casto
netusi niekto co s tym? zevraj s tym mala problem integrovana zvukovka realtek, ale mam via hd ci nieco take, takze netusim
edit: nedavno som nahodil novu graficku, ale tym to nebude, robilo mi to aj v BC2 so starou grafikou ale nie tak casto
The: opis si kod z tej obrazovky, podla toho zistis kde je chyba
Ale pravdepodobne to bude zla RAM pripadne sa ti prehrieva CPU.
-
DeJF
Addict
Kamarát písal do PGS mail a do 15 minút mu poslali kódy..ja som písal včera a odignorovali ma..sila.
Každopádne skúste štastie [email protected]
Každopádne skúste štastie [email protected]
-
Michaelo
Hardcore addict
Ako dlho trvá BattleLogu aktualizovanie mojich štatistík? 3 mapy čo sa mi nedarilo mi uložilo ne keď som mal W/L ratio 7.0 tak mi to neuloží?
neviem či to nebude tým že po hre som dostal povýšenie a kravinky a keď načítavalo hru tak ju vyplo a v BattleLogu napísal "You have been kicked from the server!"
EDIT//
Ok uz to tam mam. Nastvalo by ma keby ze o tie veci pridem
Btw aj vam sa stava ze idete a zrazu sa zaseknete aj na trave? Ako keby ste buchli do zvodidiel no nikde na okoli nic neni.
Ide mi o to ze vsetko sa hybe. Viem kedy to lagne no okolo mna v pohode preleti stihacka. ja sa nemozem hnut ale on si leti v pohode dalej.
neviem či to nebude tým že po hre som dostal povýšenie a kravinky a keď načítavalo hru tak ju vyplo a v BattleLogu napísal "You have been kicked from the server!"
EDIT//
Ok uz to tam mam. Nastvalo by ma keby ze o tie veci pridem
Btw aj vam sa stava ze idete a zrazu sa zaseknete aj na trave? Ako keby ste buchli do zvodidiel no nikde na okoli nic neni.
Ide mi o to ze vsetko sa hybe. Viem kedy to lagne no okolo mna v pohode preleti stihacka. ja sa nemozem hnut ale on si leti v pohode dalej.
-
pegasusss
Light Professional
prosim vas neviem kde je chyba .... hram hram a asi po 3 minutach mi hra sekne a zrazu je cierna obrazovka nic nejde musim ist ctrl+alt+del a nanovo .... neviem ci je to grafikou ( 9800 GTX+ ) alebo procesorom ( quad Q9950 ) ....
alebo cim ?