Monitorovanie skinheadov

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Monitorovanie skinheadov

Príspevok od používateľa ColdRain »

tam bol problem hlavne v tom, ze nejaka mimovladka si kedysi zmyslela, ze stare logo thor steinar bolo zlozene z dvoch "sieg" run, teda insignii SS. taktiez trosku kontroverzne posobi aj nazov- thor germansky boh v suvyslosti s ostatnym tomu kto chce verit da dovod verit, kedze cela tretia risa sa obracala k svojej povodnej mytologii a taktiez "steinar" ma poukazovat na jedneho z nacistickych najvyssich generalov ktory sa nejak podobne volal... a samozrejme, kedysi to nosila hlavne krajna pravica...tolko ku konspiracnym teoriam
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ale páni..tu je vidieť, ako nie ste znalí problematiky, ale mudrovať tu budete, že ColdRain.

Takže tu si môžte prečítať na weboch venovaných konkrétne tejto problematike o TS, čiže Thor Steinar.

Aj tu, na slovenskej obdobe.

AT: To, že by si sa tam mohol objaviť je len tvoja ničím nepodložená hypotéza. Keby sa na týchto monitoringoch mali objavovať všetci ľudia s holou hlavou a TS, tak nebude dosť kapacity na doméne. :wink:
ColdRain
Addict
Addict

neviem co je na tom webe co by odporovalo tomu co som hovoril ja...ako vravim lavicovych konspiracnych teorii o celom TS je vela, jedine co osm nespomenul, je udajne pozadie majitelov znacky, na ktore som zabudol, inac okolo znacky je vela roznych mytov a veci ci uz podlozenych alebo nie, kto chce psa bit palicu si najde a nemyslim, ze lavicovy web je o nieco hodnotnejsi zdorj informacii ako ja, obe su jedna babka povedala, s tym rozdielom, ze ja som svoj post prezentoval ako nejaky vycuc konspiracnych teorii ku ktorym som mal moznost sa dostat, zatial co tebou linkovane weby to vydavaju za pravdu
hughito
Redeemer
Redeemer

jedine co osm nespomenul, je udajne pozadie majitelov znacky
Údajné.

Ty si nespomenul to jediné hlavné. "Konšpirácie" okolo rún a mena Steinar naozaj nikoho až tak nezaujímajú. Hlavné je to, že išlo o značku od náckov pre náckov. Píšem v minulom čase preto, lebo značka už zmenila majiteľa.

A nálepka "ľavicový web" je fakt dosť biedna, sú tam jasné, vecné a overiteľné informácie. Takže toľko k tomu. :smt006
ColdRain
Addict
Addict

myslim, ze prave tato informacia je jedna z tych ktore by som zaradil medzi tie viac zakulisne a urcite by som jej nepripisoval rozsirenie TS v extremnej pravici
hughito
Redeemer
Redeemer

Pozri, tak isto ako si AFA vyrába značky pre svojich "ľudí," (mobaction) tak isto si vyrábajú náckovia veci pre svojich ľudí. To prepojenie TS a krajnej pravice v Nemecku je jasné. A samozrejme, tých značiek je oveľa viac.

Napr. náckovia nosia často aj PitBull, ale túto značku nosím aj ja. Prečo ? Lebo za prvé: nie sú na nej žiadne symboly ani viaczmyselné mená či názvy a za druhé, výrobca značky nie nácek a jasne sa dištancoval od akejkoľvek politiky, napr. vydal prehlásenie o tomto probléme.

Do tejto kategórie spadá aj Lonsdale, Everlast a dokonca aj Troublemaker + iné značky.

Ešte k tomu TS: asi sa nejedná o konšpirácie, keď sa do toho v Nemecku zaangažovali aj súdy..opakujem, všetko info je na vyššie spomenutých weboch.
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Aby sme len uviedli veci na pravu mieru. Ten general nemeckej armady z linku od Hughita sa nevolal STEINAR, ale STEINER. Thor je boh severskej mytologie. Znamena to teda, ze je okamzite spojeny s nacizmom? Kazdopadne som aj ja nazoru, ze je to NS znacka, ale skor kvoli motivom, ako nazvu.

Este by ma tak zaujimalo, co je tak velmi nacisticke na Everlast? V zivote som nevidel na ziadnom ich produkte motiv, ktory by sa orientoval na nieco ine ako sport (konkretne box). Podobne pribehy som uz pocul aj o Umbro(fotbal).

Rad sa povzdelavam aj v tomto smere a chcel by som teda pocut aj nejake argumenty. Nie link na NS, alebo AFAcku stranku. Radsej nejaky nezavisly zdroj ak to bude teda mozne.

Tak isto by ma zaujimalo, ci sa najde aj niekto, co ma nieco proti Finskemu letectvu. Predsa v insignii maju hakovy kriz :).

(Nie, niesom zastanca nacistov, ale tak isto sa nepriklanam k AFAkom. Z oboch skupin mi je na grcanie. Nechcem vyvolavat ziadne konflikty, len sa chcem dozvediet, ze podla coho sa posudzuju znacky ako Everlast a Umbro.)
hughito
Redeemer
Redeemer

No dúfam, že si sa dobre vygrcal, určite ti príde aj nevoľno z nejakého člena rodiny, ktorý sa možno zapojil do odboja.

K téme: neviem o akom Everlaste a Umbre to píšeš v spojení s nacizmom. Na týchto značkách samozrejme nič nacistického nie je.
Tak isto by ma zaujimalo, ci sa najde aj niekto, co ma nieco proti Finskemu letectvu. Predsa v insignii maju hakovy kriz.
A mňa by zaujímalo, či sa tu nájde niekto, kto má problém s hinduistickými či budhistickými náboženskými symbolmi.

karmista:

Kód: Vybrať všetko

partizan=komunista,vrah,bolsevik
:arrow: hm, niekto zjavne podstúpil lobotómiu.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

Shark_360
Fini uz nemaju hakovy kriz, zrusili to po vojne (ak sa mylim tak sorac)...

//autoeditácia príspevku (27 Okt 2011, 20:34)
mali v rokoch 1918 - 1945
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

ArkanoviTigrovi: Pardon, myslel som, ze je do dnes. Niekde som cital taku info. Mas pravdu :)
Hughito: Toto uz bolo co za argument? Lekcie z historie si nechaj na inu temu, alebo PM. Zatvorka hovorila o pritomnosti, nie minulosti. Nezabudni ma teraz oznacit za nacistu, alebo zradcu vlasti :).

Uz sa od temy odbiehalo dost. Vratme sa k povodnej teme. Na ostatne casti, co sa tu preberaju su uz temy.
hughito
Redeemer
Redeemer

No neviem čo chceš ďalej rozoberať, na tvoju otázku ohľadne Everlast a Umbro som ti odpovedal.
Nezabudni ma teraz oznacit za nacistu, alebo zradcu vlasti
Poniektorí tú máte veľmi zaujímavé predstavy o myslení iných. :roll: Zjavne postupujete podľa nejakej stereotypne vytvorenej schémy.
Napísať odpoveď