Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
aruN
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Príspevok od používateľa aruN »

Son-Goku napísal:kde kupim pvp veci na maga?niekto mi tvrdil do w ze v og a iny ze v ashenvale..
A http://old.wowhead.com/npc=14753

H http://old.wowhead.com/npc=14754
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

chlapy help neviem si dat rady http://www.twinhead.twinstar.cz/?quest=7066#comments ja k nemu dojdem ale nemozem mu dat item je neutral cize by som akurat nanho zautocil.ak robil tento q do spoileru radu co spravit k+ ista
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Son-Goku napísal:chlapy help neviem si dat rady http://www.twinhead.twinstar.cz/?quest=7066#comments ja k nemu dojdem ale nemozem mu dat item je neutral cize by som akurat nanho zautocil.ak robil tento q do spoileru radu co spravit k+ ista
pozri ci nemas v reputation paneli zaskrtnute "at war" s frakciou v ktorej je to npc
Son-Goku
Darca
Darca

uz som to nasiel aj odovzdal q mam zvysenu repku u nich ale je otazne ked si dam prec at war co to bude znamenat pre ostatne q s repkou.ci to mam radsej nechat na povodnom rozlozeni ako to bolo?
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Son-Goku napísal:uz som to nasiel aj odovzdal q mam zvysenu repku u nich ale je otazne ked si dam prec at war co to bude znamenat pre ostatne q s repkou.ci to mam radsej nechat na povodnom rozlozeni ako to bolo?
ked si nechas zaskrtnute at war mozes na danu frakciu utocit, ked to vypnes, tak nie
Son-Goku
Darca
Darca

ale napr ak su dve znepriatelen fr ako napr kentauri co su nalavo od taurenov tak ked na jednu zautocim a pobijem ich,tak mi ich bude klesat ale tamta rast a to iste aj napr v booty bay robil som tam q a u 4 uskupeni mi rastlo a u jednej klesalo.teda chcem povedat ze ak si povypinam "at war" statusy nebudem moct expit lebo q budu nefunkcne a ci sa to potom neprenesie tak ze by sa mi nezobrazovali q v lokaciach
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Son-Goku napísal:ale napr ak su dve znepriatelen fr ako napr kentauri co su nalavo od taurenov tak ked na jednu zautocim a pobijem ich,tak mi ich bude klesat ale tamta rast a to iste aj napr v booty bay robil som tam q a u 4 uskupeni mi rastlo a u jednej klesalo.teda chcem povedat ze ak si povypinam "at war" statusy nebudem moct expit lebo q budu nefunkcne a ci sa to potom neprenesie tak ze by sa mi nezobrazovali q v lokaciach
praveze, ked si to vypnes q ti pojdu zobrat a nie neprenesie sa ti nic. zobrazovat sa bude vsetko, posli ked tak nejake screeny, lebo niekedy ti tu dost nerozumieme
Son-Goku
Darca
Darca

no lebo som mal napr q ze mam si vybrat jednu z frakcii kentaurov a na urcitu hranicu repky ich pozabijat.jednu z dvoch cize boli neutral ale po splneni q by jedna bola priatelska a druha opak.a vo worlde mi bolo raz napisane ze ak si vypnem status "at war" tak potom nebudem mat zvysene repky u tej frakcie ktora je znepriatelena s tou kde som si ten status vypol,ak budem plnit ich q.a ze ani q by sa mi tam nemuseli poobjavovat.ale ak pises ze to neni problem ak si umelo ponastavujem a dam prec at wary tak potom sa zbytocne trapim ohladom tohto

//autoeditácia príspevku (28 Okt 2011, 18:28)
poradte ake skilly dat paladinovi,co sa tak najcastejsie dava
freax_xo
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa freax_xo »

Talenty myslíš ? Na wotlku je dosť overpower retri paladin, čo je v podstate lahká a na začiatok dobrý spec, takže asi retribution (tzn. eq do strenght, crit, 2H wepky)
Son-Goku
Darca
Darca

myslel som cooking,skinning,first aid, ale aj tato rada bola dobra idem do retri holy je liecitel ak sa nemylim a to asi netreba az tak ked chodi dungy aj healer
Koli
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Koli »

AXO napísal:Nechapem co sa vam nepaci, je to datadisk ako kazdy iny na wow. A aby ste nesedeli s otvorenou hubou, kde sa vo wow zobrali pandy, co tak sa trochu zaujimat aj o lore, co v tej hre je a nie len kto ma vacsi nozik?

Strucny clanok z roku 2009 o tom kto su Pandareni najdete TU alebo rozsiahlejsi v anglictine TU.
Lenže PANDA a WoW to nejak neide do hromady :!: :)
Takže za ten datadisk dávam :minus:
Jokky
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jokky »

Son-Goku: V podstate si môžeš dať tie 3 sekundárne profesie (Fishing, First aid, Cooking) všetky. Ale ak máš na mysli primárne profesie (ktoré môžeš mať len 2) tak väčšinou si dávajú Paladínovia Blacksmithing a Minning. Ale môžeš si dať aj Alchemy + Herb, Engineering + Minning, Minning + Jewelcrafting, Herb + Inscription, alebo aj Enchanting + dačo na zarábanie (Minning/herb), niečo iné z vymenovaného.

Ale ja keď som nemal chuť moc na profesie, tak som si dal jednoducho Skinning/Mining/Herb, a zarábal som na tom fajne, to je asi tá najlepšia voľba pre začiatočníka.
Son-Goku
Darca
Darca

neviete ci sa da na twine preniest chara z jedneho acc na druhy?
freax_xo
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa freax_xo »

Asi aj áno, ale za tie hlúpe hviezdičky ..
Koli
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Koli »

Son-Goku napísal:neviete ci sa da na twine preniest chara z jedneho acc na druhy?
áno dá sa to za hviezdičky ;) ... na twinstare už nehrám :D .. keby niečo http://www.anthoria.net
Son-Goku
Darca
Darca

o twinstari vravia ze ma najmenej padov co potom taka anthoria.dneska je to uz asi 3 pad co hrajem.

//autoeditácia príspevku (30 Okt 2011, 22:02)
boha ich 3 pady za 30 minut
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

uvedom si ze to robi partia ludi dobrovolne a nik im neplati, i ked ziski urcite maju.

raz ide server 7 dni bez padu,druhy raz pada kazdych 30s, take su FREE serveri...

keby si hladal tak urcite najdes zahranicne FREE serveri ktore su na tom lepsie ako TWINSTAR...

problem Twinstaru je momentalne prave kvantita ktora prevysila kvalitu vo vsetkych smeroch, a demetna komunita sposobena menenim postav, tradu, a premenovanim, kde si kazdy druhy cocksucker kupi, vymeni postavu na ktorej si ty makal pol roka...
Son-Goku
Darca
Darca

jak som zacal hrat nepadal tak server,potom zacal urobili velky upgrade,dosla sprava ze sa chysta df nahodili zacali pagy padat vsetko mozne,vypli df prisiel upgrade,vsetko bolo fajn,potom vymenili procak alebo co a odvtedy sa vsetko sere,pred hodkou nieco spravili a uz ma byt all okey tak sa uvidi.robia to free je mi jasne ale kazdy tam nadava aj starsi hraci ze pametaju lepsie casy.
detrox
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa detrox »

ok počuvaj tak ked váš to tak sere prečo nehrate na offikoch alebo neiaky dobrych zahraničnych serveroch ??
Son-Goku
Darca
Darca

nechcem platit 22 eura na 60 dni hrania.ide o to ze ts ma byt najlepsi free cz/sk server a gm manik sa chvalil ze asi aj v europe ale ked to padne za 30 min 3-4 tak neviem.ja som zatial spokojny tak ako je az na rollbacky
Napísať odpoveď