Kopirovanie "nekopirovatelneho" textu ?
Kopirovanie "nekopirovatelneho" textu ?
Na jednej stranke, kde sa daju robit testy, sa neda kopirovat. Jednoducho, po oznaceni textu ten text neoznaci. Je nejake moznost (plugin do firefoxu, alebo hocico) co nejakym sposobom odblokuje kopirovanie textu?
Re: Kopirovanie "nekopirovatelneho" textu ?
Cez zdrojový kód (Ctrl+U)
zakázať javascript by mohlo tiež pomôcť
cez zdrojovy kod to nevyhovuje, kedze na test je casovy limit (odpstite si prosim nejake ody na margo toho, ze to je test). Ten javascript skusim na nejakej takej stranke, ci to pojde
ctrl+u a ctrl+f, 2 sekundy
... ctrl+u, ctrl+f, napisanie nejakeho slova z tej otazky, oznacenie, ctrl+c, google, ctr+v,
2 sekundy?
2 sekundy?
chcel si kopirovat, tu mas sposob ako kopirovat, vyhladat v googli si si to chcel aj v prvom poste nie? co teda riesis?!?
ano, ale chcel som ten najjednoduchsi/najrychlejsi sposom
Cez zdroják som vedel, ze to budem moct, len som myslel, ze exisujte nieco, cim proste ten text kopirovat pojde. Ci uz plugin, alebo nejake "anti-copy killer" do firefoxu alebo neviem
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
keď nevieme ako je to zablokované, nevieme ako to "odblokovať". Takže jediná univerzálna odpoveď je pozreť zdroják. Možno sa to dá jednoduchšie, možno nie. Na to si ale nedal dosť informácii
Cez Abby FineReader, ma to v sebe Abby Screenshot Reader, len oznacis oblast a skopiruje ti to cisty text