BattleField 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Slayter
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: BattleField 3

Príspevok od používateľa Slayter »

Tak ja som napisal do PGS, dam vediet ked pridu kody.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ovladace mas najnovsie? Robit ti to na vsetkych serveroch?

PS: ako citam diskusiu na pgs, tak sme na tom este dobre, su tam ludia, ktorym prisla hra bez serioveho cisla :D
pegasusss
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa pegasusss »

ovladace mam posledne ... a este aj drtcx 11 tak potom newiem
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Coop dohrane na harde, celkom pohoda...keď sme zomreli tak to bolo kvôli tomu že zo steny vyletel dáky týpek s nožom a zarezal nás..to by mohli trošku poriešiť, je to celkom o ničom keď sa rozdýchavate za stenou a zrazu z nej dakto vyletí a a zareže vás
pegasusss
Light Professional
Light Professional

uz som prisiel nato .... grafika nestiha :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Nestiha? Ved podla testov by ti to na low malo v pohode bezat...alebo mas slabe chladenie?
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

Pegasus: Nemyslím, že to grafika nestíha. Ja mám 8800GTS 512, a všetko ide celkom slušne na Low detailoch. FPS okolo 30-40. A procesor mám Core 2 Duo E6850 3,0 Ghz. Takže asi ako hovorí Gothar, tak to bude chladenie.
stuka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stuka »

Moja krasna 4870 zvladala niektore mapy slusne avsak s niektorymi mala problemy. Preto som ju dnes nahradil 6850. Popravde som sa bal, ze problem bude aj cpu (core 2 duo 8400) avsak tieto predpoklady sa nenaplnili :) a na medium mi to ide okolo 50 fps. Teda mozem konecne potvrdit, ze hra vyzera nadherne ;)

Inac aj vam vadi to okno na chat, jednoducho ked niekto napise tak dobre, ze to okno nie je cez polku obrazovky :smt098
Na druhej strane paci sa mi K/D rate pre kazdeho hraca - lepsie to neviem popisat :)
The
Star
Star

Príspevok od používateľa The »

tak tie BSODy som vyriesil zrusenim OC, ale teraz mi skoro kazdu hru vypise ze bf3.exe prestal pracovat :? dufam ze to ma este niekto a ze to je na strane dice...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Mne to robi iba ked sa chcem prvykrat pripojit. Hra obcas spadne este pred zaciatkom loadingu, ale potom staci dat znovu Join Game a loadne sa normalne.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tak som si konecne dobre zahral, infantry only je vzdy zarucena zabava :) Problemy s hrou su znacne, zacnuc od klientskeho riesenia Origo a prehliadaca, po vypadky zobrazenia pingov pri serveroch, az po zaseknutie hry pri prvom spusteni ci loadingu pri zmene mapky. Pevne verim, ze coskoro sa objavi patch, ktory mozne problemy eliminuje a aspon nebude hra zamrzavat pri spustani a meneni mapky.

Inak dnes som podal zivotny vykon, nieco malicko cez 8000 bodov v zaverecnom hodnoteni s mnohymi ribbonmi, normalne som zo seba rad :)

Kto chce, tak nech sa prida do komunity hracov z fora: http://battlelog.battlefield.com/bf3/#! ... 993090357/
hypper
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hypper »

hojko napísal:Tak som si konecne dobre zahral, infantry only je vzdy zarucena zabava :) Problemy s hrou su znacne, zacnuc od klientskeho riesenia Origo a prehliadaca, po vypadky zobrazenia pingov pri serveroch, az po zaseknutie hry pri prvom spusteni ci loadingu pri zmene mapky. Pevne verim, ze coskoro sa objavi patch, ktory mozne problemy eliminuje a aspon nebude hra zamrzavat pri spustani a meneni mapky.

Inak dnes som podal zivotny vykon, nieco malicko cez 8000 bodov v zaverecnom hodnoteni s mnohymi ribbonmi, normalne som zo seba rad :)

Kto chce, tak nech sa prida do komunity hracov z fora: http://battlelog.battlefield.com/bf3/#! ... 993090357/
Co sa tyka tych bodov tak nato je jednoduche riesenie, zahrat si nejaku mensiu mapu kde neni moc vozidiel napr take metro pre max hracov. To idu potom bodiky tak rychlo ze nestihas ani kukat. Staci si zahrat potom za supporta alebo medika ;-)

btw poslana poziadavka o prijatie do skupiny
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

ja vase vstupy do skupiny povolujem rano a vecer spravidla, tak obcas to trocha trva.

btw. aky je vas "skill" dole v statistikach? Ja mam 293 :D
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Kazdy uz hraje Multak ale zatial som sa o nom nic blizsie nedozvedel :)
Ake zmeny su vo final verzii oproti bete ? Ake su ostatne mapy ? Hral som len Metro. Zmenilo sa spravanie zbrani ? atd atd ?
Neviem kedy to uz budem moct hrat, tak by ma zaujimalo ze oproti bete ci sa udiali nejake vyraznejsie zmeny :)
pegasusss
Light Professional
Light Professional

jj bude to asi v tom chladeni , dufam ze ked pride nova grafa tak s tym nebudu problemy :/
Gothar
Moderátor
Moderátor

rochedo napísal:Kazdy uz hraje Multak ale zatial som sa o nom nic blizsie nedozvedel :)
Ake zmeny su vo final verzii oproti bete ? Ake su ostatne mapy ? Hral som len Metro. Zmenilo sa spravanie zbrani ? atd atd ?
Neviem kedy to uz budem moct hrat, tak by ma zaujimalo ze oproti bete ci sa udiali nejake vyraznejsie zmeny :)
No vyrazne asi nic, akurat pod Q je teraz komunikacne menu, ale aj tak na to nikto neraguje :) Optimalizacia mi pripada rovnaka a samozrejme su poopravovane bugy, takze tank sa uz nezasekne na povrchu a nezacne sa tocit okolo taziska, pripadne vojaci sa uz hybu normalne a neostavaju v default pozicii.
Co sa tyka map, tak hram iba conquest, oblubil som si Operation Firestorm, co je taka pustna obdoba Caspian Border. Tieto 2 mapy hram najviac, ale velmi dobra je aj Damavand Peak (timy zacinaju na 2ch stranach tunela a v tom tuneli je akcia dost intenzivna :) ), Kharg Island sa tiez da (v podstate nicim vynimocna mapa, zas je to len velka plocha s vlajkami a vsetkymi vozidlami/lietadlami). Tehran Higway som hral iba raz a bola fajn, to iste Grand Bazaar, no tam sa z toho obcas stane zakopova vojna :) Seine Crossing je tiez fajn, ale dostat sa cez mosty moze byt tazke, ked ludia nespolupracuju.
A k tej spolupraci som sa uz zdoveroval i-cubeovi :) Je dost citit, ze zatial to hra vela novacikov a mozno aj deti, pretoze s tankami utekaju hned bez toho, aby si pockali na obsadenie druheho miesta, pripadne potom s tankom cakaju niekde na kopci a snazia sa triafat cez pol mapy namiesto toho, aby trochu takticky a opatrne obsadzovali vlajky. No snad sa to casom naucia, pretoze obsadzovanim sa da ziskat aj o dost viac bodov ako strielanim.
balthier
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa balthier »

Som sklamany z podpory gamepadov..vobec neregistruje QTE :?
Pingu1nSVK
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Pingu1nSVK »

balthier napísal:Som sklamany z podpory gamepadov..vobec neregistruje QTE :?

A čo myslíš moj XBOX360 bude podporovať?
siso9993
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa siso9993 »

Zdravím mam problem asi po 5minutach hrania mi sekne zvuk aj obraz potom nahodi ciernu obrazovku a restartuje pc , ovladace mam najnovsie neviete mi poradit v com je problém ? zacalo mi to robit az pri misi na stíhačke...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

siso9993: To by mohol byt problem s prehrievanim - treba pozriet teploty grafiky a procesora.
Napísať odpoveď