BattleField 3
Re: BattleField 3
Tak ja som napisal do PGS, dam vediet ked pridu kody.
Ovladace mas najnovsie? Robit ti to na vsetkych serveroch?
PS: ako citam diskusiu na pgs, tak sme na tom este dobre, su tam ludia, ktorym prisla hra bez serioveho cisla
PS: ako citam diskusiu na pgs, tak sme na tom este dobre, su tam ludia, ktorym prisla hra bez serioveho cisla
-
pegasusss
Light Professional
ovladace mam posledne ... a este aj drtcx 11 tak potom newiem
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Coop dohrane na harde, celkom pohoda...keď sme zomreli tak to bolo kvôli tomu že zo steny vyletel dáky týpek s nožom a zarezal nás..to by mohli trošku poriešiť, je to celkom o ničom keď sa rozdýchavate za stenou a zrazu z nej dakto vyletí a a zareže vás
-
pegasusss
Light Professional
uz som prisiel nato .... grafika nestiha 
Nestiha? Ved podla testov by ti to na low malo v pohode bezat...alebo mas slabe chladenie?
-
Geogomeogo
Light Professional
Pegasus: Nemyslím, že to grafika nestíha. Ja mám 8800GTS 512, a všetko ide celkom slušne na Low detailoch. FPS okolo 30-40. A procesor mám Core 2 Duo E6850 3,0 Ghz. Takže asi ako hovorí Gothar, tak to bude chladenie.
Moja krasna 4870 zvladala niektore mapy slusne avsak s niektorymi mala problemy. Preto som ju dnes nahradil 6850. Popravde som sa bal, ze problem bude aj cpu (core 2 duo 8400) avsak tieto predpoklady sa nenaplnili
a na medium mi to ide okolo 50 fps. Teda mozem konecne potvrdit, ze hra vyzera nadherne 
Inac aj vam vadi to okno na chat, jednoducho ked niekto napise tak dobre, ze to okno nie je cez polku obrazovky
Na druhej strane paci sa mi K/D rate pre kazdeho hraca - lepsie to neviem popisat
Inac aj vam vadi to okno na chat, jednoducho ked niekto napise tak dobre, ze to okno nie je cez polku obrazovky
Na druhej strane paci sa mi K/D rate pre kazdeho hraca - lepsie to neviem popisat
tak tie BSODy som vyriesil zrusenim OC, ale teraz mi skoro kazdu hru vypise ze bf3.exe prestal pracovat
dufam ze to ma este niekto a ze to je na strane dice...
Mne to robi iba ked sa chcem prvykrat pripojit. Hra obcas spadne este pred zaciatkom loadingu, ale potom staci dat znovu Join Game a loadne sa normalne.
-
hojko
Site Admin
Tak som si konecne dobre zahral, infantry only je vzdy zarucena zabava
Problemy s hrou su znacne, zacnuc od klientskeho riesenia Origo a prehliadaca, po vypadky zobrazenia pingov pri serveroch, az po zaseknutie hry pri prvom spusteni ci loadingu pri zmene mapky. Pevne verim, ze coskoro sa objavi patch, ktory mozne problemy eliminuje a aspon nebude hra zamrzavat pri spustani a meneni mapky.
Inak dnes som podal zivotny vykon, nieco malicko cez 8000 bodov v zaverecnom hodnoteni s mnohymi ribbonmi, normalne som zo seba rad
Kto chce, tak nech sa prida do komunity hracov z fora: http://battlelog.battlefield.com/bf3/#! ... 993090357/
Inak dnes som podal zivotny vykon, nieco malicko cez 8000 bodov v zaverecnom hodnoteni s mnohymi ribbonmi, normalne som zo seba rad
Kto chce, tak nech sa prida do komunity hracov z fora: http://battlelog.battlefield.com/bf3/#! ... 993090357/
Co sa tyka tych bodov tak nato je jednoduche riesenie, zahrat si nejaku mensiu mapu kde neni moc vozidiel napr take metro pre max hracov. To idu potom bodiky tak rychlo ze nestihas ani kukat. Staci si zahrat potom za supporta alebo medikahojko napísal:Tak som si konecne dobre zahral, infantry only je vzdy zarucena zabavaProblemy s hrou su znacne, zacnuc od klientskeho riesenia Origo a prehliadaca, po vypadky zobrazenia pingov pri serveroch, az po zaseknutie hry pri prvom spusteni ci loadingu pri zmene mapky. Pevne verim, ze coskoro sa objavi patch, ktory mozne problemy eliminuje a aspon nebude hra zamrzavat pri spustani a meneni mapky.
btw poslana poziadavka o prijatie do skupiny
ja vase vstupy do skupiny povolujem rano a vecer spravidla, tak obcas to trocha trva.
btw. aky je vas "skill" dole v statistikach? Ja mam 293
btw. aky je vas "skill" dole v statistikach? Ja mam 293
Kazdy uz hraje Multak ale zatial som sa o nom nic blizsie nedozvedel
Ake zmeny su vo final verzii oproti bete ? Ake su ostatne mapy ? Hral som len Metro. Zmenilo sa spravanie zbrani ? atd atd ?
Neviem kedy to uz budem moct hrat, tak by ma zaujimalo ze oproti bete ci sa udiali nejake vyraznejsie zmeny
Ake zmeny su vo final verzii oproti bete ? Ake su ostatne mapy ? Hral som len Metro. Zmenilo sa spravanie zbrani ? atd atd ?
Neviem kedy to uz budem moct hrat, tak by ma zaujimalo ze oproti bete ci sa udiali nejake vyraznejsie zmeny
-
pegasusss
Light Professional
jj bude to asi v tom chladeni , dufam ze ked pride nova grafa tak s tym nebudu problemy 
No vyrazne asi nic, akurat pod Q je teraz komunikacne menu, ale aj tak na to nikto neragujerochedo napísal:Kazdy uz hraje Multak ale zatial som sa o nom nic blizsie nedozvedel![]()
Co sa tyka map, tak hram iba conquest, oblubil som si Operation Firestorm, co je taka pustna obdoba Caspian Border. Tieto 2 mapy hram najviac, ale velmi dobra je aj Damavand Peak (timy zacinaju na 2ch stranach tunela a v tom tuneli je akcia dost intenzivna
A k tej spolupraci som sa uz zdoveroval i-cubeovi
Som sklamany z podpory gamepadov..vobec neregistruje QTE 
-
Pingu1nSVK
Zablokovaný
balthier napísal:Som sklamany z podpory gamepadov..vobec neregistruje QTE
A čo myslíš moj XBOX360 bude podporovať?
Zdravím mam problem asi po 5minutach hrania mi sekne zvuk aj obraz potom nahodi ciernu obrazovku a restartuje pc , ovladace mam najnovsie neviete mi poradit v com je problém ? zacalo mi to robit az pri misi na stíhačke...
-
hojko
Site Admin
siso9993: To by mohol byt problem s prehrievanim - treba pozriet teploty grafiky a procesora.