Pomoc s predajom

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Pomoc s predajom

Príspevok od používateľa P3Bo »

Ahojte chcel by som predať PC, dôvod je to že ho už nepoužívam ( nie som doma a mám notebook) a vôbec netuším za koľko a či vôbec sa mi ho podarí predať. Ja by som len potreboval vedieť na akú cenu by ste ho ohodnotili či už celkovo alebo po častiach. K tomu chcem predať ešte monitor http://www.alza.sk/iiyama-e2008hds-d127831.htm by som taktiež chcel dať do predaja len neviem za akú cenu teraz.
Dúfam že som neporušil nijaké pravidlo fóra (teda že tu už vhodná téma je )

Prílohy
nastavenia.jpg
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: Pomoc s predajom

Príspevok od používateľa hojko »

Takyto popis, ani sa neviem z toho vysomarit. Je to stara zostava, ma to hodnotu par desiatok eur. Nevidim tam graficku kartu, zrejme bude integrovana na doske. Takze ak si vezmem, ze 10 eur za bednu, 15-20 za disk, 10 za ramky, 20-25 za dosku s procakom, 5-10 napalovacka..., mozno tych 70 eur teda. LCD je dobry kusok, lenze za tu cenu si ludia skor vezmu 22 palcove, pretoze len malokto si priplati z iiyamu, moj odhad je tak 70 eur bez zaruky, 90 eur so zarukou.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

prepac ja sam sa do PC rozumiem len malo a na grafiku som zabudol do toho print screenu dat je to ATI radeon HD 6300 series . Ja chápem že to nebude stáť veľa peňazí ale neviem preňho využitie. Tak cca 140 +- eur ?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Rada 6300 su slabucke grafiky a ak sa nemylim, su priamo integrovane na doske. Predat by som to skusil samostatne, teda bednu za nejakych 80 eur + dohoda (polavit na 70 eur) a LCD za tych 70/90 eur ako som pisal vyssie. Spolu to budes predavat tazko.
Napísať odpoveď