Poviem vám, že som tiež naletel a zbytočne sa zdržal. Pozrel som si dnes dva katalogy stránok kde bolo naprataných veľmi veľa takých stránok čo slubuju zarobky, ale musim sa registrovat cez ich odkazy a klikat a stale citat nejake emaily a rozne podvody. Bol by som rád ak by na to naletel aj zvyšok sveta, len nie Slovensko. Dajme si teda pozor ďalej na takéto blbosti. ono na tom naozaj niekto prosperuje, ale nie tí koncový ako ja.
Naleteli ste vy niekedy na niečo také?
myslím podvody ako bux.to, a rôzne klikačky.
//autoeditácia príspevku (28 Okt 2011, 0:11)
Tu je jedno varovanie, čo sa oplatí prečítať lebo má aj jeden dôkaz o tom blbom podvodnom BUX.to.
http://zaujimavosti.net/pocitace-intern ... sa-oklamat
hnus
Podvodníci so "zaručeným" zárobkom na internete
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Podvodníci so "zaručeným" zárobkom na internete
Na bux.to sa chytilo strasne vela ludi, vsak aj na fore tu bola o tom jedna velka tema a az casom sa ukazalo, ze ide o podvod. Nakoniec, aj tak ide pri tychto klikackach na sposob pyramidovej hry pri ktorej nic neziskas.
Kedysi sme sa tiež dali s kamarátom na Bux.to, ale trvalo to veľmi dlho kým sme mali 10 dolárov, ale nakoniec sme si to poslali na PayPal a do 2 mesiacoch nám to prišlo...neviem či ešte Bux vypláca ľudí...
pozor !!! našiel som zahraničné články o tom, že oni posielaju schvalne prvých 10 dolárov.
To aby vyvolali dojem ze sa oplati investovat vlastne peniaze, ktore maju zarobit dalsie. Aby vyvolali pocit, ze tam su zaruky. Druha platba uz neexistuje.
To aby vyvolali dojem ze sa oplati investovat vlastne peniaze, ktore maju zarobit dalsie. Aby vyvolali pocit, ze tam su zaruky. Druha platba uz neexistuje.
-
mato951
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ja mám na bux. to naklikané cca 55 dolarov alebo € neviem presne v čom to udávajú a čakal som na vyplatu 1 rok a nič tak som to nechal tak