Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
Chybu hladaj v grafike, kto ti preboha vyberal zostavu? za 1. zbytocne 6-jadro prevazna vacsina aplikacii ti ledva vyuzije 4 jadra nie to este vsetkych 6...po 2. hlavny problem - ako mozes dat taky low end grafiku k takej High end zostave? HD5670 je grafika na nizke rozlisenie a na to aby si clovek vobec zahral aspon na najnizsich najnovsie hry, takze ked chces zlepsit vykon vymen grafiku... a bud rad ze ti to ide ''len'' 30-60FPS
Michaelo - to sa neda, vzdy je to inac... ani mne sa to nepodari niekedy... ked idem na istotu viem kam mam mierit no hlavu prestrelis lahko... zvlast ak nemieris presne do stredu...
a aku odporucas ?
Daj rozpocet, mozes mat aj GTX580 ale aj GT430, podla coho mam vyberat?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
cenový limit? najlepšie asi GTX580. Ale ak nechceš mrhať peniazmi tak GTX560Ti.
taku lepsiu a lacnejsiu 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
čo je pre teba lacnejšia? 200EUR?
ta musim setrit na GTX560Ti
//autoeditácia príspevku (28 Okt 2011, 20:47)
len jednej veci nechapem pozeram si teraz videa ako ide bf3 na 4 jadrovej 3GHz 4gb ram a ati radeon hd 5670 1gb taku aku mam ja a ide im to na 50-70 fps nechapem
//autoeditácia príspevku (28 Okt 2011, 20:47)
len jednej veci nechapem pozeram si teraz videa ako ide bf3 na 4 jadrovej 3GHz 4gb ram a ati radeon hd 5670 1gb taku aku mam ja a ide im to na 50-70 fps nechapem
-
Fortune
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
neviete mi poradit, mam normalnu krabicovu verziu BFBC2, a ked tuknem printscreen tak mi cvakne iba pravu hornu polku obrazovky...
Nemate niekto rovnaky problem ? Stale ma to kickne po asi minute hrania s hlaskou v zmysle "punkbuster corrupt module list". Uz na to fakt nemam nervy, preinstaloval som ten blby program a stale to iste... znovu stahovat 6gb patch na hru urcite nebudem... ach jaj opat doplacaju len platiaci zakaznici... a to som mal chut si zakupit BF3 originalku... nehrozi...
ked mam v pc ati radeon mozem ju nahradit nvidiou ? niekde sa pytalo ze nie ale neverim tomu tak sa pytam
-
Michaelo
Hardcore addict
Skoda. Mne nejde ani tak o HS ako o kill. Niekedy môžem vystrieľať aj 20 rán a nedám nikoho (a to tam sú 5ti). Na bližšie dávam v poho ale na diaľku keĎ treba zdvihnúť zbraň tak na to už odhad nemám.FR33RIDER napísal:Michaelo - to sa neda, vzdy je to inac... ani mne sa to nepodari niekedy... ked idem na istotu viem kam mam mierit no hlavu prestrelis lahko... zvlast ak nemieris presne do stredu...
Volovina totálna. Dáš tam nŠunt a nainštaluješ od nej drivery. Všetko pôjde v pohode.sHark1996 napísal:ked mam v pc ati radeon mozem ju nahradit nvidiou ? niekde sa pytalo ze nie ale neverim tomu tak sa pytam
Jediné čo by si nemal je kombinovať ATi a nŠunt naraz
cize odinstalujem ovladace ati dam nvidiu a nainstalujem ovladace
-
Michaelo
Hardcore addict
Tie ATi ani odinstalovat nemusis ale lepsie ked ich das prec. Nebudes mat zbytocne zatazeny PC CCCckom 
ako sa este daju dat prec do kosa ?:D
-
hojko
Site Admin
Michaelo opat nevie co pise a trepe dve na tri. Vsetky ovladace je potrebne odinstalovat, pretoze ide o subory, ktore vyuziva system. Preto to dokladne odinstaluj, restartni pocitac a nainstaluj tie spravne.
-
Michaelo
Hardcore addict
Tym, danim prec som myslel odinstalovat.
Nemas to nutne odinstalovat. Hovorim ze mu bude PC pracovat pomalsie ale fungovat mu bude. Neboj sa viem o com hovorim
Skus a uvidis ze mu PC pojde len nie tak ako ma. Preto odporucam ich odinstalovat tak ci tak.
Nemas to nutne odinstalovat. Hovorim ze mu bude PC pracovat pomalsie ale fungovat mu bude. Neboj sa viem o com hovorim
Skus a uvidis ze mu PC pojde len nie tak ako ma. Preto odporucam ich odinstalovat tak ci tak.
tak diky len nechapem ze oni hraju na takom pc jak mam ja bf3 a ide im to na high na 50-70 fps
//autoeditácia príspevku (29 Okt 2011, 17:46)
teraz pozeram ze hra ide lepsie na gtx 470 ako na 560 ti a gta 470 je lacnejsia o 40 eur
//autoeditácia príspevku (29 Okt 2011, 17:46)
teraz pozeram ze hra ide lepsie na gtx 470 ako na 560 ti a gta 470 je lacnejsia o 40 eur
-
MichalkoOo
Zablokovaný
GTX470 má oveľa vačšiu spotrebu, viac zahrieva, viac hučí, horšie sa taktuje a je aj pomalšia. Kde si to pozeral?
na jednej stranke battlefieldu tam mas ze ci to mozes hrat a mne vypisalo len ze graficka a tam si mal rozne graficke a gtx 470 bola asi 4 a gtx 560ti 5