Zdravím páni!
Vyskytol sa u mňa taký zaujímavý problém s ktorým si skutočne neviem dať rady.
ide o to, že keď s niekým komunikujem cez internet (skype, teamspeak, alebo i v hrách) tak druhá strana nepočuje len môj hlas, ale aj všetky zvuky, ktoré v počitači počujem i ja-> to znamená že ak pri komunikovaní si napr. pustím pesničku, osoba na druhej strane ju počuje rovnako hlasno ako ja, to isté platí pri videách, hrách. jednoducho všetko čo počujem v počítači (dokonca sa počuje aj on sám, pretože to vytvára echo efekt)
Kedysi som mal podobný problém na XP a vtedy som to vyriešil tak, že som vypol stereo mix, avšak keď som to isté urobil na Win7 absolútne nič sa nestalo.
Problém sa mi vyskytuje vtedy 1)keď mám zapojený headset, 2) keď headset nemám a používam integrovaný mikrofón a reproduktory na PC. Keď však odpojím mikrofón z headsetu a nechám kombináciu integrovaný mikrofón na ntb+slúchadlá, tento problém sa stratí.
jednucho povedané v pár slovách- systém sa správa tak ako keby som mal zapnutý stereo mix, i keď v skutočnosti je vypnutý.
Prosím Vás, pomôžte mi nájsť kde môže byť chyba, čo treba neako ináč nastavi, niekde niečo prepnúť. Žerie mi to nervy, lebo sa nedá komunikovať kvôli tej obrovskej ozvene. Mám Win7 64bit Home premium. Za každú nápomocnú radu sa odmením k+. ďakujem veľmi pekne
Problém so zvukom/komunikáciou vo win7
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problém so zvukom/komunikáciou vo win7
pravý klik na repráčik vpravo dole (pri hodinách)->recording device-> a pozri či tam náhodou nemáš viac zariadení a hlavne nejaké virtúálne
takisto skontroluj skype->options->general options->audio settings či tam nieje zle nastavený mikrofón (recording device)
takisto skontroluj skype->options->general options->audio settings či tam nieje zle nastavený mikrofón (recording device)
Re: Problém so zvukom/komunikáciou vo win7
no takže som to skontroloval, ale žiadne virtuálne zariadenie som tam nenašiel (viď prílohu). Čo sa týka toho v skype, ono to je tak ako som napísal, druhá strana počuje seba a ďalšie zvuky z pc ak mám v skype/Teamspeaku vybratý mikrofón na slúchadlách a slúchadla. ak to však zmením na integrovaný mikrofón a ako výstupne zariadenie nechám slúchadlá, ta ozvená sa stratí. Ak však k integrovanému mikrofónu vyberiem integrované speakers znova tam je taka neskutočná ozvena a tak stále dookola. fakt som s toho hotový. zvyčajne som si takéto problémy vyriešil sám, ale teraz mi už došli všetky nápady. Dokonca som aj drivere nanovo nainštaloval ale problém mi to neodstránilo