Sony Vegas Pro 10.0e - restart pocas renderovania

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
paul20
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

Sony Vegas Pro 10.0e - restart pocas renderovania

Príspevok od používateľa paul20 »

Zdravim.. mam problemy s nahlym resetom pocas renderovania z Full HD suborov (m2ts) do MPEG2.. skonci to hlaskou "Windows has recovered from an unexpected shutdown" (Blue Screen). Pri exporte z mpeg2 do mpeg2 mi hlasilo uz aj "Desktop Windows Manager has stopped working" alebo aj "Sony Vegas Pro has stopped working". Nepomohlo ani preinstalovanie programu ani nainstalovanie aktualnych Forceware pre moju grafiku. Problemy sa zacali diat uz par dni po cerstvej instalacii Windows 7 Ultimate (64bit). Robilo mi to aj na Viste (64bit). Deje sa to aj ked vypnem rozny software, aby sa nespustal pri starte systemu. Diky za vsetky rady...

Konfiguracia:
AMD 64 X2 Dual-Core 6000+ (3,01 Ghz)
4 GB RAM
NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB)
Erik:..:
Medium Star
Medium Star

Re: Sony Vegas Pro 10.0e - restart pocas renderovania

Príspevok od používateľa Erik:..: »

Odfoť BLue screen , možno sa pc vypína kôli teplotám že sa pc prehreje pri práci s tímto programom .

každopádne sa to dá zistiť väčšinou z toho blue screnu alebo pozrieť teploty pri práci s sony ...
Možno som strelil capa :) , ale môže to byť aj tím .
paul20
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa paul20 »

CPU je pocas renderovania vyuzity na 100 %, pamät na 1,91 GB, teplota by mala byt nejak okolo 55 stupnov, "hluk" je samozrejme vyssi..
ale asi si ma spravne naviedol (DIKY), lebo zakazal som reset pocas Blue Screenu (start-pravy click na Computer-system protection-advanced-startup and recovery-settings-odskrtnut automatically restart), aby som si ho mohol odfotit a odvtedy som uz 5x renderoval dlhe videa z full hd do mpeg2 a ani raz mi to nehavarovalo. :) nechapem, ako toto mohlo suvisiet s mojim problemom, ale zatial mi to ide.
Erik:..:
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Erik:..: »

To vypnutie resetu pomože , ked to neni teplotami vtedy hodí blue screen aj tak . :)
Ale teplotu cpu máš ok , takže by to mali ísť aj nadalej .
Napísať odpoveď