Problém vo vzťahu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
lumir
King
King

Re: Problém vo vzťahu

Príspevok od používateľa lumir »

"Když tě svrbí je to horší než podebraná pata!"
.
babicka mala zas pravdu..... :?
maciatko99
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Napíšem k tejto téme posledné slová, aj ked sa mi píšu veľmi ťažko a so slzami na krajíčku. Téma mi príde momentálne ako zbytočná a ukončená. Rozhodli sme sa ukončiť náš vzťah, aj keď je ťažké tomu uveriť, je tomu definitívny koniec. Nerada by som rozpisovala kameň úrazu a množiace sa problémy s pribúdajúcim času, chyba sa stala na oboch stranách a ja mám aspoň poučenie do budúcnosti, inšpiráciu pre ďalšie myšlienky a hlavne poučenie nad racionálnymi uvažovaniami pri životne dôležitých rozhodnutiach. Ďakujem všetkým, ktorí mi držali palce a aj tým, ktorých teší tento koniec.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

technicka... ako planujete riesit spolocnu hypoteku?
.
predat byt a splatit dlh - alebo vyrovnanie?
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

kto chcem kam pomoze mu tam :), dovtedy sa chodi z dzbanom po vodu pokial sa dzban nerozbije, a v tvojom pripade to sedi na chlp, neviem preco si ocakalava ze to bude super aj po tom co sa stalo aj ked si uznala vinu a povedala ze to uz nespravis or veci tomu podobne. Pretoze zlepeny kus uz nie je taky ako novy, vzdy moze povolit ked to najmenej cakas. Nechcel som aby ti to tak skoncilo ale som rad, pretoze sa aspon poucis a nabuduce nespravis taku ko*ot ako si spravila. Si 10x uvedomis ci ti to ozaj stoji za to.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

nemyslim si zeby zas niekoho tesil taky koniec...to mas o ludoch az taku zlu mienku? :/
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

mňa to tiež neteší, ale nedal sa očakávať iný koniec... Ten kto si neprešiel niečim podobným ten nikdy nepochopí čo všetko sa vo vzťahu zmení ak sa rozhodnú dvaja v ňom pokračovať..., no nakoniec to aj tak skončí, lebo takáto závažná vec ktorá sa u Vás stala, na to sa nikdy nezabudne.... :? čo Ti zaželať do budúcna ? snáď poučenie
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

SchYzo napísal:nemyslim si zeby zas niekoho tesil taky koniec...to mas o ludoch az taku zlu mienku? :/

nie, ale poznam to, viem ake to je cize preto ten nazor, len moja velka chyba je ze ja stale ocakavam nieco ;) a verim v to najlepsie, ale mal by som verit opak a tym padom by to bolo hned krajsie.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

ja som skor reagoval na autorku...ale dik za odpoved aj tebe
petka89
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petka89 »

Dve hodiny citania a takyto zaver tu najdem. Nic ine si nemohla ocakavat lebo si mu zasadila ranu priamo do srdca a automaticky vymizla dovera a podla mna aj laska. Pre neho je toto ukoncenie vztahu vykupenim z trapenia.
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Lumir, hypotéku sme sa dohodli predbežne vyriešiť tak, že si byt nechám ja a prevezmem celú hypotéku na seba. Bude to treba zmeniť v banku, obaja to podpíšeme, zaplatí sa banke poplatok okolo 100 eur za zmenu. Uvidím ako vystačím, rada by som tam ostala bývať a tak asi vezmem niekoho do podnájmu, lebo by mi inak z výplaty toho moc neostalo. Ešte je alternatíva, že by som sa dohodla s rodičmi a zatiaľ by mi s tým pomohli alebo aj druhá alternatíva, že by som dala celý byt do nájmu a tým by sa mi to celé splácalo a ešte by mi aj niečo ostalo.

Ostatným by som rada priblížila dôvod, ktorý nebol ani tak v mojom skrate, ale boli to problémy iného charatkeru, ako z mojej strany, tak aj z jeho. Do toho za zamiešala práca, bol takmer celý čas preč a keď sa vrátil, nemali sme sa seba vôbec čas. Z toho plynula nervozita, hádky, priplietli sa mu tam osobné a rodinné problémy, u mňa tiež vládla nepohoda a určite za to môže aj moje minuloročné zlyhanie a nedôvera, ktorú som cítila z jeho strany.
Napísať odpoveď