chcel by som sa spýtať,či neviete otom,či sa dá zablokovať stratená ISIC karta nejak na dialku? lebo stratil som ju v stredu,skolu sme uz nemali a najblizsie tam budem až v stredu.. a nerad by som,keby ju niekto nejak zneužil a tak..rozumiete
ISIC blokacia na dialku?
ISIC blokacia na dialku?
Zdravím Vás..
chcel by som sa spýtať,či neviete otom,či sa dá zablokovať stratená ISIC karta nejak na dialku? lebo stratil som ju v stredu,skolu sme uz nemali a najblizsie tam budem až v stredu.. a nerad by som,keby ju niekto nejak zneužil a tak..rozumiete
Re: ISIC blokacia na dialku?
ako ju mozu zneuzit, maximalne bude mat niekto zlavu pri nakupovani 
ale tak isiel by som sa informovat na studentske centrum o dalsom postupe
v informacnom systeme tvojej skoly by nieco take mohlo byt
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
napríklad na prístup do učebne, z ktorej niečo ukradneCheZteR napísal:ako ju mozu zneuzit, maximalne bude mat niekto zlavu pri nakupovani
JJ alebo v nejakej univerzitnej knižnici si dotyčný naberie knihy ktoré nevráti. Zneužiť sa to dá.
alebo prezere cely kredit 
samozrejme mate pravdu, ja som sa do toho tak nevžil, pretože isic využívam maximálne na mhd a na zľavy v obchodoch, peniaze na nej nemám, ani si ňou neplatím obedy, kazdopadne na studentskom ti povedia čo a ako
hej hej veru, zneuzit sa to da rozne.. na to studentske sa dostanem najskor ale v stredu, v pondelok mame dekanske,v utorok je sviatok... tak snad sa nic take dovtedy nestane.. aj ked v dnesnej dobe s dnesnymi ludmi.. 
v informacnom systeme tvojej skoly si sa hrabal?
hej heej,tam som nic takeho nenasiel
nie je to z tvojej skoly, ale zrejme to bude platiť aj pre tvoju
Duplikát preukazu sa študentovi vydáva na základe jeho čestného vyhlásenia o strate, odcudzení preukazu, alebo pri zmene osobných údajov vytlačených na karte.
Študent, nahlási stratu, krádež, zmenu údajov telefonicky na stredisko multifunkčných preukazov, alebo mailom na [email protected]
Stredisko zablokuje stratenú, odcudzenú kartu v systéme
Osoba, ktorá žiada vydanie duplikátu a spĺňa všeobecné ustanovenia požiada o vydanie preukazu zaplatí poplatok za vydanie duplikátu podľa výšky určenej sadzobníkom pre daný akademický rok bezhotovostným prevodom, alebo poštovou poukážkou a zašle mailom fotografiu vo formáte .jpg
Študent, ktorý splní dané podmienky si vyzdvihne duplikát do 7 dní v úradných hodinách.
aka si univerzita? mozno ini budu vediet pomoct
takze asi zavolat bude najlepsie..hned v pondelok..
aaa som STU bratislavska,akby naodov niekto vedel niečo viac
aaa som STU bratislavska,akby naodov niekto vedel niečo viac
Samozrejme, že to bude najlepšie. K tomuto zisteniu si sa mohol dopracovať aj bez založenia tejto témy.
chcel som len skúsiť, či mi niekto neporadí niečo rýchlejšie a lepšie.. 
-
lekoklatik
VIP
keď chceš rýchlu a lepšiu pomoc, opisuj tvoj problém stručne, jasne a so všetkými faktami , v tomto prípade napríklad fakulta. Už to mohlo dávno byť. Málo ľudí pozerá forúm o polnoci