BattleField 3
Re: BattleField 3
Siso: mas integrovanu zvukovu kartu? BC2 mala podobny problem ...
Joj..tak doteraz vyzeralo, ze nejake extra problemy zo servermi nemam...ALE ASI POSLEDNYCH 10 hier po cca 2-3 minutach sekne a vyhodi, ze so stratil spojenie zo severom...Net, ale nespadol...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ja som sa chcel pripojit na server, vyhodilo ma, ze vraj ci mam aktualnu verziu hry. Potom to pri spustani ineho servera seklo. A pravidelne po zmene mapy ostane hra seknuta, cca. kazda druha hra sa konci cez CTRL+ALT+DEL. Zda sa ale, ze s patchom sa neponahlaju.
-
Michaelo
Hardcore addict
No ja zatial nemam ziadne problemy s horu. Sem tam lagy ale to sa da prezit.
No v poslednej dobe mi zacala blikat obrazovka na zeleno. Nerobi to stale len raz za cas ale trochu sa bojim ci to nebude prehrievanim CPU kedze som momentalne na boxovom chladici (tak ci tak v stredu davam reklamovat dosku). No nemuselo by byt ved CPU nemam vyuzity ani na 60% pri hre a blikanie na zeleno skor nasvedcuje o probleme grafiky. Alebo sa pletiem?
No v poslednej dobe mi zacala blikat obrazovka na zeleno. Nerobi to stale len raz za cas ale trochu sa bojim ci to nebude prehrievanim CPU kedze som momentalne na boxovom chladici (tak ci tak v stredu davam reklamovat dosku). No nemuselo by byt ved CPU nemam vyuzity ani na 60% pri hre a blikanie na zeleno skor nasvedcuje o probleme grafiky. Alebo sa pletiem?
Michaelo napísal:No ja zatial nemam ziadne problemy s horu. Sem tam lagy ale to sa da prezit.
Trebalo by chladiacu podlozku
Robi to veelmi vela ludom...je to nedoladenymi nvidia ovladacmi...Michaelo napísal:No ja zatial nemam ziadne problemy s horu. Sem tam lagy ale to sa da prezit.
-
Michaelo
Hardcore addict
Neboj aj ja som si rypol sam do seba ale zmazali mi ten post 
Ja mám ale ATi
Tak uvidíme. lebo do teraz mi to nerobilo. Začalo to dnes v noci.
Ja mám ale ATi
Asi som sa zle vyjadril podporovat podporuje aspon co mam wireless xbox 360 controller funguje normalne ale nefunguju Quick time events
to znamena ze v niektorych filmovych sekvenciach kde musis nieco rychlo stlacit napr strelba RT alebo skok A nebude to fungovat
Dnes vecer drtim Team Deathmatch, musim povedat ze dobry "lone wolf" mod.
Takže ako to mám vyriešť ?stuka napísal:Siso: mas integrovanu zvukovu kartu? BC2 mala podobny problem ...
-
Daggertail
Light Professional
tak som zahral conquest na mape operation metro a s tou prvou snipou som to riadne daval, 39/8 
// @The ROFL :DDDDDDDDDDDDD
// @The ROFL :DDDDDDDDDDDDD
The: co to mas za minimapu? To sa da niekde zmenit styl alebo ako?
air radar upgrade, skenuje to mapu a ukazuje vsetky nepriatelske aj tvoje stihacky, celkom vyuzitelne, ale neviem ci sa to oplati viac ako stealth
-
Pingu1nSVK
Zablokovaný
The napísal:air radar upgrade, skenuje to mapu a ukazuje vsetky nepriatelske aj tvoje stihacky, celkom vyuzitelne, ale neviem ci sa to oplati viac ako stealth
A čo robí to Stealth???? Ja sa tom dozviem až v Stredu
nepriatelovi trva dlhsie kym sa na teba lockne, a spotnuty si kratsi cas
-
Pingu1nSVK
Zablokovaný
The napísal:nepriatelovi trva dlhsie kym sa na teba lockne, a spotnuty si kratsi cas
No tak to je vlastne dosť využiteľné...
Tak to je dost pecka pretoze niekedy neviem ci je za mnou stihacka alebo po mne striela AA alebo ako... ludia to sem tam nespotnu a niekedy sa tie stihacky tazko hladaju. Da sa to Nkom aj oddialit ako minimapa?The napísal:air radar upgrade, skenuje to mapu a ukazuje vsetky nepriatelske aj tvoje stihacky, celkom vyuzitelne, ale neviem ci sa to oplati viac ako stealth
Pomozete mi dakto s tym seknutim zvuku a nahodenim ciernej obrazovky a restartu pc ?