zdravim.....mam taky mensi problem so svojim notebookom, konkretne mam asus M50VC. takze ide o to, ze mam ho uz viac nez 3 roky a zacal mi strasne hucat. kedze uz nie je v zaruke tak som ho chcel rozobrat a vycistit ventilator, ale po otvoreni notebooku som zistil ze na to aby som sa dostal k tomu ventilatoru musim cely notebook komplet rozobrat az do poslednej srubky. po niekolkych hodinach som ho nakoniec rozobral a pekne vycistil a potom naspet poskladal. problem vsak nastal ked som potom notebook chcel zapnut. zapnut sa sice zapol ale takmer nic nevidno na monitore, ked sa pozriem z boku na neho tak velmi slabo nieco vidno. najprv som si myslel ze som nejak zle zapojil nejaky kontakt, tak som ho opet rozobral, vsetky kontakty pozapajal na doraz a znova zapol ale znova s tym istym problemom...preto vas prosim o radu ze kde je chyba, ci som nieco posral a odpalil nejaku suciastku alebo len nieco zle zrobil
podarilo sa mi notebook zapnut tak ze som uz na ploche. ale obrazovka je uplne tmava, sice vidno ikonky a aj kurzor ale pri takom pozerani na monitor by som prisiel pri oci......tak neviem v com je problem kedze notebook bol uz 2 krat rozobraty a poskladany naspet a ziadne kontakty neostali nezapojene, keby bola v prdeli graficka tak by sa displej vobec nezapol taklze neviem .....please help
Nic nevidno
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nic nevidno
...možno strelím do vetra, ale nemohlo sa stať že by si dal nejaký kontakt naopak?...
Možno hovadina jak sviň, ale neni možnosť že si zapol náhodou "vypnutie" display-a? (podsvietenie) fn+f7 u mna. Pretože tak isto ako opisuješ ty vidím ja keď si ho vypnem. 
-
Shagynko16
Novice
tak ked je notebook vypnuty a ani v nom baterka nie je tak asi tazko si znizil jas nemyslis....nemoze tam byt chyba v tom ze nejaky kontakt sa ti odrbal alebo si zle nieco zapojil alebo dokonca nezapojil?
co sa tyka toho jasu tak to som skusal ako prve takze v tom to nie je a tie kontakty popravde sa ani nedaju zapnut naopak pretoze tie kabliky su tak kratke ze ti to ani nedovolia naopak zapojit.....a shagynko ak by som nieco nezapojil tak obrazovka by bola cela cierna a nebolo tam vidno vobec nic a tam aspon nieco vidno