Astrálne cestovanie - tipy , triky , návody , skúsenosti

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Astrálne cestovanie - tipy , triky , návody , skúsenosti

Príspevok od používateľa hughito »

Tak ak to budeš brať ako to rozpísal Kapt.Michal, tak áno, to je určite pozitívne. :)

Tu ide skôr o to, aby ti z toho nepreplo a nezačal si nás tu po jednom vydarenom "tripe" presviedčať o existencii druhých svetov a pod. hovadín. Na to už potom existuje iba jedna inštancia = Sokolovce = modré pyžamo, tepláky, staré papuče a marhuľový kompót.
silmarill
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa silmarill »

ephramko napísal:ukoncujem to vyzvou pre vsetkych astralnych cestovatelov na tomto fore, cestujte, zhmotnite sa v mojej izbe a napiste mi ake 2 predmety zivocisneho povodu mam nalavo od svojho pocitaca? ...ked na tu otazku zodpovedat nedokazete, je to len dalsi dokaz toho, ze svoje telo asi tazko dokazete opustit a vsetky zvlastne pocity, ktore zazivate su len vysledkom autosugescie, pretoze ste si vsugerovali vdaka zarucenemu internetovemu navodu, ze nieco take "zvlastne" mate pri tom postupe zazit...
troška ťa poopravím. bavil som sa (po nete) s jedným chalanom čo sa zaujíma o okultizmus a skúša aj astrálne cestovanie. AT neni o tom že sa ti niekto zhmotní v spálni, je to o odpútaní ducha od tela a pohybe v astrále, tj rozmere na pokraji reality.

týmto veciam samozrejme neverím, verím však to že sa niekto môže uvoľniť a psychicky naladiť natoľko, že má pocit "vznášania sa". ja mám tiež občas divné stavy na pokraji spánku, napríklad keď nad niečím rozmýšľam a pritom zaspím tak sa mi tie myšlienky akosi začnú premietať do sna a ja sa strhnem na to, že sa mi myseľ akosi "zatúlala" do absurdít :D neraz sa mi stalo že som pri zaspávaní mal pocit pádu do hĺbky. je to proste hra nášho mozgu, keď nad ním strácame kontrolu.

na druhej strane nepochybujem o meditácii či relaxácii ako o spôsobe ukľudnenia sa, zbavenia sa stresu či určitého druhu "psychohygieny", akým je napríklad aj modlitba.

empatik: dačo pre teba na zrelaxovanie, ja pri tom lietam aj s otvorenými očami :twisted:
snáď ti to helfne pri pokusoch...
Spoiler
Halo Manash
stačí mi chodiť po meste medzi ľuďmi a mať to nahlas a mám pritom "outside world experience" :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

kedysi pred rokmi som to skusal, precital si o tom knihu a dlhodobo, vela mesiacov trenoval. Nemal som ale ziadne vyraznejsie uspechy, jediny raz sa mi podarilo mat zivy pocit ze som vystupil z tela a znasam sa nad svojim telom. Dnes si myslim ze to bola iba moja iluzia, proste ked clovek stale na nieco mysli, tak si dokaze vsugerovat vela veci, ktore ale z realitou nemusia mat vobec nic spolocne, proste je to iba vymysel vo svojej hlave. :!:
Empatik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Empatik »

Nejaký článok som predsa len našiel ...

http://www.cas.sk/clanok/24342/vedci-vy ... vanie.html
vvx
Expert
Expert

Príspevok od používateľa vvx »

keď čítam názory niektorých ľudí,tak sa mi rozum zastavuje .. to vaše opovrhovanie týmto fenoménom je dosť neopodstatnené .. skúste si najprv niekedy prečítať knihy od R. Monroe-ho .. hlavne Cesty mimo telo a Daleké cesty .. a on nieje žiaden šarlatán,narkoman a podobne .. bol to vysokoškolsky vzdelaný človek,ktorý šiel na AC z vedeckého pohľadu .. a keď si to prečítate,potom môžte diskutovať dalej ..
hughito
Redeemer
Redeemer

:lol: Toto je mi na smiech, lebo akurát som pozeral videá od Derrena Browna na youtube, mám od neho aj knihu, ale ešte som ju nečítal.

Ide o to, že je to profesionálny mág, špiritista, iluzionista, proste všetko čo sa tohto týka - predvádza to v praxi a vysvetľuje, ako to funguje. Aj vyhlásené "médiá" a osobnosti z daného "oboru" mu to zožrali aj s navijákom a boli z neho unesené, pričom to však je všetko podvod.

Odporúčam dokument "Mesiáš" a zároveň sa cez youtube môžte preklikať na plno iných jeho videí. Je to s českým dabingom.

Takže, ľudia, triezvo a skepticky myslieť, nebuďte hlúpi. :wink:
jax90
Expert
Expert

Príspevok od používateľa jax90 »

Rad by som vedel,ako teda tych ludi oblaznil,preco to na konci nevysvetlil????ved predsa o to islo,ako ich obratil na vieru.Nieje o tom nejake video kde by vysvetlil konkretne casti,ktore predvadzal?
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Derren Brown, ten ako sa to po novom nazyva "mentalista"...si pozri napr. toto video, ma skutocne nadprirodzene schopnosti a cita ludom myslienky alebo je v tom nieco ine?

hughito
Redeemer
Redeemer

jax90 napísal:Rad by som vedel,ako teda tych ludi oblaznil,preco to na konci nevysvetlil????ved predsa o to islo,ako ich obratil na vieru.Nieje o tom nejake video kde by vysvetlil konkretne casti,ktore predvadzal?
Presné a detailne to popisuje vo svojej knihe, ktorú som, ako som spomínal, ešte nečítal. Určite uznáš, že televízny formát dokumentu na to nemá priestor. Primárne je to, že ide o podvod, ktorý je jasne deklarovaný, takže vieš, že všetko čo robí, sú len jeho vedomosti, triky, manipulácia so psychikou, atď.

Čiže on spravil veľmi veľa - s absolútnou istotou vyvrátil všetky paranormálne javy na svete tým, že ich sám predviedol a preukázal s tým, že jasne deklaroval, že ide o podvod.

Opakujem - nebuďte hlúpi a neverte na duchov.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

su to vsetko manipulacie mysle. Obrazne povedane cele svet je iba v nasej mysli, ale aby sme to spravne pochopili, netvrdim ze tento pocitac, hentie repraky a pod. ze neexistuju naozaj, - existuju, ale myslienkove asociacie,emocie, nazory nan a pod. si uz vytvarame kazdy vo svojej hlave. A ludska mysel
je ako vieme velmi sugestibilna. Hypnotizer dokaze osobe vsugerovat ze rozzeravena platna na sporaku je ladovo chladna, alebo ze clovek ktoreho ste predtym vyslovene ze neznasali je v skutocnosti vas najlepsi priatel. Ludia sa daju do urcitej miery manipulovat aj pri plnom vedomi a dokaze to skoro ktokolvek ak ma patricne informácie a dodrzi presne postup.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

vyborny dokument, ukazal som ho jednej osobe, ktora veri v astrologiu, energie a podobne :censored1: a ta na to zareagovala tak, ze aj ked tomu sam neveri, tak ak to nebolo zinscenovane, tak tie schonosti ma :lol: komu niet rady..

v kazdom pripade mna to dost zaujalo, som zvedavy ako to spravil, urcite si knihu zozeniem
hughito
Redeemer
Redeemer

No jo, to je je to tzv. končené štádium a tam nie je fakt pomoci. :)
habakuk
Novice
Novice

Príspevok od používateľa habakuk »

Nazdar, stva sa mi casto ze ked zaspim tak vstavam sama zo seba vidim sa normalne ruky nohy telo ale viem ze tam lezim.. mam v hlave take dost silne bzucanie a prizmurene oci ktore mi mrkaju, blikaju :)vidim vsetko okolo co sa deje, zatial som sa nedostala dalej len ze si sadnem, lebo je to celkom neprijemne pre mna...stalo sa to uz niekomu??
hughito
Redeemer
Redeemer

Buď rada za to, niektorí sa o to márne snažia. :)
sino
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa sino »

Da sa to ale je to komplikovane, najlepsie je vyuzit klud noci ked chcete ist spat. Nesmiete byt moc unaveny. Treba si vsimat ako zaspavate ale nesmiete si nechat mysel unasat zacinajucimi snovymi myslienkami ale treba si stale uvedomovat cele svoje telo.V takomto stave pride najprv zmeravenie celeho tela a za chvilu vibracie -pre mna vzdy trosku neprijemne. A tu nastava najvetsi problem, ktory som velmi vela rokov nevedel obist. A to je velky strach, ktory postupne ukonci vibracie, telo odmeravie a vy sa citite ako po poriadnej nocnej more.
Ak sa nedate rusit strachom, ste na najlepsej ceste vyst z tela. Nic ale nie je vyhrate, tu pomaha predstavivost.
To som napisal co viem o tom uz teraz.
Ale dlhe roky som o AC nevedel nic a stavalo sa mi to samo od seba ze mi telo zmeravelo, vsetko som v miestnosti vnimal a nemohol nic robit a ked prisli vibracie tak som bol cely z toho spoteny lebo som s tym zapasil a snazil som sa to prekonat, ale prd to pomahalo a preslo to za chvilu samo.
hughito
Redeemer
Redeemer

..a potom si sa zobudil.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

sino - to co opisujes je skor "Locked In" syndrom - to zazivam pomerne casto, nic prijemne...
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

locked in syndrom urcite nie, skor spankova paralyza a ver mi, ze s nejakym astralnym cestovanim to nema nic spolocne. tiez sa mi to obcas stava, nie je to veru nic, co by som vyhladaval :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Uf, no ja som rád, že v noci spím a nevymýšľam takéto srandy. :) Čo to spôsobuje ?
Milos9304
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Milos9304 »

Mne sa to túto noc stalo prvý krát. Čítal som o tom knihy, webové stránky, atď. a večer som začal skúšať. Snažil som sa aspoň hodinu, ale márne. Tak som si povedal že idem spať. Začal sa mi snívať divný sen, z ktorého som sa veľmi rýchlo prebudil. Bol som ale v nejakom zvláštnom stave. Vôbec som si necítil telo. Tak som si povedal že idem skúsiť jednu z metôd. Len som sa zameral na čelo a predstavoval si ako opúšťam telo a v momente sa začali silné vibrácie. Dokázal som sa nezľaknúť a nespanikáriť. A to som už bol von, lenže o takých 5 sekúnd ma to vtiahlo späť a to som si vôbec nepredstavil návrat. Potom som zase zaspával, zase sa mi sníval sen, zase vibrácie ale tie už prestali. Napokon sa mi asi sedem krát za noc podarilo zobudiť sa a navodiť si vibrácie, ale telo som opustil len ten prvý krát. Najlepšie na tom je, že sa mi to stalo dňa ktorého som sa narodil a okolo hodiny narodenia.
Napísať odpoveď