Singleplayer RPG

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
silmarill
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Singleplayer RPG

Príspevok od používateľa silmarill »

undertaker35 napísal:čert ber grafické spracovanie.
Planescape : Torment :sly:
yeah man, práve som to xel napísať :D NAJLEPŠÍ príbeh v histórii hier! škoda že už sa takéto hry nerobia :(
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Gothic 3 ma jednu obrovsku slabinu, a ta je zhodou okolnosti tou najsilnejsou zbranou - zbytocne rozlahly no pusty svet, ktory ubera z atmosfery pribehu. Kazde potulovanie sa, nech uz ta zo zaciatku fascinuje akokolvek, ta po case zacne nudit. Toto nie je len velka slabina gothicu, ale aj oblivionu, ci fallout 3. Navyse pribehovo gothic - Ehm, co ja viem. Atmosferou mi je witcher blizsi - hram pribeh, bez hluchych miest.
Gothic 3 som zacal hrat ked vysiel, a tak domrvenu hratelnost ako vtedy mal, to sa len tak nevidi. Nakolko je toto opravene, uz zrejme neposudim, lebo som z tej hry ostal velmi sklamany, az tak, ze nemam chut tomu davat druhu sancu. Urcite najdem kopec inych hier, ktore ma chytia od zaciatku ale nemal som cas ich ani nainstalovat.
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

Ja by som hľadal skôr nejkae RPG na štýl Fallout 3 alebo stalker.
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

zdravím Vás. nakoľko som našiel túto tému, tak som nechcel zakladať ďalšiu. chcel by som Vás poprosiť, či by ste mi mohli poradiť nejakú buď singleplayer alebo aj multiplayer RPG hru na štýl Diablo alebo Might & Magic Heroes VI (myslím takú hru, ktorá by sa odohrávala v takom svete/prostredí, ako sú tie dve spomenuté). vhodný by bol aj ten Heroes ale nechcem zrovna ťahovú RPG hru. ak máte nejaké návrhy tak ich prosím píšte. ďakujem.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Keď sa ti páči Heroes VI určite skús jeho predchodcu - V. Síce tiež ťahovka ale stojí za to. No a štýl Diablo :arrow: každá klikačka napr. Torchligt alebo najnovšie aj Dungeon Siege 3. A btw ani jedna z týchto hier nie je moc RPG :D
Noobsz DJ
Guru
Guru

Muffi vďaka za typ. pýtam sa preto, lebo nie som nejaký hráč. hru si pustím tak raz za čas a ešte niekedy dávno som hrával Diablo, potom datadisk Hellfire alebo ako sa to volalo a nakoniec Diablo 2 LoD. teraz, keď som si všimol tú hru Heroes, tak ma to docela zaujalo a rozhodol som sa vyskúšať nejaké to RPG v štýle týchto dvoch hier. hlavne mi ide o to prostredie, v ktorom sa odohráva dej. a samozrejme aby to malo aspoň ako taký príbeh.
Lopuchito
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Lopuchito »

Mne sa celkom páčilo Dead Space 1 ... predchíľkou vyšla aj 2jka... :)
r2nger
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa r2nger »

Ak si odpustis /na dnesne pomery/ peknu grafiku, u mna vedu RPG starej skoly, ci uz spomenute KoCim, alebo este by som dodal napr. Arcanum, to je tiez peckova hra od ktorej som sa nevedel odtrhnut
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

Lopuchito napísal:Mne sa celkom páčilo Dead Space 1 ... predchíľkou vyšla aj 2jka... :)
od kedy je dead space rpg? :roll:
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Croven »

Titan Quest +datadisk,dobry pribeh (grecka mytologia) vedlajsie questy pocas hlavnej dejovej linie,grafika je tiez celkom pekna,mas tam strasne vela moznosti ako hrat svoju postavu (kombinacia povolani)... len treba sa prekusat cez nudnejsi zaciatok
Noobsz DJ
Guru
Guru

ďakujem za tip na ten Titan Quest. stiahol som ho aj s datadiskom a docela ma to aj zaujalo. nevyzerá to vôbec zlé.
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Croven »

tu su niake guidy http://www.titanquest.net/tq-forum/thre ... Compendium tak prestuduj forum,neboj sa popytat ludi
Noobsz DJ
Guru
Guru

r2nger napísal:Ak si odpustis /na dnesne pomery/ peknu grafiku, u mna vedu RPG starej skoly, ci uz spomenute KoCim, alebo este by som dodal napr. Arcanum, to je tiez peckova hra od ktorej som sa nevedel odtrhnut
ten KoCim netuším, čo je. to Arcanum som pozrel, ale to je dosť staré. aj keď som si pozrel gameplay, tak ma to nejako neupútalo. ale za tip aj tak K+
TheMEMBER
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa TheMEMBER »

Noobsz DJ napísal:zdravím Vás. nakoľko som našiel túto tému, tak som nechcel zakladať ďalšiu. chcel by som Vás poprosiť, či by ste mi mohli poradiť nejakú buď singleplayer alebo aj multiplayer RPG hru na štýl Diablo alebo Might & Magic Heroes VI (myslím takú hru, ktorá by sa odohrávala v takom svete/prostredí, ako sú tie dve spomenuté). vhodný by bol aj ten Heroes ale nechcem zrovna ťahovú RPG hru. ak máte nejaké návrhy tak ich prosím píšte. ďakujem.
ak chces nieco podobne ako heroes len nie tahove tak vyborny je Kings Bounty:The Legend alebo Armored Princess. Nie je to tahove, nestavias si hrady, mas len hrdinu a najimas si armadu, plnis questy. Vynikajuca hra, grafika je pekna a bezi aj na starich PC, nie je to nic technologicky ohorujuce, ale ma to peknu 3D grafiku s malovanymi texturami a cele je to detailne a hlavne hratelnost je nakazova ak sa ti to paci, hras a odrazu zistis ze hras niekolko hodin ani si to nevsimnes :)
Noobsz DJ
Guru
Guru

TheMEMBER vďaka za tip. určite to pozriem čo je to zač. čo sa toho nakazenia z hrania týka, tak sa mi to stalo teraz pri hre Titan Quest Immortal Throne, ktorú mi odporučil Croven
r2nger
Light Star
Light Star

ak ta bavi Titan quest, mozno by ta teda bavil aj Sacred 1,2, alebo Torchlight. Ja som ale aj tak zastancom "ukecanych RPG" :D icewind dale,baldurs gate,lionheart,arcanum,planescape torment,fallout 1,2,temple of elemental evil,a tak dale... z 3D hier neverwinter nights,drakensang,dragon age,mass effect 1,2,knight of the old republic, a elder scrolls seria. viac ma teraz nenapada :)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

r2nger Drakensang je svojou kvalitou k comu najblizsie prirovnatelny? Mam ho na polici odkedy vysiel ME2, no stale som sa nepodpichol ho nainstalovat :)
TheMatterrss
Light Expert
Light Expert

Singleplayer RPG

Príspevok od používateľa TheMatterrss »

skús dragon age 2 :)
r2nger
Light Star
Light Star

KoCi: je tam pohlad ako v Neverwinter nights, pozri recenziu co prikladam, je to dost v pohode hra, ale na mass effect to asi nema:) aj ked je to zas ine prostredie tak tazko hodnotit:)

takto nejak to vyzera: http://www.youtube.com/watch?v=Mbov1iQ-kxE

tu je na to taka mensia recenzia :) http://bonusweb.idnes.cz/drakensang-har ... ecenze_das
Napísať odpoveď