po vlozeni cd zamrzne pc

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Misiak77
Novice
Novice

po vlozeni cd zamrzne pc

Príspevok od používateľa Misiak77 »

Zdravim mam taky problem ked vlozim nejake cd,alebo dvd do mechaniky tak mi zamrzne pc a musim urobit ručne restart,pred týždnom som kupil novy hdd a mal som problem aj s jjeho instalacou.po zapnuti pc vydavala mechanika taky zvuk ako cukanie ako keby sa nechytala na zakladnu dosku.teraz už win ide,len ked vlozim nejake to cd tak zamrzne.volal som aj technikovy a povedal ze moze byt problem aj zo zakladkou. dakujem za pomoc vopred.Mechaniku mam LG a hdd Western 500 Gb
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: po vlozeni cd zamrzne pc

Príspevok od používateľa brm »

Skontroluj, či máš káble v poriadku zapojené, skús ich poprehadzovať navzájom.. dátové aj napájacie zo zdroja. Niečo podobné aj mne robilo, nakoniec mi vyšlo, že vetva zo zdroja nestíhala utiahnuť mechaniku + asi 7 ventilátorov.
Misiak77
Novice
Novice

Re: po vlozeni cd zamrzne pc

Príspevok od používateľa Misiak77 »

brm napísal:Skontroluj, či máš káble v poriadku zapojené, skús ich poprehadzovať navzájom.. dátové aj napájacie zo zdroja. Niečo podobné aj mne robilo, nakoniec mi vyšlo, že vetva zo zdroja nestíhala utiahnuť mechaniku + asi 7 ventilátorov.
kable som poprehadzoval čo ide od mechaniky na zakladnu aj od hdd na zakladku a s tým zdrojom to neviem kde mam hladat presne tie kable
Napísať odpoveď