Návrh na web stránku
Návrh na web stránku
Ahojte,
chcem spravit o niecom nejaku web stranku, len neviem o com isla by na wordpresse a tiez ak by bol nejaky dobry navrh tak by som hladal aj pomocnikov
Diky za napady,
ak nieco odpisete dajte si temu do sledovanych pls
chcem spravit o niecom nejaku web stranku, len neviem o com isla by na wordpresse a tiez ak by bol nejaky dobry navrh tak by som hladal aj pomocnikov
Diky za napady,
ak nieco odpisete dajte si temu do sledovanych pls
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Návrh na web stránku
ďalší čo nevie programovať, ale chce stránku len ešte nevie o čom. Ten koniec sveta nakoniec asi fakt bude
ale ja potrebujem len temu o tom ci viem programovat alebo nie sa nestaraj 
-
audiotrack
VIP
tak sprav web o výrobe sviečok
a tu máš malú pomôcku 
newm, ale ja si myslim, ze ked si dobry, tak sa ti ponuky len tak hrnu (napr. ja mam stihnut do stredy este jeden design - design na stranku triedy - to v poho zvládnem a jeden uz mam - design na stranku nasej skoly - ten uz mam - REKAPITULACIA - za 5 dni 2 designy).
Ale ak nevies co robit - potrebujes nejaku recenziu alebo co, tak si urob nejaky redesign nejakej stranky, poznam takych ludi co sa na tom cvicia. (napr. som nasiel za 2 sekundy redesign Facebooku ( http://fc06.deviantart.net/fs71/f/2011/ ... 3bsy7s.png).
Ale ak nevies co robit - potrebujes nejaku recenziu alebo co, tak si urob nejaky redesign nejakej stranky, poznam takych ludi co sa na tom cvicia. (napr. som nasiel za 2 sekundy redesign Facebooku ( http://fc06.deviantart.net/fs71/f/2011/ ... 3bsy7s.png).
-
audiotrack
VIP
ten fb vyzerá lepšie ako skutočný 
A jeho problém nie je že by nemal zákazky alebo podobne. On proste nevie čomu sa jeho web má venovať. Veď chce použiť wordpress, on si nerobí vlastný web ani vlastný design. On len hladá čomu sa venovať
A jeho problém nie je že by nemal zákazky alebo podobne. On proste nevie čomu sa jeho web má venovať. Veď chce použiť wordpress, on si nerobí vlastný web ani vlastný design. On len hladá čomu sa venovať
aha, tak potom nič. Okrem toho, nie je to môj design (hore som písal že nie je mlj ale som si ho googlil) ale aj tak súhlasím s tebou že vyzerá lepšie ako skutočný 
Ahoj,neviete mi poradiť?Snažil som sa vytvoriť niečo ako rsko.cz. Len niesom si isty cez čo to mám robyť.
ak je tvoj návrh (design) hoc len tak dobrý ako teraz je stránka, tak ešte máš čo robiť. Hoď ho sem a napíš, aké máš JS prvky v tom. P.S.sry že píšem jak talian ale... píšem to iba narýchlo tak ma ospravedlni