romanticko nevsedne vyznanie lasky po roku vztahu
romanticko nevsedne vyznanie lasky po roku vztahu
Uz par dni rozmyslam nad niecim originalnym, ako vyznat mojej polovicke lasku...nema tu niekto nejaky dobry napad, ktory by som mohol zrealizovat? 
Re: romanticko nevsedne vyznanie lasky po roku vztahu
tak nam nieco o nej povedz 
tak neviem co by som take mohol
obidvaja sme vysokoskolaci, ona je teraz prvacka tak si zatial zvyka na skolu , ale sme v jednom meste takze je to v pohode
ona je super dievca za kazdu srandu takze s nicim si myslim by nemala problem
okrem sportu
ten velmi nemusi ..
trochu málo informácií 
možno by si mohol využiť niečo z toho, čo ste spolu prežili. teda aj na základe toho jej vyznať city. resp. ako si to vlastne predstavuješ?
možno by si mohol využiť niečo z toho, čo ste spolu prežili. teda aj na základe toho jej vyznať city. resp. ako si to vlastne predstavuješ?
tak rozmyslam vytvorit spomienkove video
ale nie take ako ma kazdy iba s fotkami a pesnickou musi to byt nieco specialne
a ine ...proste stale sa snazim byt inym a vynimocnim pre nu tak to musi byt aj v tomto
chcem tam dat nieco co sme prezili nejake tie fotky ale chcem tam dat aj nieco o com ona neviem nejake kratsie natocene videa kde jej nejakym sposobom ukazem ako ju lubim (s tymto by som potreboval pomoct ..nejaky napad ale na budovy pisat ze ju lubim nechcem
) ..a zobral by som ju niekde vonku
rozmyslal som len nad nejakou romantickou prechadzkou alebo nieco take lebo v poslednom case sa len uci tak na odreagovanie :)takze vecera so svieckami a tak ...tiez nechcem
proste nieco ine 
chod s nou na muzikal:)
blizsie info najdes tu: South Park – 15×11 Broadway Bro Down
blizsie info najdes tu: South Park – 15×11 Broadway Bro Down
a je to k nejakemu vyrociu alebo iba tak? aby vedela?
ak tomu rozumiem nechceš nič otrepané ani klišé
ak tomu rozumiem nechceš nič otrepané ani klišé
jasne k nasmu prvemu spolocnemu roku to je
a pekne si to vystihol nic otrepane
vyrob jej rozsudok, v ktorom ju odsudzujes k dalsiemu roku "natvrdo" s tebou 
//este by si mohol dat vediet, co studuje..
napr. takej medicke by si mohol vyrobit predvoloanie na pravidelnu prehliadku po 1 roku (v utulnej hotelovej izbe).. atd atd. len ty vies, aky ma slecna zmysel pre humor, nadhlad.. a ako daleko az mozes zajst
//este by si mohol dat vediet, co studuje..
napr. takej medicke by si mohol vyrobit predvoloanie na pravidelnu prehliadku po 1 roku (v utulnej hotelovej izbe).. atd atd. len ty vies, aky ma slecna zmysel pre humor, nadhlad.. a ako daleko az mozes zajst
-
qwerty-xyz
sprav si spolocne tricko, .... na ktorom bude nieco takeho ze ked budete vedla seba tak to bude davat dokpy srdce a vase mena, ... alebo nieco na ten styl, lacne a potesi.
Alebo vyrub stromy v lese do tvaru srdca aby to videl cely okres, alebo stromy do tvaru srdca nechaj a vysekaj vsetko naokolo. "nakresli" jej laserom na oblohu srdce, .... alebo vysokovykonnou baterkou to premietaj na mraky, .... Zober 40 litrov nafty alebo bwenzinu rozlej na luke do tvaru srdca alebo jej mena a zapal, .... pre efekt pridaj praskovu formu podla toho co chces
nechaj sa potetovat jej menom, boooze tolko veci ako byt romanticky
Alebo vyrub stromy v lese do tvaru srdca aby to videl cely okres, alebo stromy do tvaru srdca nechaj a vysekaj vsetko naokolo. "nakresli" jej laserom na oblohu srdce, .... alebo vysokovykonnou baterkou to premietaj na mraky, .... Zober 40 litrov nafty alebo bwenzinu rozlej na luke do tvaru srdca alebo jej mena a zapal, .... pre efekt pridaj praskovu formu podla toho co chces
tak pekne napady
daco take ale v mensom
:D rubat lesy sa mi nechce
ale super napady _:) presne take som chcel
len asi v mensom to urobim
:D
-
qwerty-xyz
daj jej zahratp esnicku do radia, . . . .
proste hocico, ved dievca sa da taaaaak krasne rozmaznavat a hyckat, len keby si to aj niektore krávy vedeli vazit . . . . 
prenajmi si adamovu jachtu, tam sa pocas plavby hod na kolena a poziadaj ju o ruku .. kua pytat sa cudzich ludi ako vyznat svojej caji lasku, to uz je fakt ciste zufalstvo, sry
asi si nepochopil co som sa pytal celkom ja vyznat lasku viem nic sa neboj ja som sa pytal na nieco na inspiraciu do tooho videa skor...tak ked sa ti to zda cudne tak naco si tu temu vobec otvoril a napisal tu nejaky komentar
nemyslim si,ze to je zufalstvo.ved len chcel inspiraciu
mne sa celkom pacil lumirov napad s predvolanim,ten bol super.niekedy vyuzijem diky moc
mne sa celkom pacil lumirov napad s predvolanim,ten bol super.niekedy vyuzijem diky moc
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...nieje to zúfalstvo, ale trošku to stráca svoje čaro...je to iné, keď niečo vymyslíš sám, ako keď ti s tým pomôže polovica fóra...ale aby si nepovedal, že tu trepem do vetra tak ti poradím...aj "otrepaná" klasika sa môže stať nevšednou keď zmeníš pár detailov...ja by som bol za celodenný program a povodil by som ju po miestach, ktoré sa viažu k pozitívnym spomienkam vo vzťahu...napr. zober ju na miesto, kde ste sa spoznali...no a potom už len ty vieš, ktoré miesta majú pre váš vzťah symbolický význam...na každom mieste krátky komentár, aby ostal čas aj na dlhú pusu...
-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
oval ju obuskom a odtiahni :DDDD lolz co tak zapojit fantaziju a to co ma rada a necaka to?
A je určite video dobrý nápad? Radšej si spravte romantický večer niekde pri sviečkach. Možno to nie je tak originálne, ale originalita často prináša opačný efekt. Ešte ti vynadá že si niekde na ne zavesil video kde zo seba robíš debila a že sa jej to nepáči