mysql cache
mysql cache
vedel by mi niekto povedať načo je dobrý taký mysql cache o koľko zniži zaťaženie serveru a ako sa použiva skúšal som niečo hľadať o tom ale skoro všetko bolo len v angličtine
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: mysql cache
nie, nevedel. Lebo na to aby sme ti vedeli povedať o koľko to zníži, museli by sme vedieť aké transakcie tam spúšťaš. A aby sme ti vedlei povedať ako sa používa, museli by sme vedieť aké cachovanie chceš používať. Takže sa skús spýtať ako informatik, a nezabudni uviesť všetky potrebné informácie
no všeobecne by som chcel vedieť čo to je a ako sa používa fakt to neviem nijako konkretizovať lebo doteraz som sa s týmto pojmom nestretol lebo používam len mysql_query funkciu na dotazy z databazy ja som nato iba teraz narazil, že je to rýchlejšie o 236 % tak chcel by som to vedieť, či je nato nejaká funkcia v php alebo ako sa ten mysql cachce používa
vďaka za odkaz fakt som nikde cez google nemohol nájsť nejaký slovenský alebo český článok k tomu a ešte taká otázka ak by som to chcel použiť v php kóde ako by to bolo možné existuje nejaká funkcia alebo nejaká trieda ??
//autoeditácia príspevku (30 Okt 2011, 16:21)
no našiel som nejakú triedu nato na internete, ale na localhoste mi to nefunguje chybová hláška: a na riadku 160 je
//autoeditácia príspevku (30 Okt 2011, 16:21)
no našiel som nejakú triedu nato na internete, ale na localhoste mi to nefunguje chybová hláška:
Kód: Vybrať všetko
Warning: file_put_contents(work_dumps/SELECT * FROM users .dmps) [function.file-put-contents]: failed to open stream: No error in C:\Users\pavol71\Desktop\USBWebserver v8_en\root\cache\chache_class.php on line 160Kód: Vybrať všetko
file_put_contents($this->dir.substr($sql,0,50).$this->cutime.".dmps",serialize($rest_array));