romanticko nevsedne vyznanie lasky po roku vztahu
Re: romanticko nevsedne vyznanie lasky po roku vztahu
video je sice pekny napad, no ja osobne by som stavil na zazitok. vytvor pre nu taky zazitok, na ktory tak lahko nezabudne, na ktory bude rada spominat este vela mesiacov potom. Takze energiu vloz do vytvorenia situacie, planu pekneho dna a uzasneho zazitku. No len ty najlepsie vies co ma rada, nema rada, ake su vase spolocne miesta, spomienky a tak.
-
KaptMichal
King
podla mna ju niekam pozvat na veceru vobec neni blby napad, ako uz viaceri spominali predomnou spravte si program na cely den. Urcite by si mal zapojit aj svoju fantaziu a prispiet neicim originalnym a niecim, co sa viaze iba k vam, ale uvazuj - tie "otrepane" sposoby su asi preto otrepane, lebo najlepsie funguju na zaklade dlhorocnych skusenosti tisicok ludi
Cize aby som zhrnul co som chcel povedat - urobte si pekny vylet s tym, ze "otrepana vecera" nebude otrepana vdaka niecomu co vas spaja a tyka sa iba vas
Vela stastia.
to video je iba ceresnicka na torte
kde chcem ukazat co sme za posledny rok prezili
nieje to urcite hlavny program...jasne ze den si uz viem naplanovat a fantaziu mam tiez
trosku sa to tu zvrtlo a zacali ste pisat program na cely den
mne islo len o tie nejake zaujimave casti co chcem dat do toho videa
naplanovany je uz den uvidime ako vyjde
kedze nejako vela casu nema pred zapoctami..ale diky moc za vsetky komentare
a snad to vyjde podla mojich predstav ...ked mi povie lubim ta este viac ako doteraz vtedy to bude mat svoje caro 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
to ťa poteší keď ti takto priamo povie že ťa celý ten rok úplne neľúbila?boy157 napísal:...ked mi povie lubim ta este viac ako doteraz
nepochil si to spravne
ona to vzdy tak pekne povie
od zaciatku ta lubim na 100 % ale lubim ta este viac ani neviem ako je to mozne...takto mi to vzdy povie
a to mam najradsej 
-
KaptMichal
King
audiotrack...
tebe zenska nikdy nepovedala, ze ta lubi cim dalej tym viac, alebo nieco podobne? 
Audio nema emocie. Je poskladany z casti tiel mrtvych vojakov.
-
KaptMichal
King
to mi pripomina tohto pana
videjko bolo urobene
priatelke sa veeeeeeelmi pacilo:) pouzil som tam aj nejaky ten napad od vas..diky moc 
aky napad si pouzil? ako zareagovala? ak ti to nevadi, prosim podel sa snami. mame radi pribehy, ktore dopadnu dobre. 
som rad, ze ti ludia z fora pomohli a vazim si to ze si sem napisal a podakoval.
som rad, ze ti ludia z fora pomohli a vazim si to ze si sem napisal a podakoval.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...a navyše...možno tvoj nápad niekedy pomôže niekomu inému, kto si nebude vedieť rady...
pouzil som tam napad s tym osudenim na dozivotie
inak som do videa zakomponoval svoje vlastne nahravky venovane jej, nahravky telefonatov so skypu o ktorych nevedela
a ako obvikle spolocne fotky a par veci, ktore v nas vyvolali spomienky
cele som to podal vo verzii knihy
(akoze na zaciatku bola animacia ako sa otvara kniha listovali sa stranky knihy s nasimi fotkami atd medzi tym sem tam video nejake ...v pozadi nahravka z radia kde som jej dal zahrat pesnicku s venovanim...druha pasaz bola vyroba toho odsudenia a nakoniec nejake vyznania natocene z mojej strany)
videu sa velmi potesila
bola prekvapena zo vsetkeho co tam bola aj sa posmiala
a tak odvdacila sa mi velkou nadielkou bozkov
takze tak asi
kratke zhrnutie z mojej strany