Vivaz stratene fotky
-
scary888888
Light Expert
Vivaz stratene fotky
Dufam ze som to zaradil dobre... nedavno mi vypadol z mojich sikovnych ruk vivaz s 8gb kartou a ked som si pozrel fotky tak setky zmizli... ako naslo nazov fotky ale bolo tam len logo pretrhnutej fotky ... to iste aj videa.. hudba.. dam volna pamat a stale su 2gb na tej karte obsadene.. toiste aj v pc.. prazdne zlozky ziadne skryte subory a karta stale 2gb z 8.. ma niekto sniecim podobnym skusenost?.. daju sa tieto udaje este nejakym sposobom ziskat?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Vivaz stratene fotky
skús vybrať kartu a dať ju naspeť.
-
scary888888
Light Expert
to ma napadlo... ma niekto stymto skusenost??
toto neviem stáva sa to aj kamarátke že raz jej idú raz nie jej pomáha keĎ vybere batérku tak skús
-
qwerty-xyz
pozri budem svina a napisem ti to rovno ako to je, TOTO sa vacsinou stava u lacnych kariet, alebo kariet typu FAKE, proste karta sa tvari origos so vsetkym od vyrobneho cisla az po oznacenie na chipe, ale neni tomu tak. U znackovych kariet sa to stane sem tam tiez ale pomenej. Ja napr som kupil teraz 16GB pretec a bojim sa ako cert kriza, lebo overeny mam len kingston, sandisk a sony ...
-- Udaje sa v pocitaci daju obnovit pomocou nejakeho recovery softwaru, ... Odporucam skusit a hlavne sa NEVZDAT ked to prvy program nezvladne, ja osm mal raz taky fajnovy, neviem ako sa to volalo, mozno easy recovery profesional, alebo take nieco, a ten programek zvladal fakt hocico, ale to bolo uz velmi davno, Dneska to je uz asi na lepsej urovni.
-- Pozri bud je dodrbana karta, alebo zariadenie ktore nato zapisuje, kazdopadne snaz sa pomocou programu fotky obnovit a zalohovat (pevne nervy, pred rokmi to trvalo nejaky cas pokial sa to programu podarilo . . . )
-- Udaje sa v pocitaci daju obnovit pomocou nejakeho recovery softwaru, ... Odporucam skusit a hlavne sa NEVZDAT ked to prvy program nezvladne, ja osm mal raz taky fajnovy, neviem ako sa to volalo, mozno easy recovery profesional, alebo take nieco, a ten programek zvladal fakt hocico, ale to bolo uz velmi davno, Dneska to je uz asi na lepsej urovni.
-- Pozri bud je dodrbana karta, alebo zariadenie ktore nato zapisuje, kazdopadne snaz sa pomocou programu fotky obnovit a zalohovat (pevne nervy, pred rokmi to trvalo nejaky cas pokial sa to programu podarilo . . . )
-
scary888888
Light Expert
no konecne aspon normalny nazor... no tooto je kingstone original k mobilu som ju dostal.. takze nieje sanca ze by som ich ztade dostal ked tam vlastne fyzicky su?? aby som mohol format lebo teraz tam mam 2gb stratene
-
qwerty-xyz
sanca je, pomocou recovery programu.
skus to s nejakym na tie pamatove karty, plus ked by sa ti to nepodarilo a na foto ti velmi zalezi tak su aj firmy ktore sa tomu za pekne prachy venuju ...
-- ked na foto series, formatuj to cele a mas pokoj, ale nevzdava sa tak skoro, to sranie sa s tym a skusanie je na tom ta najlepsia vec. Vela stastia
-- ked na foto series, formatuj to cele a mas pokoj, ale nevzdava sa tak skoro, to sranie sa s tym a skusanie je na tom ta najlepsia vec. Vela stastia