WD RE4 vs. Caviar Blue - Prosim o rychlu odpoved
Re: WD RE4 vs. Caviar Blue - Prosim o rychlu odpoved
jaro: napriek tvojej mudrosti: co si mal na mysli pod vyrokom "skludni hormon"? napisal som nieco zle? alebo nieco, co nezodpoveda tvojim predstavam o system hdd?
lokkju: pol roka nemozem cakat kedze v piatok mam doma suciastky na PC
chapem. no to nemas nijaky iny - docasny hdd? pretoze momentalne ceny su brutalne. a este jedno: kupovat hdd z druhej ruky je hazard.
je novy a zabaleny
aku mas u neho moznost pripadnej reklamacie? neviem. nebudem sa tu hrat na sibylu. to je na tebe. cau.
Hovoril ze ma medzinarodnu zaruku 54 mesiacov v kazdom WD centre sa da reklamovat.
pokial s nim spises kupno predajnu zmluvu overenu u notara (nezartujem) tak to kludne kup. inak naletis hajzlikovi, kseftarovi. no to su mozno moje sukromne predpoklady. alebo, ak mas prachy na vyhadzovanie - tiez. ak sa ti po kratkom case zacnu vyskytovat na tom hdd vadne sektory, neviem co s tym potom urobis.
netusim co potom spravis s medzinarodnou zarukou. u nas plati o reklamaciach jedno pravidlo - jedine tam kde si ho kupil plati reklamacia. a z druhej ruky? preto si myslim, ze kupovat hdd cez bazar je obrovske riziko.
netusim co potom spravis s medzinarodnou zarukou. u nas plati o reklamaciach jedno pravidlo - jedine tam kde si ho kupil plati reklamacia. a z druhej ruky? preto si myslim, ze kupovat hdd cez bazar je obrovske riziko.
Nemam problem dojst osobne za nim v pripade problemu a vyriesit to 
tož - goo them. maj sa...
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
No ale ta zmluva overena u notara stoji nemale prachy 
Po znamosti sa da ale normalne zplatis peknu sumu.
Ak mozes tak dojdi za nim, rozbal HDD a otestuj ho napr cez HD Tune. Ak bude vsetko OK tak ho potom mozes kupit. Ak nie tak jeho chyba. Rovnako mas aj overenie pravosti u aut z dovozu ci z druhej ruky. Dame ho overit, prejde auto kupim a test platim ja, neprejde tak auto nekupim, platis ho ty a ides na policiu
Po znamosti sa da ale normalne zplatis peknu sumu.
Ak mozes tak dojdi za nim, rozbal HDD a otestuj ho napr cez HD Tune. Ak bude vsetko OK tak ho potom mozes kupit. Ak nie tak jeho chyba. Rovnako mas aj overenie pravosti u aut z dovozu ci z druhej ruky. Dame ho overit, prejde auto kupim a test platim ja, neprejde tak auto nekupim, platis ho ty a ides na policiu
overenie u notara - pripadne na matrike mestskeho uradu - cca 50 cent az 1 eur. tak neviem...
Michaelo to vystihol. Kupujem vec s rizikom, viem do coho idem a znasam nasledky. Co mi pomoze KPZ, ked tipek sa viac neozve. Budem sa sudit pre 60 eciek?
/lokkju:
/lokkju:
Napisal si vsetko dobre, milacik.napisal som nieco zle? alebo nieco, co nezodpoveda tvojim predstavam o system hdd?
nebuď impertinentný s tým oslovením.
to vieš že napísal. ale ku tomu sa ty so svojou google - znalosťou nikdy nedopracuješ.
to vieš že napísal. ale ku tomu sa ty so svojou google - znalosťou nikdy nedopracuješ.