Opakované sny

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
110mat110
Light Professional
Light Professional

Re: Opakované sny

Príspevok od používateľa 110mat110 »

Ja si nepamatam skoro ziadne sny, ale par si ich pamatam a to bolo tazke psycho.

Raz sa mi snivalo, ze ma nahanaju vlky a ked ma dobehli roztrhali mi brucho. Ked som sa rano zobudil strasne ma to brucho bolelo :smt059

Potom jeden, som bol v kostole, tam bola nejaka mlada mniska a diabol a zrazu sa ozvalo obrovske zemetrasenie ja som sa prebral a tak mi dunelo v hlave... som nemohol zaspat

A pred par dnami ciste psycho :D kamarat hral sam so sebou futbal. Posmykol sa a spadol. Ked som k nemu pribehol bol cely od krvi. Ja som ho zobral do skoly (zobral som ho na ruky a zrazu som bol v skole, v realite je asi 20km odtial) a tam sme s ucitelmi hladali ako ho vyliecit. On sa pomaly scvrkaval az sa z neho stal mobil, ktory som si pomylil so svojim a zobral ho :D dalej si nepamatam
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Aké videnia ? A nemyslím si, že existuje niečo vyššie ako hmota, lebo o tom zatiaľ nič nenasvedčuje - teda neviem prečo by som sa mal nechávať vysmiať. To by sa mali nechať tí, ktorí už stáročia bľabotajú o nezmysloch.
Adas666
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Adas666 »

110mat110 napísal:Ja si nepamatam skoro ziadne sny, ale par si ich pamatam a to bolo tazke psycho.

Raz sa mi snivalo, ze ma nahanaju vlky a ked ma dobehli roztrhali mi brucho. Ked som sa rano zobudil strasne ma to brucho bolelo :smt059

Potom jeden, som bol v kostole, tam bola nejaka mlada mniska a diabol a zrazu sa ozvalo obrovske zemetrasenie ja som sa prebral a tak mi dunelo v hlave... som nemohol zaspat

A pred par dnami ciste psycho :D kamarat hral sam so sebou futbal. Posmykol sa a spadol. Ked som k nemu pribehol bol cely od krvi. Ja som ho zobral do skoly (zobral som ho na ruky a zrazu som bol v skole, v realite je asi 20km odtial) a tam sme s ucitelmi hladali ako ho vyliecit. On sa pomaly scvrkaval az sa z neho stal mobil, ktory som si pomylil so svojim a zobral ho :D dalej si nepamatam
Tak to sú veľmo zvláštne sny :D
Frko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frko »

co sa tyka tych snov tak mne sa stava ako keby som prezival deja vu pretoze sa mi to najprv snima a o par dni sa ta situacia stane ale trosku inak, ale vecsina veci sedi presne ako vo sne
Napísať odpoveď