mystique napísal:- klanmate mal pobodny problem, pri kadzom cca druhom toceni mapy mu hra padala, ty co maju grafiky asus a nejaky asus osd software mali by ho vypnut - ten to sposobuje
Az na to, ze od Asusu nemam nic, doska je Gigabyte a aj tak to pada. Takze problem nebude v tomto, ale v niecom uplne inom. A navyse spravit hru, ktora na urcitych zostavach pada, tak to je dost odflaknute.
Pre tych co im nedosli kody z PGS, odbratte sa na Slovensku obchodnu inspekciu, konkretne na inspekciu pre Banskobystricky kraj. Zavolajte tam, napiste alebo rovno poslite list s podnetom, treba uviest svoje kontaktne udaje, udaje PGS, opisat strucne problem a vybavene, SOI sa tym musi zaoberat. Tu su kontakty:http://www.soi.sk/sk/Kontakt.soi
Ale oni to mali dat pre všetkých čo mali preorder, a nie ako teraz že si to upravili podľa seba, Veď som mal preorder, mal som dostať PWP, dogtagy a skiny, a teraz čo sa nedozviem ? Že na ne NEMÁM nárok ? To akože čo je? Mal som preorder ? - MAL, tak prečo to sakra zrušili že len ti čo si preorder do 20.9 na ps3 tak ti nedostanú , na pc dostanu všetci :X
Keďže mail sa neukázal ako 100% doručovateľ redeem kódov, nahrali sme vaše kódy do histórie vašej objednávky. Postup ako si ich stiahnuť z histórie objednávky je nasledovný:
1. prihláste sa na svoj účet na ProGamingShop.sk
2. kliknite na záložku 'Môj účet' a následne na 'História objednávok'
3. nalistujte si vašu objednávku na Battlefield 3 a kliknite na 'Zobraziť objednávku'
4. v poslednom informačnom okne nájdete vaše redeem kódy
po skontrolovaní všetkých prijatých predobjednávok upresňujeme rozsah majiteľov redeem kódov na tieto objednávky:
PC verzia - predobjednávky do 18.10.201 vrátane (ID < 219353)
PS3 verzia - predobjednávky do 20.9.2011 vrátane (ID < 215381)
X360 verzia - predobjednávky do 9.10.2011 vrátane (ID < 218021)
V prípade, že na aktivačné kľúče máte nárok, ale neobdržali ste ich mailom, a nie sú ani nahraté do histórie vašej objednávky, kontaktujte nás prosím emailom. Ďakujeme za pochopenie a želáme (už) ničím nerušené hranie Btrojky.
Písali to na facebooku , v histórii objednávok nemám nič ..
mna zas z brlohu odkazali na ea support, ze oni kody nemaju. v ea helpe zas odkazuju na retailerov... vyborne. takze skusim vypi*ovat najprv ea, potom zas brlohu : D
Auruz napísal:Neviete ci sa da nejako zmensit alebo premiestnit ten chat? Vzdy ked niekto nieco napise tak mi na pol obrazovky vyskoci velke modre okno
toto aj mna nenormalne stve. Pozeral som po nete ci sa to da nejako vypnut/premiestnit a tak ale bez vysledku. Verim vsak, ze s tym nieco spravia!
Skupina Razor1911 vydala "liek" na Battlefield 3 pre hracov ktory hru maju legalne a vadi im Origin ako spyware.
Cize tento "liek" by mal umoznit hranie bez Originu... http://pastebin.com/ycF4YqcT
Co si o tom myslite ? Planujete ho vyuzivat ?
Radsej nie, ja som sa bal aj pri predcasnej aktivacii Origin mi nevadi, zapinam ho vacsinou iba pri hrani a aj tak v PC nemam nic dolezite. A ked ich zaujima steam, tak aspon uvidia, ze ho mam o dost radsej ako Origin.
Keďže weaponky dostaneš tak či tak postupom v hre, tie nemajú cenu žiadnu. No DogTagy a Skin sa získať nedá (dogtag aj keď niekomu čorkneš tak ho nemôžeš použiť) a Skin tiež nedostaneš takže tie môžu mať veľkú hodnotu pre zberateľa ktorému sa neušlo no bežne za to veľa nedostaneš (nedáš) možno tak 15€ max. (záleží od koho kupuješ - bežná cena pod 10€).