3D TV

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
civoMT
Light Expert
Light Expert

3D TV

Príspevok od používateľa civoMT »

Zdravím,
Mám záujem o kúpenie 3D televízoru do 1000E ale moc sa do toho nevyznám,
Takže hlavne aby bol full HD a aby to bol čo najlepší televízor do tej hodnoty
ĎAKUJEM
damiamarl
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: 3D TV

Príspevok od používateľa damiamarl »

podľa mňa budú naj televízory od Panasonicu, niečo takéto
http://www.amazon.com/Panasonic-VIERA-T ... B003NA1AGM
alebo
Panasonic Viera TC-PVT25

ale ja osobne by som ešte 3D televízor nekupoval
BookEditor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa BookEditor »

Bol som vo viacerých obchodoch s elektro a dosť ma prekvapilo, že Panasonic nemá bohvieaký obraz - vyblednutý, nevýrazný. Milo som bol prekvapený z televízorov Samsung. Nakoniec sme aj jeden 3D kúpili, avšak teraz považujem to 3D ako doplnkovú funkciu, keďže nemáme okuliare a ani sledovať 3D obraz neplánujeme. Súhlasím s damiamarlom, tiež by som ešte 3D TV nekupoval, avšak ak by ťa zaujal nejaký a ak by mal náhodou aj 3D funkciu, tak ho zober. :-)
Doplním, že z obrazom a spotrebou som nadmieru spokojný :-), zdá sa mi, že je to tento: Led Samsung UE32C600.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Aj si tie Tv nastavil, či hodnotiš len podľa toho čo vidiš na predajni?
Navyše porovnavať plazmu a LCD v obchode je nezmysel. LCD vždy viac "žiari" a preto v predajniach kde je veľa svetla ten obraz vyzera sytejšie. Doma ale take svetlo nikto nema, tam tie plazmy vyblednuto nevyzeraju.

Na 3D je lepšia plazma, ma rychlejši panel, tym padom menši crosstalk a lepšie pozorovacie uhly ako LCD.

Ten VT25 je minuloročny model, novy je VT30. Je to jeden z najlepšich TV na trhu (ak nie najlepši). Ale v 50" je už ďaleko nad limit. V limite je Panasonic P50ST30E. Menšia uhlopriečka ako 50" na 3D sa neoplati. Dobre su ale aj najvyššie modely plaziem od Samsungu PS51D8000 a D6900. S tym PS51D6900 sa vojdeš do rozpočtu.
miromi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa miromi »

za rok-dva pridu televizory bez okuliarov, neviem ja by som pockal, 3D mi pride zbytocne
Ryan Giggs
VIP
VIP

Lenže dnes ak chceš kvalitny tv, 3D sa nevyhneš. Takže to nema zmysel riešiť.
civoMT
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa civoMT »

ĎAKUJEM VŠETKÝM KÚPIM PODĽA VŠETKÉHO PLAZMU :)
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Michaelo105 »

miromi napísal:za rok-dva pridu televizory bez okuliarov, neviem ja by som pockal, 3D mi pride zbytocne
Len pre info, Toshiba už má TV bez okuliarov, len pýta trošičku viac, ako si mnohý môžu dovorliť. (za 55" cca 8000 Eur - na trh by mal prísť koncom tohoto roku)
Ryan Giggs
VIP
VIP

miromi napísal:za rok-dva pridu televizory bez okuliarov, neviem ja by som pockal, 3D mi pride zbytocne
S takymto pristupom už ale môže rovno počkať na OLED (či čakať kym zlacnie Laser TV).
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cenayus »

Ryan Giggs napísal: S takymto pristupom už ale môže rovno počkať na OLED (či čakať kym zlacnie Laser TV).
jasne a cakat a cakat a cakat a prejde 5 rokov a doma crtcko lebo caka kym zlacnie trosku oled a podobne...

a neoplati sa kupovat teraz 3D?..neviem ako ostatny ale TV je podla mna investicia kt. sa opakuje tak kazdych 5rokov, mozno aj viac...nejaky fajnsmekri zazobany kazdy dve roky, ale takych vela nieje...takze kupit do svojho rozpoctu co najlepsie a necakat a nevymyslat zbytocne....potom sa moze clovek s toho zblaznit...tot moj nazor

osobne sledujem samsung UE40D8000

//autoeditácia príspevku (12 Nov 2011, 22:43)
Cenayus napísal:
jasne a cakat a cakat a cakat a prejde 5 rokov a doma crtcko lebo caka kym zlacnie trosku oled a podobne...

a neoplati sa kupovat teraz 3D?..neviem ako ostatny ale TV je podla mna investicia kt. sa opakuje tak kazdych 5rokov, mozno aj viac...nejaky fajnsmekri zazobany kazdy dve roky, ale takych vela nieje...takze kupit do svojho rozpoctu co najlepsie a necakat a nevymyslat zbytocne....potom sa moze clovek s toho zblaznit...tot moj nazor

osobne sledujem samsung UE40D8000
este edit:
preco sa na 3D mensie ako 50´´ neoplati?...aj tak pri full hd by si mal mat vzdialenost od telky pri 40´´ cca 1,7-max 2,2m
to si myslim ze ta telka na tu vzdialenost je dost velka
Ryan Giggs
VIP
VIP

Na 3D to chce čo najväčši tv. Vtedy to ma ten efekt čo to ma mať. Menšia vzdialenosť ten efekt neznasobi.
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Michaelo105 »

Na 3d stačí 40" a všetko väčšie od toho. Samozrejme čí väčší tv, tak je aj efekt väčší, ale od tých 40" to už má zmysel.
Napísať odpoveď