prosim vas ja som v nemom užase.mám dom a asi 3 roky asus eee pc 1000H,baterka sa v nom nemenila. kedze som notebook mal pocas tych troch rokov furt na nabijacke tak sa mi znicila baterka.v aide 64 vykazovala 88% vybitia nevydržala viac ako 20 minut..nehal som to tak aj nadalej na nabijacke s tym ze sak co nech to dozije.teraz kukam baterka na 100% nabita a vydrž za 7 hodin???? vybitie 0%?? mne sa asi sniva??? je to vobec nejako fyzikalne alebo elektricky mozne zeby sa baterka sama obnovila?? ja nechápem
a kapacita plneho dobitia aj takmer 100 000 mWh a menovitá kapacita je 55 000 mWh nezdá sa mi to v poriadku...
LI-ION bateria v eee pc
Re: LI-ION bateria v eee pc
Zapoj meracie prístroje, urob merania a štatistiku a zverejni "perpetum mobile", nie? Veď teraz sú v móde skôr zjavenia na fasádach domov... v osadách .
Nedá sa to. To máš tak, ako keď máš výplatu mesačne dajme tomu 1 000 Eur a utrácaš mesačne 10 000 Eur.
Nedá sa to. To máš tak, ako keď máš výplatu mesačne dajme tomu 1 000 Eur a utrácaš mesačne 10 000 Eur.
tak nakoniec to bolo inka baterka sa vybila za 6 minut takze pisalo to bludy ale aj tak diki
Důvěřuj, ale prověřuj. V technice se nedá oblafnout, tam to nikdo neukecá. Nabití versus vybití a ztráty. A stárnutí akumulátoru, životnost.
Rádo se stalo.
Rádo se stalo.