Poker
Re: Poker
ahojte, dnes by som si chcel prvý krát vybrať peniaze z pokerstars, v iných herniach som to riešil priamim vkladom na kartu no nemám na pokerstars momentálne 100 usd.
tak som zvolil možnosť priamy bankový prevod, no teraz odomňa žiada:
Názov banky: Mám normálne zadať ČSOB?
IBAN: ten si vygenerujem týmto: http://www.csob.sk/o-nas/dolezite-infor ... -konvertor
BIC: tu je najväčší problém a teda neviem čo mám zadať googlil som no našiel som tak maximálne toto: http://www.csob.cz/cz/Produktovy-katalo ... -Code.aspx
Díky moc za každú pomoc, K+ istá
tak som zvolil možnosť priamy bankový prevod, no teraz odomňa žiada:
Názov banky: Mám normálne zadať ČSOB?
IBAN: ten si vygenerujem týmto: http://www.csob.sk/o-nas/dolezite-infor ... -konvertor
BIC: tu je najväčší problém a teda neviem čo mám zadať googlil som no našiel som tak maximálne toto: http://www.csob.cz/cz/Produktovy-katalo ... -Code.aspx
Díky moc za každú pomoc, K+ istá
-
iceman1414
Medium Star
hrávate na webe? v akých herniach sú najlepšie freeroly?
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Mám nejaké otázky na Pokerstars.com
-či tam nedochádza k nejakému porušovaniu pravidiel, alebo či tam nemožno využívať nejaké bugy
-je tam že vklad peňazí, len nechápem či mi to pripíše k "reálne peniaze" alebo "hracie peniaze"
-kedy si môžem zasa peniaze vyberať, musím dosiahnuť nejakú čiastku?
-platím niečo za to, že tam budem hrať?
-či tam nedochádza k nejakému porušovaniu pravidiel, alebo či tam nemožno využívať nejaké bugy
-je tam že vklad peňazí, len nechápem či mi to pripíše k "reálne peniaze" alebo "hracie peniaze"
-kedy si môžem zasa peniaze vyberať, musím dosiahnuť nejakú čiastku?
-platím niečo za to, že tam budem hrať?
NieBushido napísal:-či tam nedochádza k nejakému porušovaniu pravidiel, alebo či tam nemožno využívať nejaké bugy
RealneBushido napísal:-je tam že vklad peňazí, len nechápem či mi to pripíše k "reálne peniaze" alebo "hracie peniaze"
najskor 48hodin po poslednom vkladeBushido napísal: -kedy si môžem zasa peniaze vyberať, musím dosiahnuť nejakú čiastku?
Ano pri prehladoch kazdeho turnaja ci CG stola to najdes. Nebyvaju to velke sumy.Bushido napísal:-platím niečo za to, že tam budem hrať?
-
destiny999
Amateur
to DON: PokerStars oblecenie sa da ziskat bud z ebay, alebo si objednat priamo u PokerStars za VPP body (su to body, ktore sa ziskavaju za hranie o realne peniaze) alebo v roznych sutaziach a akciach u cz/sk poker weboch a to je asi najlahsia cena.
Na nasom poker webe budeme robit uz v najblizsich dnoch velku sutaz v spolupraci s PokerStars, mame od nich kopec veci ako tricka, polokosele, batohy, karty, zimne sety atd.. takze nejakou formou sutaze to pojde medzi ludi.
//autoeditácia príspevku (06 Jan 2012, 13:01)
Filipito: vseobecne sa radi pouzivat co najviac internetove penazenky ako moneybookers napriklad. Je to zadarmo, velmi rychle a jednoduche. Daju ti k tomu aj normalne master card kreditku s ktorou si mozes svoje peniaze vyberat z hociktoreho bankomatu v cz/sk. Poplatok je 1,50€
Na nasom poker webe budeme robit uz v najblizsich dnoch velku sutaz v spolupraci s PokerStars, mame od nich kopec veci ako tricka, polokosele, batohy, karty, zimne sety atd.. takze nejakou formou sutaze to pojde medzi ludi.
//autoeditácia príspevku (06 Jan 2012, 13:01)
Filipito: vseobecne sa radi pouzivat co najviac internetove penazenky ako moneybookers napriklad. Je to zadarmo, velmi rychle a jednoduche. Daju ti k tomu aj normalne master card kreditku s ktorou si mozes svoje peniaze vyberat z hociktoreho bankomatu v cz/sk. Poplatok je 1,50€
Pri takom vklade ... to máš ako ruletu
a hlavne ak budeš hrávať mikro blindy 1-2 centy.
Tak si dobrý poker nezahráš poväčšine. Môžeš mať aj AA na ruke no pri tých limitoch ti to 7 z 9 ľudí docalluje
a šanca je vysoká, že práve im príde niečo lepšie. To isté platí aj pri blufovaní ... nikto sa nezľakne
Inak v poslednej dobe sa mi zapáčila OMAHA
je to vcelku príjemná zmena.
Tak si dobrý poker nezahráš poväčšine. Môžeš mať aj AA na ruke no pri tých limitoch ti to 7 z 9 ľudí docalluje
a šanca je vysoká, že práve im príde niečo lepšie. To isté platí aj pri blufovaní ... nikto sa nezľakne
Inak v poslednej dobe sa mi zapáčila OMAHA
-
destiny999
Amateur
mi-chau: vyber si jednu z herni, pokerstars, unibet, party poker alebo doxxbet.
Neviem,... ale podľa mňa to už nie je "poker" ... to fakt môže rovno skúsiť ruletu a dávať vklady na červenú/čiernu.mi-chau napísal:A kde ako spominal ze na tom chce zarobit? Len si chce zahrat poker o prachy. Bez tabuliek a pravidiel.
To, že pri nízkom stole ti väčšina hráčov dorovná aj s ničím (4/10 off) - stráca sa dosť možnosť blufovania a následného zastrašenia.
-
profik
Light Professional
Ano je to ruleta tie neuznavam nizke limity. Ale tych 20€ ked zmeni na dolare a zacne hrat 2/5c to je podla mna pre zaciatocnika akurat. Nemusi hrat s plnym stackom. Staci ked si tam nabije nejakych 70BB a to uz ma aj nejakych 8buyinov.
Nazdar, mám problém s vkladom na môj účet do herne pokerstar. Bežne som previedol bankovým prevodom nejakú sumu, normálne mi to odčítalo z účtu slsp, lenže ani po 3 týždňoch mi nepripísalo predmetnú sumu k účtu. Následne som chcel kontaktovať správcu, avšak neviem sa dopracovať k odoslaniu prípadne kontaktovaniu správcu...Neviete s tým poradiť? Dík...
-
profik
Light Professional
Napis im jednoducho na support. Ja som to raz riesil tak. Ospravedlnili sa mi a peniaze boli po overeni si ci som to naozaj poslal na ucte. Mozno budu mat zaujem o nejaky screen z IB ze peniaze odisli.