GTA 4
Re: GTA 4
kedze nvidiu nemam tak presne neviem ale v control paneli by mala byt moznost vybratia programov ktore maju pouzivat nvidu alebo integrovanu grafiku myslim ze v manage 3d settings skusim pohladat aj daky navod na webe ale popozeraj daco v tom control paneli zatial
to ze nepisu optimus v specifikaciach neznamena ze ho nema... ked ma holka na i3+540m optimus ktory tiez nebol pisani v specifikaciach musi mat podla mna aj tato+hra ti detekovala integrovanu
EDIT: no pozeral som niektore recenzie a vacsina pise ze optimus ma zas ale niektore pisu ze nema tak clovek je toho zas nie moc mudry ale videl som aj tie iste problemy z gta ale kazdy vravi update drivre a pohrabat sa v paneli
EDIT: no pozeral som niektore recenzie a vacsina pise ze optimus ma zas ale niektore pisu ze nema tak clovek je toho zas nie moc mudry ale videl som aj tie iste problemy z gta ale kazdy vravi update drivre a pohrabat sa v paneli
este skus toto a ak to nebude sekat tak je vsetko ok
Locate the GTA4 folder.
Create a new Text document called "commandline".
Open it and type "-norestrictions".
popripade
http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=386558
bo hlavny problem je v tom ze asi vazne nemas optimus co je podla mna na taky book blbost ale nuz zas ale je tu fakt ze nvidia vraj nevie sklbit optimus s 3d vision takze preto tie recenzie bo su modely s 3d a bez 3d....
Locate the GTA4 folder.
Create a new Text document called "commandline".
Open it and type "-norestrictions".
popripade
http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=386558
bo hlavny problem je v tom ze asi vazne nemas optimus co je podla mna na taky book blbost ale nuz zas ale je tu fakt ze nvidia vraj nevie sklbit optimus s 3d vision takze preto tie recenzie bo su modely s 3d a bez 3d....
Zdravím
Mám menší problém s hrou GTA IV. Určite sa to tu niekde na tých 2xy stranách spomínala ale myslím, že by to bola dosť velká stráta času to hladať.
Po inštalácii GTA IV, som stiahol crack od razora 1911, hru som nespustil, crack som aplikoval na nespustenú hru. Potom ako sa dostanem z prístavu k sebe domov začne auto DYMYŤ a nastane OPITÁ KAMERA. Hru som niekoľko krát reinštaloval. Patchoval, dával tam aj iné cracky ale nepomohlo to.
Prosím ak máte niaký zaručený spôsob ktorý to opraví budem rád ak sa on podelíte somnou. Najlepšie by bolo, ak by ste mi sem poslali rovno link cracku / patchu / updatu / riešenia aby sme to mali jednudché obaja.
Ďakujem za ochotu a pomoc
S pozdravom Nomattrix.
Mám menší problém s hrou GTA IV. Určite sa to tu niekde na tých 2xy stranách spomínala ale myslím, že by to bola dosť velká stráta času to hladať.
Po inštalácii GTA IV, som stiahol crack od razora 1911, hru som nespustil, crack som aplikoval na nespustenú hru. Potom ako sa dostanem z prístavu k sebe domov začne auto DYMYŤ a nastane OPITÁ KAMERA. Hru som niekoľko krát reinštaloval. Patchoval, dával tam aj iné cracky ale nepomohlo to.
Prosím ak máte niaký zaručený spôsob ktorý to opraví budem rád ak sa on podelíte somnou. Najlepšie by bolo, ak by ste mi sem poslali rovno link cracku / patchu / updatu / riešenia aby sme to mali jednudché obaja.
Ďakujem za ochotu a pomoc
S pozdravom Nomattrix.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
zlý crack
Pomohol si mi ako zdravému človeku chemoterapia.MichalkoOo napísal:zlý crack
tak dal som iCEnhanceru este jednu sancu a nakoniec som dost spokojny, fps nekleslo ovela, stale v pohode hratelne na 30-40
nejake screeny, iba zmensene na 720p.. config je default nechce sa mi s tym zatial zapodievat.. ako cakanie na GTA V posluzi dobre
nejake screeny, iba zmensene na 720p.. config je default nechce sa mi s tym zatial zapodievat.. ako cakanie na GTA V posluzi dobre
Ahojte.
mám taký problém že keď som nainštaloval icehancer do GTA IV tak sa mi hra začala spúšťať len s integrovanou grafikou.
Jedná sa o notebook Asus n55sf a je tam Nvidia gt555m 2gb.
BTW: Kým som tam nedal ten icehancer tak mi to šlo v pohode.
mám taký problém že keď som nainštaloval icehancer do GTA IV tak sa mi hra začala spúšťať len s integrovanou grafikou.
Jedná sa o notebook Asus n55sf a je tam Nvidia gt555m 2gb.
BTW: Kým som tam nedal ten icehancer tak mi to šlo v pohode.
cawte dnes som isiel nainštalovat gta iv napiše mi po každe tuto chybu
Error Code: -5005 : 0x80070002
Error Information:
>Kernel\KernelMedia.cpp (95)
>SetupNew\setup.cpp (851)
PAPP:Grand Theft Auto IV
PVENDOR:Rockstar Games (##ISD_STRING_WEBADDRESS##)
PGUID:579BA58C-F33D-4970-9953-B94B43768AC3
$15.0.0.498
@Windows XP Service Pack 3 (2600)
IE Version: 6.0.2900.5512
prosim vas čo mam robit za odpoved vopred dakujem
Error Code: -5005 : 0x80070002
Error Information:
>Kernel\KernelMedia.cpp (95)
>SetupNew\setup.cpp (851)
PAPP:Grand Theft Auto IV
PVENDOR:Rockstar Games (##ISD_STRING_WEBADDRESS##)
PGUID:579BA58C-F33D-4970-9953-B94B43768AC3
$15.0.0.498
@Windows XP Service Pack 3 (2600)
IE Version: 6.0.2900.5512
prosim vas čo mam robit za odpoved vopred dakujem
Skus odinstalovat SP3: http://www.tipandtrick.net/2008/0x80070 ... ws-xp-sp3/