Honda PCX
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Honda PCX
kazde auto, motorka je ina, takze tazko nejako zovseovecnit ako na to, najlepsia rada je imho, ze zozenes nejake naradie a proste sa pustis do toho
presne tak, rozoberal som uz nie jedno auto, ale princip bol vseobecne rovnaky - vidim srubku - odsrubujem ju, samozrejme nie bezhlavo ale rozmyslam, co drzi? treba mi ju dat dole? ako ju povolit? a podobne 
Rozobrat je lahko... tazsie je zlozit bez toho aby sa ti nieco zvysilo 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
ale sak moze aj zvysit cosi ... to co ostane, nikde nechyba a vsetko funguje spravne, su len kur*itka a tych je dobre sa zbavit 
fuuuuu ni tak to ste mi velmi nepomohli
.....nechapem ako to ty sikmaci robia ale niektore sroby su na takych miestak ze to nejdes rozobrat nevem dat doe prednu kapotaz a nechce sa mi rozonefat celu vidlu a svetlo lebo ma je*** asi ......nemal som sa do toho ani pustat len nerv mam z toho kua........to rozbijem asi 
Naco to chces vobec rozoberat?? Pokial viem, tak uzivatelskej prirucke by to malo byt napisane...Ak ju nemas, tak ti to mozem pozret vecer...
ja som sa do knizek ani nepozeral a sa mi zda ze nic take tam ani neni musim si to kuknut lebo ma tenke kolieska a chytil som olejovu skvrnku a som sa vysipal a zosuchal bok nebolo to sice ani velmi vidno ale chem to prelakovat a treba dat dole plasty z celej lavej strany a neviem dat dole predny plast:/
-
Stuntbiker
Amateur
Urcite sa da dat dolu ale podla mna na lakovanie netreba vsetko rozobrat (teda podla toho ako .....) az potrebujes aj z druhej strany tak treba ..
Rozobrat to tak ze co to drzi povolis hlavne to nedriapat s tade davat bacha ked to nepojde treba poobzerat ze preco to nejde
2x meraj raz rez
ked robim na cudzich autach / moto tak to je adrenalin
drzim palce
(1 prispevok
) 
Rozobrat to tak ze co to drzi povolis hlavne to nedriapat s tade davat bacha ked to nepojde treba poobzerat ze preco to nejde
2x meraj raz rez
ked robim na cudzich autach / moto tak to je adrenalin
drzim palce
(1 prispevok