Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
demovic_svk
Medium Star
Re: Posilnovanie
aaha hm a to nevadi ze chcem popri cviceni schudnut ?aj tak tolko toho mam zjest ?
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ak chces schudnúť tak jedz pravidelne každé 2-3 hodiny.smerom k večeru uberaj sacharidy a na noc daj tvaroh.začni behávať a máš to:)
-
demovic_svk
Medium Star
tvaroh ? fuha to som este nepocul
-
demovic_svk
Medium Star
omg myslel som to tak ze som o tom nepocul ze to pomaha .. 
to je v pohode, v zivote este prides na vela veci o ktorych si nepocul, si este mlady, to sa casom spravi
a nejde o to ze by to pomahalo, ale je to temer cista bielkovina /ak uvazujeme o nizkotucnom/ a teda nerozhadze ti to inzulin na noc a dlho sa to travi takze to brani nocnemu katabolizmu kedze to poskytuje bielkoviny pomerne dlhu dobu, niekedy treba skusit rozmyslat v suvislostiach a aplikovat to co uz (ako tvrdis) vies, namiesto toho aby si sa rozculoval a nervoval do karmy, spravi sa ti ztoho jebak mucko
Žrať pol hodiny pred tréningom masso s rýžu je absurdnosť - to môže ísť po tréningu.
Avšak celkovo ak chceš chudnúť tak to je zložitejšie, odporúčam prečítať cca posledných 10 strán tejto témy, riešilo sa to tu x-krát.
Avšak celkovo ak chceš chudnúť tak to je zložitejšie, odporúčam prečítať cca posledných 10 strán tejto témy, riešilo sa to tu x-krát.
Aj tak si neprecita.hughito napísal:Avšak celkovo ak chceš chudnúť tak to je zložitejšie, odporúčam prečítať cca posledných 10 strán tejto témy, riešilo sa to tu x-krát.
Práveže je to parádna vec pre začiatočníkov až po pokročilých, celé je to podľa jeho rád a odporúčaní.hughito napísal:Neviem čo v nej je, ale pochybujem, že niečo vhodné pre bežného cvičenca. Možno sa mýlim.
Ten bear čeknem
cital som ju, je to zalozene na principe splitov, teda by som to neodporucal, da sa to sosnut kade-tade ako ebook, vhodne pre beginnerov mozu byt klasicke motivacne veci atd
No ak to je založené na báze splitov, tak začiatočníci a nesypači nech od toho utekajú preč. 
Chalani mam otazocku uz ste niekto objednavali z tejto stranky ? maju tu dobru akciu preto sa pytam uvazujem ze objednam http://shop.rockgym.sk/proteiny-akcia-2 ... l?cPath=35
-
mato951
Star
fenomen84 napísal:Chalani mam otazocku uz ste niekto objednavali z tejto stranky ? maju tu dobru akciu preto sa pytam uvazujem ze objednam http://shop.rockgym.sk/proteiny-akcia-2 ... l?cPath=35
Ano objednaval som už s tade a bola spokojnosť ak si n NR tak si to môžeš prevziať aj osobne
Skús aj tento shop http://www.dymatizeonline.sk/Optimum-Wh ... ml,det,447 , nájdi ešte nejakých kamarátov čo cvičia a objednajte si spolu, kedže poštovné je tam 10€, ale ceny sú tam brutálne dobré.
+ máš viac príchutí na výber.
+ máš viac príchutí na výber.
-
Anem
Star
Mám otázočku, ako by som mal dávkovať Gainer? Na krabici píšu že 2-3 krát za deň a to po tréningu a pred spaním, resp. ak 3x za deň tak aj ráno. Ale to je trošku divné nie? Na noc som papal/papám tvaroh a nie sacharidy. Kamarát mi povedal že polhodinu pred a polhodinu po tréningu.
-
mato951
Star
Daj ráno alebo na desiatu , pred treningom nie ale hned po treningu a pred spaním to nedávaj nechaj tam iba tvaroh a tu tretiu dávku neviem kedy by si dal skús ju niekde vsunúť ale tú by si ani nemusel dať lebo sacharidov dáš do seba viac za den ako bielkovin
-
Anem
Star
3 dávky ani nechcem stačia 2. Len to že kedy, tak po tréngingu jednu a druhú? Vravíš ráno? aj s vločkami ktoré som doteraz jedol?
mato ty do seba dáš cez deň viac bielkovín ako sacharidov? 
-
mato951
Star
Anem napísal:3 dávky ani nechcem stačia 2. Len to že kedy, tak po tréngingu jednu a druhú? Vravíš ráno? aj s vločkami ktoré som doteraz jedol?
Ja by som si to tak dal že rano si dám vločky a o nieake 2hodiny si dám gainer.
Filipito: to som nepovedal že si dám viac bielkovin ako sacharidov skús si to ešte raz prečítať.
toto si napísallebo sacharidov dáš do seba viac za den ako bielkovin