"Volebny prieskum"
-
Anem
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: "Volebny prieskum"
Lenže jasné smerovanie a ísť si za tým stoj čo stoj ti je v našej politke na holú riť. Politika je o kompromisoch a keby išli stoj čo stoj za zákon o dekriminalizovaní marišky, s čím by nesúhlasili iné strany a teda by sa nevytvorila bývalá koalícia, tak by som im ja mohol vyčítať a aj by som vyčítal neprijatie ekonomických zákonov.
Frco,
pre Teba smiešny zákon, pre iného nie... ako som už písal... každý má svoje priority....
Gothar,
keď niečo v programe mám, tak si za tým idem a snažím sa to presadiť.... Pokiaľ na nejakú vec nemám jasný názor, tak sa k nej proste nevyjadrujem.... poprípade až po zistení relevantných faktov a vzťahu voči iným prioritám.... Toto jednanie mi u SaS prišlo ako totálne popretie vlastných hodnôt....
Anem,
Politika je o kompromisoch???? Takže prevracanie kabátov je správne....
Mám skôr za to, že je to o hodnotách a pevnom postoji.... história ukazuje, že to dokáže fungovať.... To, že dneska kvôli doslova buranizácii a ohlupovanie spoločnosti klamári nazývajú svoje klamstvá slovami ako "kompromis, dohoda, ústupok koalícii" a tak podobne ešte neznamená, že je to tak správne....
pre Teba smiešny zákon, pre iného nie... ako som už písal... každý má svoje priority....
Gothar,
keď niečo v programe mám, tak si za tým idem a snažím sa to presadiť.... Pokiaľ na nejakú vec nemám jasný názor, tak sa k nej proste nevyjadrujem.... poprípade až po zistení relevantných faktov a vzťahu voči iným prioritám.... Toto jednanie mi u SaS prišlo ako totálne popretie vlastných hodnôt....
Anem,
Politika je o kompromisoch???? Takže prevracanie kabátov je správne....
Mám skôr za to, že je to o hodnotách a pevnom postoji.... história ukazuje, že to dokáže fungovať.... To, že dneska kvôli doslova buranizácii a ohlupovanie spoločnosti klamári nazývajú svoje klamstvá slovami ako "kompromis, dohoda, ústupok koalícii" a tak podobne ešte neznamená, že je to tak správne....
Nebudem si zastávať Fica ani SMER, ale páči sa mi, aký humbug sa hneď spustí ak niekto povie, resp. napíše, že bude voliť SMER.
Pripomenulo mi to verše z jednej pesničky:
modrý pohľad je triezvy pohľad
červená je vhodná akurát na titulky na TOPkách
Inak Pinhead, tiež si nemyslím, že Sulík sľuboval marišu a zväzky, to je chybná interpretácia, ale jeho odporcovia to radi využívajú.
Pripomenulo mi to verše z jednej pesničky:
modrý pohľad je triezvy pohľad
červená je vhodná akurát na titulky na TOPkách
Inak Pinhead, tiež si nemyslím, že Sulík sľuboval marišu a zväzky, to je chybná interpretácia, ale jeho odporcovia to radi využívajú.
http://120napadov.sk/osobne-slobody/18
v programe to majú dodnes.... keby aspoň navrhnú nejaký zákon do parlamentu, aj keby neprejde.... ale už by bolo vidieť, že je tam vôľa problematiku riešiť....
v programe to majú dodnes.... keby aspoň navrhnú nejaký zákon do parlamentu, aj keby neprejde.... ale už by bolo vidieť, že je tam vôľa problematiku riešiť....
-
Anem
Star
Marihuana na lekárske účely.Pinhead napísal:http://120napadov.sk/osobne-slobody/18
Mne to stačí, nije je to taká vec kvôli ktorej by ma stála hlas vo voľbách.
http://www.cas.sk/clanok/199808/zelena- ... iecit.html
v Koalicnej smluve je klauzula, ze strana nemoze navrhnut nejaky problem, ak sa na nom nezhodne cela koalicia, kedze boli vo vlade aj KDHaci, tak sa nedohodli a nepredlozili to (Euroval je jasne sranie si do huby SDKU, KDH, Mostu, ale to je na inu temu), Pinhead, skus teraz nejaky iny argument
Nechcem sa zastavat SAS, ale odkial viete, ze napr. dekriminalizaciu marihuany nechceli presadit az na konci vol. obdobia (bohuzial to uz nezistime
). Urcite na zaciatku su dolezitejsie veci ako dekr. marihuany a kazdy vie, ze dolezitejsie (a nepopularne) opatrenia sa musia robit najskor, aby sa na nich pri dalsich volbach zabudlo a popularne (ala 13. dochodok) co najneskor (cize co najblizsie k dalsim volbam).
-
javatar
Hardcore addict
A nie len to. Ekonomicke reformy maju zasadny vplyv z dlhodobeho hladiska a teda cim skor ich presadis tym vyraznejsie sa prejavia neskor.
Wow, tak SaS aj OL dost poskocili:
http://volby.sme.sk/c/6122437/prieskum- ... csinu.html
Vyzera to, ze volby budu este zaujimave
http://volby.sme.sk/c/6122437/prieskum- ... csinu.html
Vyzera to, ze volby budu este zaujimave
-
Sagittarius
Guru
Zaujímavejšie to bude, keď budú jasné, ktoré strany budú kandidovať, lebo napr. Strana zelených, ktorá si ani nepamätám, kedy naposledy kandidovala samostatne vo voľbách a v minulých vo voľbách kandidovala na kandidátke SDĽ a nemali spolu ani 3 %. Má teraz 3 %, to si skôr ľudia povedali, že nemám koho voliť, ale keď sa ma už pýtajú a vidím tam SZ, tak ju dám. Ale neviem, či z nich niekto vie, či vôbec bude kandidovať, lebo ja to ani len netuším a 3 % je dosť, aby ovplyvnilo výsledky prieskumu.
tie cisla su vycucane z prsta, SDKU 11.6 mat nemoze a ked im este odide Radicova..., KDH 9.5 je fikcia...
a ty tie cisla z coho cucas?
kedze sa uz viackrat potvrdilo, ze tie prieskumy maju s realitou spolocne nic, tak podobne su na tom aj moje odhady
-
Anem
Star
Prieskum bol konaný pred odídením Radičovej.
ako tak pozeram, je to tak doveryhodna agentura, ze im uz ani domena nejde
tipujem to tak že vo vláde bude LSNS + HZDS + KSS + SNS a v opozícií SDKu + Smer + SAS mimo ostanu Most híd a SMK lebo madari si požeru navzajom hlasy tak ež nikto z nich nebude mať nad 5 percent
si tam zabudol irony tag
Jedine s tymi madarmi suhlasim, obidve strany keby sa do parlamentu nedostali, by som bol rad.
reakcia na:http://www.hojko.com/post1736858.html#p1736858
ked si precitam tvoj predposledny post v danej teme (Ziskanie zbrojneho preukazu), tak je jasne, ze teba osobne sa to urcite minimalne este 7 mesiacov nedotkne, pravdepodobne nikdy, skus mi dat nejake argumenty na volenie Smeru, urcite to bude zaujimat viacero ludi
ked si precitam tvoj predposledny post v danej teme (Ziskanie zbrojneho preukazu), tak je jasne, ze teba osobne sa to urcite minimalne este 7 mesiacov nedotkne, pravdepodobne nikdy, skus mi dat nejake argumenty na volenie Smeru, urcite to bude zaujimat viacero ludi
....ono sa ma to zrejme dotkne - ako v príslušnej téme bolo ephramkom povedané, legislatívny proces tiež trvá nejaký ten piatok.... Jediné okamžité riešenie je pozitíny nález Ústavného súdu....
Podstata problému je v tom, že toho času už bývalá koalícia tento paškvil jednohlasne podporila.... ak to mám tak povedať, z ich strany jednoznačne nepriateľský akt, na ktorý môžem ako volič reagovať iba tým, že ich NIKDY nepodporím....
Ale dobre.... skúsim rozobrať stranu za stranou podrobne....
SDKÚ - ešte si stále pamätám na Dzurindove reči v roku 1998 o dvojnásobných platoch.... Tým, že povolil prelety lietadiel NATO, ktoré sa podieľali na vojne proti Juhoslávii sa v mojich očiach stal obyčajným vojnovým zločincom.... Celkovo štýl politiky, privatizácia štátneho majetku do cudzích rúk, pripojenie sa k NATO.... voľbou takejto strany by som negoval všetky zásady a princípy, ktorých sa držím....
SaS - liberáli, ich vnímanie sveta a spoločnosti je mi úplne cudzie.... Ak si odmyslím už spomínaný hlavný dôvod, tak celkovo nemám dôvod voliť túto stranu....
KDH - tak týchto totalitárov skrývajúcich sa za kresťanskú ideológiu by som nevolil vôbec.... či by bol zákon o zbraniach či nie....
Most - ja nie som Maďar, a teda nie je logický dôvod, prečo mám túto piatu kolónu Budapešti na Slovensku voliť.... Tie ich dvojjazyčné názvy a pokusy o presadenie maďarského jazyka ako úradného v istých častiach republiky sa mi vôbec nepozdávajú....
Obyčajní ľudia - Igorko Matovič vyzerá, že aj napriek istým mediálnym výstupom je v podstate konzervatívny, ich program sa mi pozdáva, možno sa na jeho kandidátke objaví jeden môj blízky rodinný príslušník.... Keby v marci pri tej blbej novele hlasuje inak, volil by som ho....
SNS - ten buran Slota sa u mňa odpísal už dávno.... a síce - veľký obranca Slovákov nazýval vlastníkov pozemkov, ktorí nechceli predať svoje pozemky Kórejcom pri výstavbe Kie za chrapúňov.... Pre niekoho drobnosť, pre mňa principiálna záležitosť....
Smer - zatiaľ neurobili nič, čo by som považoval za zásadné v zmysle nejakej kolízie s mojím politickým svetonázorom.... Boli tam nejaké kauzy, sa nedá poprieť, ale to nie je relevantné.... Aspoň pre mňa nie....
Podstata problému je v tom, že toho času už bývalá koalícia tento paškvil jednohlasne podporila.... ak to mám tak povedať, z ich strany jednoznačne nepriateľský akt, na ktorý môžem ako volič reagovať iba tým, že ich NIKDY nepodporím....
Ale dobre.... skúsim rozobrať stranu za stranou podrobne....
SDKÚ - ešte si stále pamätám na Dzurindove reči v roku 1998 o dvojnásobných platoch.... Tým, že povolil prelety lietadiel NATO, ktoré sa podieľali na vojne proti Juhoslávii sa v mojich očiach stal obyčajným vojnovým zločincom.... Celkovo štýl politiky, privatizácia štátneho majetku do cudzích rúk, pripojenie sa k NATO.... voľbou takejto strany by som negoval všetky zásady a princípy, ktorých sa držím....
SaS - liberáli, ich vnímanie sveta a spoločnosti je mi úplne cudzie.... Ak si odmyslím už spomínaný hlavný dôvod, tak celkovo nemám dôvod voliť túto stranu....
KDH - tak týchto totalitárov skrývajúcich sa za kresťanskú ideológiu by som nevolil vôbec.... či by bol zákon o zbraniach či nie....
Most - ja nie som Maďar, a teda nie je logický dôvod, prečo mám túto piatu kolónu Budapešti na Slovensku voliť.... Tie ich dvojjazyčné názvy a pokusy o presadenie maďarského jazyka ako úradného v istých častiach republiky sa mi vôbec nepozdávajú....
Obyčajní ľudia - Igorko Matovič vyzerá, že aj napriek istým mediálnym výstupom je v podstate konzervatívny, ich program sa mi pozdáva, možno sa na jeho kandidátke objaví jeden môj blízky rodinný príslušník.... Keby v marci pri tej blbej novele hlasuje inak, volil by som ho....
SNS - ten buran Slota sa u mňa odpísal už dávno.... a síce - veľký obranca Slovákov nazýval vlastníkov pozemkov, ktorí nechceli predať svoje pozemky Kórejcom pri výstavbe Kie za chrapúňov.... Pre niekoho drobnosť, pre mňa principiálna záležitosť....
Smer - zatiaľ neurobili nič, čo by som považoval za zásadné v zmysle nejakej kolízie s mojím politickým svetonázorom.... Boli tam nejaké kauzy, sa nedá poprieť, ale to nie je relevantné.... Aspoň pre mňa nie....