klavesnica pre notebook asus n53sv
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
klavesnica pre notebook asus n53sv
Potrebujem poradit...olial som klavesnicu...rozoberanie uz nepomohlo potrebujem preto novu klavesnicu...ide o mesacny notas urceny na skolske veci...preto externa klavesnica nieje riesenie..hladam nejaky shop kde take nieco zohnam....lacno a rychlo.. najlepsie vodotesnu
Re: klavesnica pre notebook asus n53sv
cim si to polial ja som si polial sladkou vodou a zacala pisat somariny preto som ju vysprchoval pod horucou vodou nechal cez noc vo vode a po paru dnoch na suchu je ako nova plnefunkcna
co ma milo prekvapilo jedna sa o klavku z Acer Extensa 5430 skus ju vyumyvat tiez.
-
D_I_C_K
Light Professional
schytala caj ..plne 2 dcl....no neviem mne zas daco ani nepise...daco pise tak ze stlacim s a napise to werdf cize potrebujem daco ...to myslis ale vazne s tym okupanim..? asi nemam co stratit uz ..uz som nasiel aj shop ale bude to cez 50 € ...
vazne mne ked sa to stalo tak som na nete nasiel kopec prispevkov ako ju okupali a tym ju zachranili a ja ti to odporucam z vlastnej skusenosti, po okupani som ju nechal na suchu asi 2,3 dni a nesla ale po tyzdni som ju zapojil a fungovala paradne a funguje doteraz na nej pisem (4 mesiace od nehody)
-
D_I_C_K
Light Professional
no vlastne aj tak nemam co stratit asi..cize len okupat?..ale tie tlacitka nemusim odmontovavat lebo to tak trosku blbo sa dava dole a ak nahodou dam dole naspat to tam akosi uz nedrzi ..
cize aj s tlacitkami to necham kupat sa vo vriacej vode?..
ne pod vriacou ale proste teplou
nvm mozno staci nechat aj v studenej na nete si najdi je toho plno
-
hrban
Addict
ak vieš ako vybrať klávesnicu tak potom vylúp všetky písmenká(poprípade niektoré sa rozoberrajú zo zadu), mal by si sa dostať k dvom priesvitným fóliám, tie stačí potom poriadne umyť alkoholom alebo okenou alebo niečím čo dobre prchá, neviem či voda je dobré riešenie hlavne kvôli možnej neskoršej oxidácií spojov
-
D_I_C_K
Light Professional
Diik za aspon daco ...no vybrat z notebooku ju dokazem ale vylupnut tlacitko neviem ...teda viem ale naspat mi nejde..je to akoby len na jedno pouzitie...v tomto smere mam ruky nemotorne ..a zas dat niekomu 20 EUR za servis kde mozno zisti aj tak len tolko ze treba kupit novu sa mi asi neoplati..
Dik za K+ no mne na acery ide v pohode vytiahnut klavesu a dat ju naspet nastastie , urcite aj tvoja musi byt podobne robena