Mám len jednu takú otázku mám laptop acer asi rok no teraz sa začal nejako prehrievať
isto bude upchatý chladič a chcel by som ho rovno aj prepastovať problém je, že mám ešte ročnú záruku, nechce sa mi to riešiť cez servis lebo najskôr to treba odniesť, potom to obchod bude testovať, že či sa naozaj prehrieva..... a celé to potrvá 2 až 4 týždne a to sa mi nechce čakať keďže ja to mám spravené za menej než hodinku tak sa pátam ako acer zistí, že NB bol otvorený, tá farba na šróboch je podľa mňa odrb ale isto tam je nejaká finta ako sa to zistiť dá...
Otvorenie laptopa a strata záruky ?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Otvorenie laptopa a strata záruky ?
Podla mna zaruka upadnut nemoze, nakolko je zaruka na notebook ako celok, cize aj vratane komponentov. Myslim, ze texty "Pri poruseni nalepky zaruka upada" su uz davno za nami a je to akurat tak sposob na ziskanie stalych klientov.
Osobne som, keď som otváral môj notebook, tak tam nebolo nič, čo by dokazovalo, že notebook je otvorený. Myslím, že ho môžeš otvoriť.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
čo som si ja všimol tak je jedine tá modrá farba na šróbocha a zvnútra je akýsi sivý spray (vyzerá to ako prach ale ak sa toho dotkneš ostane tam nezmazateľný otlačok), viac neviem, tajomstvo by nám mohol odhaliť nejaký profesionál čo robí servis 
mam vo svojom okoli jeden acer - servis prebiehal bezproblemovo - vyplnis online formular, napises kde mas chyby, ... poslu ti mailom UPS etiketu, zavolas si do UPS a objednas si vyzdvihnutie. Rovnako bezproblemov prebehlo dodanie. Reklamacia od vyzdvihnutia trvala asi 3-4 pracovne dni.
ja len ze po roku uzivania si nemohol pastu prepalit... iba keby si fical 24/7 na 80 C...
pravdepodobne tam bude prach, staci stlaceny vzduch...
a ak ho chces aj tak rozobrat, tak na to nemaju ako prist, pokial neporusis nejaku plombu.
pravdepodobne tam bude prach, staci stlaceny vzduch...
a ak ho chces aj tak rozobrat, tak na to nemaju ako prist, pokial neporusis nejaku plombu.
Ale maju a nemusi tam byt plomba ...Forsaken napísal:
Po zasahu do pristroja neopravnenou osobou zaruka pada(samozrejme zavisy od predajcu,ci servisu)....Vola sa to neodborny zasah.
Ako som cital tak chces precistit vetranie toho notebooku, neviem ako je to u tvojho ale v mojom je mala warranty nalepka na jednej zo skrutiek ktore drzia heatpipe na CPU, cize keby som chcel vybrat chladic aby som ho mohol lepsie precistit tak o zaruku taktiez pridem. Ale na sasi su asi maximalne tie srobiky so zavitom nafarbenym na modro.