Degeneracia, Degradacia VKUSU -- indoktrinácia

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
zuzanuska
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Degeneracia, Degradacia VKUSU -- indoktrinácia

Príspevok od používateľa zuzanuska »

....super stihlu dvojmetrovu prirodzene krasnu inteligentnu vernu milu dievcinu ktora bude mat oci len pre mna.......

Inak nie si vôbec náročný ;)

Najprv sa sústreď na školu, potom si skús stanoviť REÁLNE požiadavky (super štíhla? to je čo 40kg aj s topánkami? :P dvojmetrová- no tak opätky vyrábajú v rôznych veľkostiach. prirodzene krásna- nie som si istá, či pod tým chápeme to isté. verná- ok. milá- ok. oči mať len pre teba- no tak buďme úprimní, ľudia vzťahom neoslepnú, pozrieť sa človek pozrie, ale to neznamená, že zahne ;) )

inak akurát čítam zas na inom fóre, kde sa žena sťažuje, že 2 mesiace po svadbe jej muž vynadal, že pribrala a už ho nepriťahuje :smt017 takže ak ty dávaš na to prvé miesto výzor, tak hlavne nemaj deti, lebo ono to tehotenstvo postavu nejak zmení (ja vieeem, tvoja dokonalá bude mať také gény, že bude chudučká a vyšportovaná ako tie mamičky- modelky Victoria Secret :P )
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

javatar, to nie je zufalost, len neschopnost vysvetlit niektorym ludom ze to co sa deje nie je spravne. :) Ja nezufam ,skor panikarim.

zuzka, -- :) tieto veci mam ja presne zatriedene, :) .... a o tom sa bavit nechcem, o tom tema nie je ....
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

mne pride skor nespravne neadaptovat sa na prostredie (pokial nemozem zmenit podmienky v prostredi samozrejme)
qwerty-xyz

:) to je sice pravda, ale ty si bol FRI cka vy ste toho mali dost v skole nenudili ste sa, a hlavne mali ste kolo seba vela magorov, ktorych proste nezaujimali zeny ale cisto len PC cka, zato ze ste kolo seba mali malo zien kazdy bol na to akosi zvyknuty a nikomu proste nerobilo problem zmierit sa s tym ze ked nie tak nie. ved to vidim, som tam casto hore na VD cku. Dobre sa keca s ludmi od vas, maju prehlad vo veciach niektorych.
tu su ludia moc lenivi nato aby to zmenili, skola, rozvrh a debilnyp ristup z kazdej strany tvoria celkove prostredie v ktorom su len velmi male sance na uspech ...

:)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

ja kecam o principoch ale ked chces rozobrat moje podmienky:

1. PC novinky sledujem daleko viac ako ked som bol na skole
2. skolu som flakal ako to slo
3. nemyslim ze frickari sa hraju viac ako z inych fakult
4. pred frickou som bol aj ja zvyknuty na viac zien v mojom okoli
5. zaneprazdnit sa vecami aby clovek ostal pri psychickom zdravi nie je problem na ziadnej fakulte ZU
6. moje okolie na VS a aj teraz nie je orientovane len PC pozitivne, kazdy z nas mal konicky mimo PC
qwerty-xyz

jasne, ale baby si nahanal po martine ze ? ....
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

:lol: nie, babu som si nasiel ani som nevedel ako - klasika, ked som nehladal, nesilil a nic neriesil... ale tak v chodievali sme dost do extremu (teraz uz DC pub)

ja ti nehovorim ze sa mas drzat mojho postupu ale hovorim ti ze sa to vsetko da - ty totiz svoj vkus nemenis ako taky - ty ho vzhladom na podmienky rozsirujes
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

qwerty-xyz

ked budes pre pekne a inteligentne zeny zaujimavy tak same zacnu za tebou chodit- vrana k vrane, nepoznas? Sa tu vyplakavate ze nemozete najst dievcata, pritom je to s nimi okrem tej jednej veci v podstate otrava, nieto nad slobodny zivot bez zavazkov :) lebo vztah je vzdy uz o kompromisoch a casto dost velkych..
apropo- zazit intraky bez dostatku zien na okoli- to teda je smutna vec, niet nad studentske akcie :D
qwerty-xyz

ti poviem ako vyzera studenska akcia, pridu oravaci a vychodniari. Stretne sa borovicka (vela vela vela flias borovicky) s vodkou (vela vela vela flias vodky). Vsetci sa neskutocne ozeru ako prasce, potom sa povyzliekaju do pol pasa a pridu na rad pesnicky ktore sa daju spievat, blacia neuveritelne a do toho jeden druheho podporuje, vsetko sa to deje v miestnosti ktora ma 13 metrov stvorcovych a je v nej nasratych aj cez 20 ludi, neda sa tam ani pohnut poriadne. Nasledne odpadavaju jeden po jednom, vycerpani od palenky, niekori zaspia pri zachode, niektori hlavou v zachode, niektori sa cestne ZOSIKAJU v posteli, .....
UPLNA RADOST SU TIETO AKCIE, bez bab, bez urovne, bez hocicoho ..... WAU, .... vysoka skola je proste super, neviem co moze byt lepsie ako ozrat sa 3 krat do tyzdna ako posledne hovado a lezat vo vlastnych zvratkach a stancoch v posteli ... fakt uzas ....

:? :? :? :?
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

teba tam neserie ten alkohol ale ta absencia bab - vzdy ked som bol cez leto na hlinach tak som vam zavidel ze mate priestor a cas na tie grilovacky co tam u vas vecne boli - na prvy pohlad vyzerali aj s babami aj s urovnou, netusil som ze koncievali takto ;-)
zuzanuska
Professional
Professional

No to je jasné, že na takéto akcie baby nechodia, čo by z toho mali? dívať sa na pár ožranov.

raz sa dakde riešili tie miesta, kde sa dajú stretnúť dievčatá- tie čajovne, kaviarne, ....
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

ale nemusi ist ani daleko - vzdy ked som bol v K2 alebo na starej menze (priamo v areali intrakov) tak sa tam par kuskov bab naslo - a pozeratelnych
qwerty-xyz

:D vsetky tie grilovacky sme robievali my, aj plesy a sutaze a kadeco ine na tejto krasnej univerzite, ....

v K2 ke je 5 stolov dokopy a to vies sam javatar ze je to tak, .... tam ked pridu dve dievcata tak to je vela, aj to zistis ze su casnicky, a hore v menze sem tam nieco, ale ziadna slava, ved to vyzera ako mafiansky podnik z 30 tych rokov minuleho storocia v amerike ....
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

ale boli aj pri stoloch - a na starej menze to vyzera skvele ten retrostyl

a vobec - kolko tych zien potrebujes? uz si niekedy neaku neznamu oslovil?
qwerty-xyz

:lol: jasne ze hej, .... pane boze. No okej, niekedy mam na oslovenie taky svojsky styl. Ale ide o princip, oslovil a nie jednu, ... ale to neide o to tuna niesu take baby ako ja chcem ... A okoliu prepina a berie hocico co pride, namiesto toho aby sa ludia pozbierali a sli do martina, turcianskych teplic, nitry, BB, ... ruzomberka....
zuzanuska
Professional
Professional

Qwerty, veď sú hody, je obdobie jarmokov (alebo asi ako kde), vieš koľko tam báb nájdeš?
h.olub
King
King

Príspevok od používateľa h.olub »

a vobec - neverim ze nemas jedneho normalneho kamarata s ktorym by si zasiel do nejakeho podniku v ZA, a nehovor mi ze v celej ZA su iba podniky kt. vyzeraju ako z 30. rokov a k tomu bez bab, hm ?
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

v tom pripade ak si este nie Bc tak si chod dostudovat inam, ak uz si tak smola a po skole sa prestahuj inam kde tiez nebudu baby ake chces... a neviem cim je celoslovenska intrakova zmes na intraku ina ako v inych mestach...
qwerty-xyz

javatar zmes je ina asi v tom ze mas intraky kde su same baby, ktore su tam same zavrete, sibe im z toho su nadrzane a vedia si vazit chlapca lebo tam chlapcov bud nemaju alebo maju ale tak bieda strach a utrpenie, takze na takom internate mozes byt kral. s velkym K (ano dvojzmysel)
Moje modely sa sem tam vyskytuju, kde tu sa niekde nejaky objavi, o co vsak ide je to, ze je skor predpoklad ze sa takato baba alebo baby objavia na mieste kde je vacsia koncentracia dievcat ako na mieste kde je koncentracia dievcat mensia alebo docista malicka ako je tomu tuna.
:)
Myslim ze sa chapeme, skor najdes viac peknych bab medzi 10 000 studentkami, ako medzi 500 studentkami ....

a uz som BC, uz som stvrtak, mal som byt piatak ziadna vyhra, este rok v blazinci, ap restan ospevovat hliny, oproti VD cku je to pokrok, ale vyhrou to nie je ....
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

ja hliny neospevujem, mate male izby a sprchy na chodbach :-P
qwerty-xyz napísal:mas intraky kde su same baby, ktore su tam same zavrete, sibe im z toho su nadrzane a vedia si vazit chlapca
aha tak tam je pes zakopany - qwertymu sa nechce snazit vyniknut a urobit nieco aby si ho zenska vazila a nedajboze musiet byt niecim lepsim ako zvysok co sa o danu zensku snazi - lebo existuju miesta kde by ani prstom nepohol a zeny by prisli same

nuz qwerty, zivot je na hovno lebo som sa nenarodil ako milionar... uplne ta chapem, este aj z toho chlastu sa nam ujde len borovicka alebo vodka (osobne nemusim ani jedno)... zivot je kruty, nema to zmysel, mali by sme si to ist hodit...
Napísať odpoveď