"Volebny prieskum"

Diskusie na politické témy...

Koho by ste volili?

SMER
34
11%
SDKU
16
5%
SNS
9
3%
KDH
11
4%
SAS
112
37%
MOST
8
3%
ĽS-NS
38
12%
HZDS
2
1%
SMK
0
Žiadne hlasovania
NIKOHO
40
13%
INE
36
12%

Celkom hlasov: 306

beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: "Volebny prieskum"

Príspevok od používateľa beardie »

Pinhead napísal:Smer - Boli tam nejaké kauzy, sa nedá poprieť, ale to nie je relevantné.... Aspoň pre mňa nie....
stacilo napisat toto
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

smiesne ako vycitas SDKU privatizaciu a "rozkradacky" a pri SMERE len povies, ze "no nejake kauzy tam boli ale nie je to relevantne"...mne tvoje politicke zmyslanie pripada ako nejake zmyslanie dochodcu, ktory pojde volit SMER len preto, ze mu slubia na vianoce +20 euro k dochodku...to, ze tie peniaze nemame a musime si ich pozicat a za X rokov jeho deti a vnucata vratia nejakym bankarom aj 60 euro miesto pozicanych 20, to toho dochodcu netrapi...rovnako teba len zaujima to, ci ti niekto zrusi psychotest ako podmienku ziskania ZP (mimochodom je podla teba normalne, ked udajne clovek vo vybornej psychickej kondicii sa az chorobne paranoidne obava psychotestu? to je ako keby som vedel, ze mam skutocne vyborny zrak a dokazem precitat aj mrnave pismenka na velku vzdialenost, ale bal sa to urobit pred lekarom)

no a pokial pojdem v marci volit, tak sa rozhodne zariadim iba podla toho, kto povedal "ANO" odoslaniu niekolko miliardovej pomoci krajinam, kde ziju na daleko vyssej zivotnej urovni, ako my na Slovensku...ziadnej takej strane v marci pre zmenu svoje ano urcite nepoviem...
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

....beardie, relevancia sa aspoň u mna meria podla toho, ako nieco koliduje/nekoliduje s mojim pohladom na danu problematiku....
ephramko, to nie je o paranoidnych obavách (keď bude treba, tak sa to proste urobi), to je o obycajnom nesuhlase (dovody som pisal v prislusnej teme).... A o sposobe jeho vyjadrenia....
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Je zaujímavé, že mnohým vadí to, že dôchodcom dajú 20 eur, čo celkovo je veľká suma ale nie až tak, ako sa to tvrdí, že by skrachoval štát keby to dali, lebo sociálna poisťovňa je aj v pluse, takže žiadne extra peniaze by ani neboli treba a oveľa väčšie škody narobili niektorí politici rozkrádaním, predajom majetku pod cenu. To nikomu veľmi nevadí, kauza je, sankcie žiadne ale hlavne aby sme dôchodcom nedali, veď na to vraj nemáme, a to hlavne preto, lebo tunelujeme verejné financie.

To už ale nikomu nevadilo, keď vláda posielala 1000 eur každému, čo sa prihlásil pri povodniach a z toho tisíce takých, kde žiadna podzemná ani iná voda nebola, nemali ani len pivnicu a do luftu išli milióny eur. Nikto nič nikde nekontroloval, len posielali tisíc eur každému kto sa len prihlásil. :) Nekritizujem to, že sa pomohlo tým, čo to potrebovali ale to, že nezmyselne sa posielali peniaze každému, kto sa prihlásil, či mu voda spôsobila škodu alebo nie.

Fico určite zoberie ďalšie hlasy Slotovi, ten sa asi už ťažko dostane do parlamentu, HZDS je úplne vylúčené že sa dostane. Otázkou zostáva, či Fico sám získa nadpolovičnú väčšinu, lebo aj keď teraz nadávajú na Sulíka keby sa zase dostali do parlamentu tak je šanca, že tento zlepenec by sa zopakoval - už sme zažili veľké vyhlásenia, že čo určite nie a koho určite nie a potom sa to stalo. Keď Smer nezíska nadpolovičnú väčšinu tak sa zopakuje zlepenec - to je najpravdepodobnejší variant. Teraz tvrdia, že nie ale 5s po voľbách už to bude úplne ináč. Oni otvorene vyhlasujú, že sa chcú spojiť po voľbách SDKU-KDH-MOST no a kto bude štvrtý do kalície, asi hocikto kto sa dostane do parlamentu a menej Smer a ani Smer by neišiel ako štvrtý do takejto koalície.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

podla mna sa skor spoji Miki s Robkom...

KDHci by sa uz tiez nemuseli dostat do parlamentu, to co porobili za 10 rokov s Bratislavou je otrasne, dlhy v stovkach milionov eur, MHD a doprava celkovo v katastrofalnom stave, projekty ktore mali uz byt hotove sa este ani len nezacali stavat...rozkradli vsetko co sa dalo, este aj byty v centre si porozdavali a rychlo po volbach sa zbavili Durkovskeho, len aby na nich nikto nemohol ukazat prstom...
martinsos
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinsos »

beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

maju niekde tych 14 tem zmysluplne napisanych? nechce sa mi to kukat na YT
martinsos
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

+-tu http://www.lsns.sk/ , ale myslím že z tých videí sa dozvieš viac :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

No už len to je riešenie niečoho, voliť takýchto šašov. :D

Inak, čo som tak nejak vysledoval, tak majú akési rozpory medzi sebou, aktivizuje sa tam akýsi iný pronárodný subjekt, ktorý nie je až taký radikálny a anticigánsky - celkovo očakávam, že v týchto voľbách ĽSNS nezíska toľko, čo naposledy.
martinsos
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Hughito nejaký rozpor tam bol s NSS , ale nikto tomu neverí takže môžeš ostať kľudným :) A ja si myslím , že to tento krát víde a dostanú sa nad 5% , lebo stále viac a viac stretávam nových sympatizantov tejto strany a niesu to žiadny skinheads , alebo neonazi , ale obyčajný ľudia. :) Teda pokiaľ Fico nesfalšuje aj voľby . :D A je až do očí bijúce , že zo začiatku robili z ĽSNS fašistov v TV a teraz na stranu zvrhli informačné embargo a neodvysielajú nič ani neinformujú kde bol , lebo zbojníci vo vláde sa boja , že aj zlá reklama bude pre nich reklama a obyčajný človek sa pozrie na nete čo je , čo chce ĽSNS a uvidí , že sú tie názory rovnaké aké si on mrmle pred TV. :)
A šašovci sú tí tvoji SASkáry. :)

Dovolím si sem pridať link na jedno video :)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

jezis jak ja tuto retoriku vyholenych neznasam...my vobec nie sme neschopaci...to vsetci ostatni su ti zli ! vsetci ostatni nam chudacikom ublizuju a skodia, lebo sa nas boja...

btw. jedneho narodniarskeho populistu s plnou hubou kecou uz na Slovensku mame, rad si vypije, vola sa Jano a Slovakov okradol o niekolko miliard eur...LSNS je uplne rovnaka, dalsia banda diletantov s ledva dokoncenymi zakladnymi skolami, ktori sa snazia nalakat podobne inteligentnych ludi na populisticke krcmove keci bez ziadnych realnych rieseni...
mozete oslavovat, ked budete mat viac ako 1% hlasov...a potom v podnapitom stave si mozte zase v skupinke v noci trufnut na nejakeho osameleho chodca s dlhsimi vlasmi, to je predsa sposob akym radi ukazujete svoje slovenske narodne hodnoty...
martinsos
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Ephramko vidno , že nemáš prehlad a nevieš nič o ĽSNS... Väčšina sympatizantov majú aj vlasy si predstav :) Vôbec im nezáleží či máš dlhé vlasy , alebo holú hlavu :) Prečo robíš rozdiely medzi ľudmi podla účesu? Oni sú práveže proti drogám a alkoholu a nie nejaký alkáči ako Janko ... Ale ja viem čo ťa páli , tebe sa nepáči , že nemajú v obľube homosexuálov ako ty :) Tak z nich musíš robiť alkoholikov, fašistov a pouličných bitkárov... :smt006
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

martinsos a jemu podobni - nechcem sa zastavat ziadnej strany ale informacie su velmi jednostranne - podme na to video poporiadku:

0:12
slovenska armada ma v podstate len dve zlozky ktore su na urovni aby sme ich pouzili v zahranici - zenistov (odminovanie) a chemicku jednotku - ani jedna z nich civilnemu obyvatelstvu neskodi, naopak - odstranuje skody napachane vojnou (samozrejme skodit mozu ale vybavenie a vycvik nasich zenistov a chemickej jednotky je primarne zamerany na likvidaciu skod)
0:25
poskytol ochranu kontroverznemu pochodu - mudry krok
0:33
bez vyhrad
pasaz o SNS
bez vyhrad - jano ma naozaj talent na tunelovanie
1:03
zaujemca nemusi byt zahranicny a kedze stat nebyva efektivnym vlastnikom castejsie byva vhodne podnik predat
1:10
radicova povedala: "nebudeme privatizovat strategicke podniky" nie "nebudeme privatizovat" kto nechape rozdiel ten nema co o tom diskutovat (aj ked je otazne co oznacit za strategicky podnik)
1:24
bezne plati ze podnik sa predava za cenu cca 10 x rocny zisk ak predam kravu aby som mal mlieko ked ho potrebujem a nie cakat nan 10 rokov, pri spravne pouzitych peniazoch by ich mohli o par rokov kupit naspat (co nepredpokladam ale pointa je poukazat na to ze prirovnanie o krave a mlieku je chore)
1:38
bez vyhrad
pasaz o smere a hzds
bez vyhrad
2:07
predanie zdravotnej poistovne nie je predanim zdravotnictva - alebo mas pocit ze neexistuju komercne zdravotne poistovne?
zvysok:
bez komentara ;-)

nechcem sa nikoho zastavat - na slovensku fakt nemame cisteho a schopneho politika ale to video je jednostranne a zavadzajuce
hughito
Redeemer
Redeemer

martinsos: Ja viem, že ĽSNS stihla zaujať aj "normálnych ľudí," to však nič nemení na tom, že hlavnú silu, hlavne v uliciach, majú uzurpovaní rôzni neofašisti a neonacisti. Nevraviac o samotnom vedení strany, resp. jej kandidátov - tam sa taktiež dajú nájsť jasní neonacisti.
A šašovci sú tí tvoji SASkáry.
Tak to rúbeš veľmi vedľa, ja som SaS nevolil. :wink:
martinsos
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

0:12 Tu nejde o to či naši vojaci strieľajú po civilistoch , alebo odmínovávajú cestu , ale ide o to že pomáhame okupantom z NATO na okupovaní cudzích zemí ... A míňajú sa na túto "pomoc" pri ktorej sme označený za agresorov nemalé peniaze http://m.tvnoviny.sk/index.php?article_id=603452 .
0:33 najbanálnejšia časť z videa , osobne mi je jedno keď si tam budú homosexuáli poskakovať pokiaľ nárok na adopciu dieťaťa nedostanú tak mi to žili netrhá. :)
1:03 nemusí , ale všetko rozpredali cudzincom :)
1:10 tuto povedala "nebudeme privatizovat"
1:24 no len tu sa predá podnik za smiešnu sumu a štát potom už nemá na aké mlieko čakať tých desať rokov :) a ĽSNS by chcelo získať/odkúpiť/znárodniť späť naše elektrárne (strategické podniky) :) Nebolo by to hneď , ale aspoň majú v pláne získať naše podniky späť a nie predať ďalšie ako ostatné strany :)
2:07 áno poisťovňa nieje zdravotníctvo autor videa mal na mysli asi ,že to bude pokračovať v smere zavádzania poplatkov za lekárske úkony , alebo tak nejak...

Určite , že každá strana má chyby , ale podla môjho názoru je ĽSNS posledná šanca niečo zmeniť na Slovensku :) Lebo posledných 20 rokov sa tu striedajú HZDS,SMER,SDKU , ľudia ich striedajú a nadávajú a Slovensko sa rozkráda ďalej a ďalej:)
A ešte jedna info ĽSNS nežiada žiadnu finančnú pomoc od štátu ako všetky ostatné strany , na financovanie strany sa skladajú členovia a sympatizanti dobrovoľne. Nie jak za posledné voľby dostal od štátu SMER za hlasy 110 mil SK dotáciu...

Hughito: Aha koľko je tam neonacistov keď ich tam chceš vidieť tak tam budú vždy :) Pár jedincov sa možno nájde čo majú radikálnejšie názory, ale taký istý ľudia sa nájdu aj u sympatizantov SNS a prečo z SNS nespravíš neonazi stranu? A kto je neonacista zo strany ? Kotleba zato , že bol v SP? Pavlík? Belička? Prosím ťa takto , keď sa budú rozdeľovať stále ľudia (ľavý,pravý,ultrapravý,ultralavý) tak sa tu nikdy nič nezmení. :) A prepáč zdalo sa mi ,že som tu niekde čítal , že si volič SAS :)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

0:12 co maju spolocne vydavky na armadu s pracou ktoru tam vykonavame?
1:03 lebo na SVK investor s kapitalom nebol
1:10 vytrhnute z kontextu
1:24 cisla nevidim, utocim na myslienky, ide o to ze privatizacia je nastroj, nie zlo
2:07 to uz je na samotnej poistovni co a v akej miere preplaca - konkurencnym bojom by sa malo dospiet k lepsej starostlivosti, stat by mal zasiahnut v pripade kartelovej dohody

vies - neverim tomu ze za sucasneho stavu ekonomiky by sa spravali enormne inak...
Jakub140
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jakub140 »

hughito napísal:martinsos: Ja viem, že ĽSNS stihla zaujať aj "normálnych ľudí," to však nič nemení na tom, že hlavnú silu, hlavne v uliciach, majú uzurpovaní rôzni neofašisti a neonacisti. Nevraviac o samotnom vedení strany, resp. jej kandidátov - tam sa taktiež dajú nájsť jasní neonacisti.

Tak to rúbeš veľmi vedľa, ja som SaS nevolil. :wink:
Som neofašista preto, lebo mi vadia tak, že sa idem v autobuse povracať?
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Samozrejme, že si.... Si rasista, xenofób, trpíš predsudkami.... a vôbec nerozumieš rómskej kultúre a mentalite :lol:.....
hughito
Redeemer
Redeemer

Keby sa hypoteticky dostalo ĽSNS k vláde, bolo by zle nedobre. Na juh od nás sú vo vláde rovnakí neofašisti. Je kríza. Pôjde to skôr k horšiemu, ako lepšiemu. Stredná trieda niekde mizne, niekde stráca svoje istoty, postavenie. Vzrastá nacionalizmus. Objavujú sa jednoduché a rýchle riešenia. Hľadá sa vinník.

Je nebezpečné podporovať strany typu ĽSNS.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

jasne, ze LSNS neziada ziadnu financnu pomoc od statu...pretoze na ten volebny prispevok ani nemala narok, kedze vo volbach totalne prepadla a nesplnala poziadavky ani pre minimalny pocet hlasov na nejaku kompenzaciu volebnych nakladov...

LSNS chce dokonca znarodnovat zahranicne podniky ? :D Kotleba chce zo Slovenska urobit dalsiu Ugandu alebo co ? predtym ako kotlebovci zacnu produkovat tie inteligentne myslienky, by si mohli nastudovat aspon elementarne zaklady o fungovani slovenskej ekonomiky...
priblizne 94% celkovej produkcie SR ide na export, zacnite sa montovat do investorov a vytvarat pre nich nevyhodne prostredie, pripadne dokonca hovorit o "znarodneni" a podobnych kravinach a ja vam garantujem, ze aj to malo zahranicnych koncernov, ktore u nas maju fabriky sa prestahuje do okolitych krajin a slovenska produkcia si v zahranici ani neskrtne...
Napísať odpoveď