Hľadá sa gaming redaktor
Hľadá sa gaming redaktor
Čaute, zháňam pár ľudí, ktorých maximálne bavia hry a herný priemysel (ľudí, čo bavia hry aka wow a cs 8 hodín denne ignorujem). Ide o herného redaktora - recenzenta alebo niekoho, kto je schopný pridať nejaký ten článok alebo len krátku správu. Web, na ktorom pracujem už má dva roky, takže žiadna sr*čka. Mám partnerstvo s EA takže hrám hry ešte pred vydaním resp. v rámci uzavretého testingu. Troška som to už nestíhal a bol som v zahraničí, takže teraz to idem znova rozbehať a zháňam pár schopných ľudí. Info [email protected] alebo u mňa [email protected] .
Re: Hľadá sa gaming redaktor
Ako asi vyzerá ten web, možno by som mal záujem-
-
Eru
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
vzhladom na to ze mas kontakt na azete to asi velku uroven mat nebude. ale inak pisem rad a vela. posli stranku, ak sa mi zapaci, pridam sa.
Kontakt na azete mám preto, lebo tam mám drvivú väčšinu kontaktov. inak [email protected] alebo [email protected], oba maily mi priduEru napísal:vzhladom na to ze mas kontakt na azete to asi velku uroven mat nebude. ale inak pisem rad a vela. posli stranku, ak sa mi zapaci, pridam sa.
-
lekoklatik
VIP
Za tie Odkazy: http://www.cheatuj.cz/ by som ti ruky zlámal.
keby to bolo SP cheaty tak whatever, ale MP cheaty?
//ok, tak nabudúce to dám do úvodzoviek, ok? Aby to pochopil aj niekto ako ty
//ok, tak nabudúce to dám do úvodzoviek, ok? Aby to pochopil aj niekto ako ty
-
PhYs0c
King
s tým súhlasím..ty si hovoríš hráč? si obyčajná lamalekoklatik napísal:Za tie Odkazy: http://www.cheatuj.cz/ by som ti ruky zlámal.
web zakladal čech, a keďže na tom webe cheatuj.cz mal asi nejaké známosti, vymenili si linky. Do toho sa nestarám, nikdy som tam nebol ani neviem ako to vyzerá 
Edit: upravím to na aktuálnych partnerov o ktorých viem ja
Edit: upravím to na aktuálnych partnerov o ktorých viem ja
-
Pigesko
King
- preco zhanas redaktorov ked nemas hotovy web?
- preco su "Kategorie" zasite niekde v prdeli pod FB, ktory zbytocne zabera 60% praveho panelu??
- preco je nieco v CZ a nieco v SK jazyku ??
- preco su "Kategorie" zasite niekde v prdeli pod FB, ktory zbytocne zabera 60% praveho panelu??
- preco je nieco v CZ a nieco v SK jazyku ??
-
MichalkoOo
Zablokovaný
síce niesom admin ale na niektoré otázky viem odpovedať
-web je hotový už dlho
-kategórie som ja (a 99% ľudí) nikdy nepoužil takže to nevidím za problém
-web zakladal Čech a redaktori sú Slováci a Česi.
-web je hotový už dlho
-kategórie som ja (a 99% ľudí) nikdy nepoužil takže to nevidím za problém
-web zakladal Čech a redaktori sú Slováci a Česi.
-
Eru
Light Professional
Proste bordel
Pigesko napísal:- preco ...?
zhruba odpovedal Michalko. Web je hotový. Užívatelia pozerajú niekoľko hlavných sekcií. Tie sú hore. Na zvyšné sa ani neklikalo, preto boli stiahnuté z hlavnej stránky. Web je česko-slovenský.
Nepýtal som sa na názor na stránku (spravte si dokonalejšiu), pýtal som sa, či nemá niekto záujem pomôcť, ak nemáte, a chcete to napísať, potom PM. Ak máte, PM. Neviem, čo je na tom nepochopiteľné
-
Pigesko
King
Hojko = diskusne forum = diskusia
co je na tomto nepochopitelne? rozumny clovek ktory zalozi takuto temu musi ocakavat, ze v nej budu ludia diskutovat...
- slusne som sa opytal na par veci, myslim ze neboli mimo temu, takze nevidim v mojom prispevku ziadny problem...
- "Web je česko-slovenský" toto je najvacsia chyba stranky...nech si o tom myslis boh vie co, ale ked si na stranku klikne Slovak a vidi slovo "Kdo" alebo "Uživatel" tak to na nejakej reputacii moc neprida, ja osobne to beriem ako gramaticku chybu, kedze nikde nie je jasne urcene co je v CZ a co v SK jazyku...to iste plati aj pre Ceskeho uzivatela, ktoremu urcite nie je moc po chuti ked je jedno slovo v CZ a pod nim to pokracuje v SK (vid. panel prihlasenia)
//+ jedna chyba, ktora mi udrela hned do oci...(skusane cez chrome aj firefox)
- slusne som sa opytal na par veci, myslim ze neboli mimo temu, takze nevidim v mojom prispevku ziadny problem...
- "Web je česko-slovenský" toto je najvacsia chyba stranky...nech si o tom myslis boh vie co, ale ked si na stranku klikne Slovak a vidi slovo "Kdo" alebo "Uživatel" tak to na nejakej reputacii moc neprida, ja osobne to beriem ako gramaticku chybu, kedze nikde nie je jasne urcene co je v CZ a co v SK jazyku...to iste plati aj pre Ceskeho uzivatela, ktoremu urcite nie je moc po chuti ked je jedno slovo v CZ a pod nim to pokracuje v SK (vid. panel prihlasenia)
//+ jedna chyba, ktora mi udrela hned do oci...(skusane cez chrome aj firefox)
Ďakujem za rozumný názor. Môj bol mierený na tých "lama" a podobne.
Nie som CSS profesionál, no aj tak sa snažím opraviť, čo sa dá a hľadanie chýb mi dá hodne času, keďže neviem presne kde sa aký prvok v ktorom kóde na serveri nachádza. Odvtedy, ako som pred 3 týždňami začal opravovať to ale vyzerá lepšie
a pokračujem.
Ozaj, keď si v chrome odkliknem preskúmať prvok, kód mi zobrazí, no stále neviem ako sa dopracovať k ceste, kde je ten daný kód uložený, máte na to nejakú pomôcku?
Nie som CSS profesionál, no aj tak sa snažím opraviť, čo sa dá a hľadanie chýb mi dá hodne času, keďže neviem presne kde sa aký prvok v ktorom kóde na serveri nachádza. Odvtedy, ako som pred 3 týždňami začal opravovať to ale vyzerá lepšie
Ozaj, keď si v chrome odkliknem preskúmať prvok, kód mi zobrazí, no stále neviem ako sa dopracovať k ceste, kde je ten daný kód uložený, máte na to nejakú pomôcku?
-
Pigesko
King
na taketo vyhladavanie som pouzival Notepad++ (myslim ze jeden z naj free)
http://www.stahuj.centrum.cz/vyvojove_n ... y/notepad/
- po spusteni daj hore v liste Hladat - Hladat v suboroch
//popripade si naraz pootvaraj viacero suborov, v ktorych by sa mohol hladany kod nachadzat (hodia sa ti na listu, tak ako karty v prehliadaci) a pouzi klasicke vyhladavanie (ctrl+f), zadaj cast kodu a program prehlada vsetky subory ktore mas otvorene v liste... inak to neviem vysvetlit, proste pochopis ked uvidis
http://www.stahuj.centrum.cz/vyvojove_n ... y/notepad/
- po spusteni daj hore v liste Hladat - Hladat v suboroch
//popripade si naraz pootvaraj viacero suborov, v ktorych by sa mohol hladany kod nachadzat (hodia sa ti na listu, tak ako karty v prehliadaci) a pouzi klasicke vyhladavanie (ctrl+f), zadaj cast kodu a program prehlada vsetky subory ktore mas otvorene v liste... inak to neviem vysvetlit, proste pochopis ked uvidis
[quote="Pigesko"][/quote]
dik, použil som total commander, aj ten vyhľadáva text vnútri súborov, len musím celý FTP webu stiahnuť do PC
dik, použil som total commander, aj ten vyhľadáva text vnútri súborov, len musím celý FTP webu stiahnuť do PC
-
94jakub
Guru wannabe
Keď dáš v Chrome preskúmať prvok, otvorí ti okno.
Hore daj záložku resources a tam sú všetky súbory, ktoré sú zobrazené na stránke.
Samozrejme php tam nenájdeš. Len html, css, js a pod.
Hore daj záložku resources a tam sú všetky súbory, ktoré sú zobrazené na stránke.
Samozrejme php tam nenájdeš. Len html, css, js a pod.