T-Mobile paušál
T-Mobile paušál
Zdravim, niekedy v aprili mi konci pausal a rozmyslam, aky fon zobrat. Mam momentalne Podla seba 3, a rozmyslam nad Samsung Galaxy S II.
Ale prejdime k mojej otazke. Momentalne je tento telefon k mojmu pausalu za cenu 369 EUR. Pripadne este rozmyslam nad foniom Xperia arc, ktory je momentalne za cenu 289 EUR k mojmu pausalu.
Takze za aku cenu by mohli byt v aprili tieto foniky k mojmu pausalu Podla seba 3? Dakujem.
Ale prejdime k mojej otazke. Momentalne je tento telefon k mojmu pausalu za cenu 369 EUR. Pripadne este rozmyslam nad foniom Xperia arc, ktory je momentalne za cenu 289 EUR k mojmu pausalu.
Takze za aku cenu by mohli byt v aprili tieto foniky k mojmu pausalu Podla seba 3? Dakujem.
Re: T-Mobile paušál
To sa na takúto otázku nedá odpovedať. Ktože vie, čo - kedy - ako a prečo sa kam pohne? Analyzuj si to, a aj tak to neuhádneš. Skús vešticu, a aj tak neuhádne. Proste posečkaj a rieš to v apríli. A budú aj ďalšie a lepšie a lacnejšie mobily.
-
TheMatterrss
Light Expert
T-Mobile paušál
odporučil by som iphone 4s ale je to už len na tebe + teraz to nerieš v apríli bude všetko iné...aj ja som to riešil dlho dopredu a nakoniec ajtak nemám taký mobil ako by som chcel:/
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
v aprili? to myslis vazne? taku kravinu som tu uz dlho nevidel
Spirit ty primitiv. este aj do karmy mi napises kravinu
ako niekto moze vediet ake telefony budu v ponuke v aprili
a este ta aj nahlasim nadriadenym za hrube nadavky aby si bol dokonale spokojny 
Spirit ty primitiv. este aj do karmy mi napises kravinu
Totižto rozmýšľal som, či si zobrať fón teraz v hotovosti alebo počkať a zobrať si ho v apríli na paušál. Či by niekto čisto teoreticky netušil, ako by to bolo s cenami v apríli 
-
tm_a.s.
Light Professional
Jednoznačne si zober telefón v hotovosti a teraz, načo čakať .. ? Kupovať ho na "Akciu" je dobrá hlúposť. Predĺž si paušál a bez telefónu si môžeš dať jeden balíček navyše alebo ti zmenšia mesačný poplatok
. A čakať na ishit 4s by bola najväčšia chyba
.
-
TheMatterrss
Light Expert
T-Mobile paušál
ishit 4s uz je dlhu uz je v telekome ( prec ishit ?...neviem co mas proti iphonu ,leby ho nebolo tak nemas plno veci ohladom smatfonov....ale su zastancovia apple a zastancoiva androidu takže v pohode) ber mobil v hotovosti jak sa viazať 
-
tm_a.s.
Light Professional
preto ishit, lebo tie telefóny opravujem dennodenne a viem to porovnať s inými značkami