T-Mobile paušál

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Sp!rit
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

T-Mobile paušál

Príspevok od používateľa Sp!rit »

Zdravim, niekedy v aprili mi konci pausal a rozmyslam, aky fon zobrat. Mam momentalne Podla seba 3, a rozmyslam nad Samsung Galaxy S II.
Ale prejdime k mojej otazke. Momentalne je tento telefon k mojmu pausalu za cenu 369 EUR. Pripadne este rozmyslam nad foniom Xperia arc, ktory je momentalne za cenu 289 EUR k mojmu pausalu.
Takze za aku cenu by mohli byt v aprili tieto foniky k mojmu pausalu Podla seba 3? Dakujem.
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: T-Mobile paušál

Príspevok od používateľa jarda.j »

To sa na takúto otázku nedá odpovedať. Ktože vie, čo - kedy - ako a prečo sa kam pohne? Analyzuj si to, a aj tak to neuhádneš. Skús vešticu, a aj tak neuhádne. Proste posečkaj a rieš to v apríli. A budú aj ďalšie a lepšie a lacnejšie mobily.
TheMatterrss
Light Expert
Light Expert

T-Mobile paušál

Príspevok od používateľa TheMatterrss »

odporučil by som iphone 4s ale je to už len na tebe + teraz to nerieš v apríli bude všetko iné...aj ja som to riešil dlho dopredu a nakoniec ajtak nemám taký mobil ako by som chcel:/
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

v aprili? to myslis vazne? taku kravinu som tu uz dlho nevidel

Spirit ty primitiv. este aj do karmy mi napises kravinu :D ako niekto moze vediet ake telefony budu v ponuke v aprili :D :D a este ta aj nahlasim nadriadenym za hrube nadavky aby si bol dokonale spokojny :wink:
Sp!rit
Star
Star

Príspevok od používateľa Sp!rit »

Totižto rozmýšľal som, či si zobrať fón teraz v hotovosti alebo počkať a zobrať si ho v apríli na paušál. Či by niekto čisto teoreticky netušil, ako by to bolo s cenami v apríli ;)
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tm_a.s. »

Jednoznačne si zober telefón v hotovosti a teraz, načo čakať .. ? Kupovať ho na "Akciu" je dobrá hlúposť. Predĺž si paušál a bez telefónu si môžeš dať jeden balíček navyše alebo ti zmenšia mesačný poplatok :) . A čakať na ishit 4s by bola najväčšia chyba :D .
TheMatterrss
Light Expert
Light Expert

T-Mobile paušál

Príspevok od používateľa TheMatterrss »

ishit 4s uz je dlhu uz je v telekome ( prec ishit ?...neviem co mas proti iphonu ,leby ho nebolo tak nemas plno veci ohladom smatfonov....ale su zastancovia apple a zastancoiva androidu takže v pohode) ber mobil v hotovosti jak sa viazať :)
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tm_a.s. »

preto ishit, lebo tie telefóny opravujem dennodenne a viem to porovnať s inými značkami :)
Napísať odpoveď