Orange Monte Carlo vs Samsung Galaxy Ace
-
freax_xo
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Ktorý sa podla Vás oplatí zobrať ? ď
-
TheMatterrss
Light Expert
jednoznačne samsung 
Re: Orange Monte Carlo vs Samsung Galaxy Ace
No pozor toto porovnanie nie je celkom dobre zvolene, nakolko su to dva odlisne telefony aj co sa tyka velkosti displeja a ponukaneho hardware. Cenovo su zrejme podobne. Zalezi vsak na tom ci chces tehlu alebo umiernenu velkost telefonu. Monte Carlo ma lepsi displej co sa tyka rozlisenia, je vacsi a myslim, ze aj o nieco lacnejsi. Fotoaparat je ale dost slaby. Da sa vsak velmi dobre upravit a pretaktovat. Jednoznacne sa vyjadrit co je lepsie je pre mna aj nadalej dost tazke. Keby som sa v tej cene rozhodoval pre velkost, ze chcem nejaky s 4,3 palcovym displejom tak urcite idem do Monte Carlo, nakolko ine znacky tejto velkosti maju cenovku aj raz taku 
Re: Orange Monte Carlo vs Samsung Galaxy Ace
Suhlasim orange si "privlastnuje mobily" dost lacnych znaciek. A vznikaju z toho celkom kvalitne mobily za dobru cenu.
Ja samsung nemam rad - Korean Sh!t a nemyslim si ze je v niecom lepsi. Uz len ten Orange MC ma 2.3 android. Ja by som bral Orange, ocenis ho aj ak mas mensi pausal a nebudes tolko doplacat.
Ja samsung nemam rad - Korean Sh!t a nemyslim si ze je v niecom lepsi. Uz len ten Orange MC ma 2.3 android. Ja by som bral Orange, ocenis ho aj ak mas mensi pausal a nebudes tolko doplacat.