"Volebny prieskum"

Diskusie na politické témy...

Koho by ste volili?

SMER
34
11%
SDKU
16
5%
SNS
9
3%
KDH
11
4%
SAS
112
37%
MOST
8
3%
ĽS-NS
38
12%
HZDS
2
1%
SMK
0
Žiadne hlasovania
NIKOHO
40
13%
INE
36
12%

Celkom hlasov: 306

martinsos
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: "Volebny prieskum"

Príspevok od používateľa martinsos »

Epharmko: A ani teraz nebude žiadať o finančnú pomoc od štátu , vieš oni niesu nenažraný ako SAS , ktorých volíš ( za podporu homosexuálov) :) Prečo by sa nedal odkúpiť podnik ? Epharmko mne sa zdá , že ty silou mocou chceš aby Slovensko šlo čím rýchlejšie dole vodou , tebe plne vyhovuje že KIA dostane 20tisícovú dotáciu od štátu na jedno pracovné miesto a zamestnanec nedostane ani pomaly 300e na mesiac, že atomky majú Taliáni , Slovnaft Maďari , SPP Francúzi a Slovák je tu v podstate cudzinec a otrok.

Hughito: Ja som nepostrehol , že by ĽSNS vytvárala nejaké fámy o Maďaroch ako SNS :) Podla mňa je životu nebezpečné podporovať hocakú stranu z terajšej vlády. :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

To tu nie je dosť tém o pánovi učiteľovi Kotlebovi? Veď sme to tu riešili už X krát. Žiaden zmysluplný volebný program, nič, čo by mohlo byť zrealizované, všetko postavené na populizme a na nacionalizme, pričom všetci dobre vieme, ako u nás nacionalizmus dopadol, stačí si spomenúť na SNS a jej odnože, ktoré sa tvária sväto, pričom sú zodpovedné za miliardové straty Slovenska.

martinsos: Ty si myslíš, že nejaký magister Kotleba s tým, čo ty píšeš (o tých platoch a dotáciách), niečo zmôže? Veď ten nemá o politike ani bledomodrej šajny - koľko kritiky sa od minulého roku znieslo na SAS a Sulíka za to, že boli v parlamente "amatérmi", pričom Sulík na ministerstve financií pôsobil už dlho predtým a teda skúsenosti s politikou mal aspoň nejaké.

Čo si od takejto strany sľubuješ? Čo by dosiahli? Reálne riešenie cigánskej otázky, ktoré nám niekoľko desiatok rokov nevedel nik poskytnúť a príde Kotleba a ten to hneď porieši? Práve s takouto stranou by šlo Slovensko dole vodou. Mimochodom - poniektorí ľudia sú radi, že majú aspoň tých niekoľko stovák z Kie, ako keby mali sedieť na zadku, protestovať proti sochám a za sochy, chodiť na "pochody", "výlety utvrdzujúce slovenskosť", "recitácie národných básní" a iné skvelé aktivity, ktorými sa naši "národniari" prezentujú.

Na záver - čím je SAS nenažratá?
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

jasne, ze zase nic ziadat nebudu, lebo ani nebudu mat narok o nieco poziadat... :D

asi nechapes rozdiel medzi odkupenim a znarodnenim, to su podstatne odlisne pojmy...okrem toho nechapem, preco by sme mali odkupovat take giganticke podniky a zase a zase sa zadlzovat...
SR stale vlastni napr. Cargo a bratislavske letisko, vysledok ? kazdym rokom oba tieto podniky v statnych rukach vyrobia stratu vo vyske desiatok milionov eur, ktore samozrejme nemame, cize peniaze si musime zase pozicat a platit z toho nemale uroky...to je jasny vysledok ako "dobre" vie stat spravovat svoje podniky, spravuje ich tak excelentne, ze napriek monopolu na slovenskom trhu vytvaraju milionove straty, ktore zase raz platia vsetci obcania SR...
a to do tych podnikov su dosadeni ludia, ktori maju aspon nejake vzdelanie a prax, nechcem si predstavit aku stratu by tie podniky vyrabali, keby si tam LSNS dosadili tych svojich kandidatov zo zakladnou skolou alebo ucnovkami, akych mali na kandidatke pri poslednych volbach...
martinsos
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

javatar napísal:0:12 co maju spolocne vydavky na armadu s pracou ktoru tam vykonavame?
1:03 lebo na SVK investor s kapitalom nebol
1:10 vytrhnute z kontextu
1:24 cisla nevidim, utocim na myslienky, ide o to ze privatizacia je nastroj, nie zlo
2:07 to uz je na samotnej poistovni co a v akej miere preplaca - konkurencnym bojom by sa malo dospiet k lepsej starostlivosti, stat by mal zasiahnut v pripade kartelovej dohody

vies - neverim tomu ze za sucasneho stavu ekonomiky by sa spravali enormne inak...
0:12 to že míňame na zahraničné misie financie , ktoré by mohli ísť do štátu.
1:03 prečo sa vlastne všetko rozpredáva? za koho?
1:10 povedala to
1:24 Privatizácia je možno vhodná , keď sa financie získané z predaja podniku nerozkradnú... Inak je to zlo v rukách týchto vlád určite...
2:07 myslím , že títo nenažranci by súhlasili so spoplatnením aj wc u doktora ... myslím že by nijako neobmedzovali poisťovne aby zvyšovali platby ...

Súčasný stav ekonomiky SR je výsledok 20 rokov vladárenia rozkrádačských strán... Ale zmeniť smer k lepšiemu sa dá stále.

//autoeditácia príspevku (03 Nov 2011, 22:49)
Jasne radšej mať politikov so 4mi titulmi a nech sú to rozkrádači , ako s jedným titulom a nech je to politik ktorý tu je pre ľudí. SaS neopovrhla dotáciou od štátu je to taká istá strana ako SMER , alebo SDKU len hrá trošku inú hru... Slovák bude radšej dreť na Kórejca za 300e , alebo sedieť doma a nariekať ako by mal voliť stranu , ktorá sa bude snažiť zabezpečiť viac roboty ,vyššie platy a nebude rozkrádať štát. A áno nieje reálne zrealizovať niečo z programu ĽSNS , keď sa do vlády nedostane... z ulici nevyriešia nič preto im musia občania pomôcť dostať sa do vlády aby sa nám mohli odvďačiť, prečo im nedať aspoň šancu? Keď šancu dostali také strany ako ANO, SMK a kadejaké hnoje. :) Alebo voľte Fica s Mikim a potom nariekajte ďalšie 4 roky :smt006
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

martinsos: Nenarážaš na podstatu. Ani Sulík nemá viac titulov, vôbec som nedával do podstaty práve Kotlebov titul, ty si sa toho však samozrejme naivne chytil. SAS neopovrhla ktorou dotáciou štátu? Chlape - AKO Kotleba zabezpečí viac roboty, vyššie platy a nebude rozkrádať štát? Iní to nedokázali, on bude snáď so svojimi nulovými skúsenosťami z politiky iný? A ako vieš, že nebude rozkrádať štát - hádam v neho tak hlúpo neveríš, alebo hej?

Oni nezrealizujú zo svojho programu nič, ani keby boli v parlamente s desiatimi percentami. Šancu im nedám, nacionalistov sme tu už mali, máme a štátu nijako nepomohli, práve naopak, pričom ich volebný program bol VEĽMI podobný tomu, ktorý ponúka Kotleba. Nebudem voliť Fica ani Mikiho, nikdy som ani jedného z nich nevolil - ak nechceš diskutovať a chceš tu hádzať rádoby ironické šplechy, pričom vo svojich príspevkoch nemáš žiadne relevantné a hlavne racionálne argumenty, tak tu radšej neprispievaj, pretože sa budeme cykliť v kruhu.
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

Pripomínaš mi Mečiara z 90. rokov keď obrovskú privatizáciu zakrýval tým že to nepredáva zlým Kórejcom, Maďarom, Filipíncom ale "Slovákom" a zrazu sme tu mali takých trošku bohatších ľudí ako Rezeš atď. :)
martinsos
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Akých sme tu mali nacionalistov? :D SNS? to nieje nacionalistická strana možno si to ešte niekto myslí , ale je to taká istá rozkrádačská strana ako SMER,SDKU, HZDS atď. A ja im dám určite šancu , verím im najviac zo všetkých strán čo sú v ponuke. :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Anem napísal:Pripomínaš mi Mečiara z 90. rokov keď obrovskú privatizáciu zakrýval tým že to nepredáva zlým Kórejcom, Maďarom, Filipíncom ale "Slovákom" a zrazu sme tu mali takých trošku bohatších ľudí ako Rezeš atď. :)
...a kopu nezamestnanych zo skrachovanych podnikov.
PS: radsej robit za 400 € na korejca/nemca/americana ako zit v hladovej doline bez prace.
Slovenski podnikatelia si este pracu svojich ludi mnohokrat nevazia, zakaznik je pre nich casto iba stroj na peniaze, ktory sa nema na nic pytat a iba platit.
Staci sa pozriet napriklad na NAY - cisto slovenska firma a ako to tam vyzera? Tovary su predrazene a predavaci robia skoro za minimalne mzdy. Takze co je lepsie? Robit na slovaka alebo na korejca? Podla mna je to uplne jedno pretoze zamestnanec dostane stale iba tolko kolko sa v danom regione za danu pracu plati.
martinsos
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

A prečo si myslíš , že keby bola vo vláde ĽSNS tak by tu bola zrazu hladová dolina? :o Mne to tu tak príde ako keby tu chcel každý čo najviac naložiť na túto stranu ... Radšej dajme druhú tému, napríklad kto bude voliť Nóriku Mojsejku ? :lol:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

To vobec nepatrilo priamo LSNS ale tomu, ze privatizacia je zla, pretoze sa podniky odpredavaju zahranicnym vlastnikom. Realita je taka, ze podniky v cudzich rukach casto funguju lepsie a nerutia sa do krachu. Tomuto statu najviac uskodili predaje podnikov do slovenskych sukromnych ruk, pretoze vela z nich (mozno vacsina, ale nemam ziadnu statistiku a nechce sa mi ju hladat) skrachovalo.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

mi chces hadam tvrdit, ze ked sa LSNS dostane do parlamentu (co sa urcite nedostane), tak zo statu na cinnost svojej strany a poslancov nezoberie ani cent ??? :D :D :D vtipkar...

a tolko naivity som uz davno nevidel, mi chces povedat, ze ti kandidati na poslancov za LSNS zamestnani ako robotnik, casnik, kuchar...ked sa nahodou dostanu do politiky a pricuchnu k peniazom, tak nielenze budu schopni riadit statne podniky a institucie ovela lepsie ako clovek s VS a praxou v danom obore, ale zaroven nespreneveria ani cent zo statnych penazi ? :D ...to uz by som skor uveril, ze do rana mi narastu kozy aspon Dcka... :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Zajtra hoď foto. :smt033

Keby len kuchári a čašníci, ale neonacisti. Odkazujem na článok o pár kandidátoch za ĽSNS.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Ohľadom prichádzajúcich volieb - ako je to s krúžkovaním osôb? Koľko ľudí je možné zakrúžkovať? Je možné zakrúžkovať kandidátov z viacerých pol. strán? Tu v ankete som dal hlas SAS, no strane vo voľbách hlas dať odmietam a zatiaľ nevidím žiadnu stranu, ktorá by si môj hlas zaslúžila.

Ach, Pali a tvoja Kapurková, kde ste?... :D (just a joke)
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Sulik je dobry herec a vychcaný človek, zas odrbal svojich voličov zahral divadielko s čestnosťou– ale každému bolo jasné, že za súčastnej situácie euroval prejde – geniálna predvolebná kampaň % rastú ako huby po daždi...a dúhový narkomani oslavujú, už len čakám, kedy sa mi pod oknom mihne alegorický voz z polonahými chlapmi so senom pre vlastnú potrebu.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

tehla: podla teba mal otocit? ked bolo jasne, ze to prejde, preco by to robil?
martinsos
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Hughito a ty nevieš , že od písania toho článku ŠTBkov , sa naberali asi 10x členovia , teraz sú v strane prevažne vysokoškoláci a obyčajný ľudia (tým cháp nie neonacisti) a to že si dá niekto TS tričko , alebo oholí hlavu ma trápi najmenej , čo si myslíš , že sú to nejaký zločinci zato , že si dajú nejaké tričko? Alebo si myslíš , že chodia po uliciach a bijú ľudí ? Ja som ešte nepočul , že by nejaký člen z ĽSNS niekoho prepadol ...(btw národný odpor nepatrí k ĽSNS..) Mne ide o to ,že táto strana to jediná myslí s ľudmi dobre. Radšej budem mať vo vláde menej vzdelaných len nech majú snahu pomáhať ľudom nie svojim vreckám ako bandu zapredancov a zlodejov. A pozri sa , zato im treba dať šancu aby sme uvideli či to ,čo vravia je naozaj pravda , keď by to boli zase len zlodeji tak by som ich už potom viac krát nevolil ... Tu je video z jedného zo snemov pri ktorom sa mnoho normálnych ľudí prihlásilo do strany...

Vidím , že nemá cenu sa tu dohadovať aj tak si Vy budete hovoriť svoje a ja svoje :) Ale som rád , že aspoň 19 ľudí z tejto stránky zvolilo ĽSNS :)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

martinsos napísal:0:12 to že míňame na zahraničné misie financie , ktoré by mohli ísť do štátu.
Smutne, vystupme z NATO (osobne by som bol za)
martinsos napísal:1:03 prečo sa vlastne všetko rozpredáva? za koho?
Lebo stat na tom straca alebo zaraba malo.
martinsos napísal:1:10 povedala to
a ty si povedal toto
martinsos napísal:radšej dreť na Kórejca za 300e
teda nepodporujes slovenske podniky, nie si teda prospesnym slovakom

uz chapes podstate vytrhnutia z kontextu?
martinsos napísal:2:07 myslím , že títo nenažranci by súhlasili so spoplatnením aj wc u doktora ... myslím že by nijako neobmedzovali poisťovne aby zvyšovali platby ...
myslis - ja si myslim ze by sa do toho poistovniam nestarali a uprimne povedane, neverim ze by to bolo potrebne... (okrem pripadu kartelovej dohody)
martinsos napísal:Súčasný stav ekonomiky SR je výsledok 20 rokov vladárenia rozkrádačských strán... Ale zmeniť smer k lepšiemu sa dá stále.
Nielen to, sucasny stav je zapricineny aj ludmi zvyknutymi na to ze stat sa o nich staral. A stale si myslia ze stat by sa mal o nich starat. Lenze to nie je pravda...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

martinsos napísal:a to že si dá niekto TS tričko , alebo oholí hlavu ma trápi najmenej , čo si myslíš , že sú to nejaký zločinci zato , že si dajú nejaké tričko? Alebo si myslíš , že chodia po uliciach a bijú ľudí ? Ja som ešte nepočul , že by nejaký člen z ĽSNS niekoho prepadol ...(btw národný odpor nepatrí k ĽSNS..)
historia sa opat opakuje, spominate si na isteho pana menom Hitler, ktory v ramci svojej volebnej kampane pred rokom 1933 cestoval z mesta do mesta, prezentoval svoju stranu ako plnu obycajnych mierumilovnych ludi so super napadmi...ked ho politicki superi obvinili, ze zase az tak mierumilovny nie je, tak sa on od tych ludi distancoval s tym, ze so stranou nemaju nic spolocne, ze ti ludia nie su v strane...a pokial si spominate, Hitler mal vzdy pri sebe jednotky SA, ktore oficialne sluzili na jeho ochranu no neskor bezne ludi zmlatili, zatkli alebo dokonca aj zavrazdili na prikaz strany...

LSNS, jej viaceri clenovia a hlavne vedenia, ma uzke napojenie na slovensko-ceske neonacisticke a neofasisticke hnutia...to je fakt, ktory sa im nepodari zamaskovat ani keby sa ako snazili...
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

beardie napísal:tehla: podla teba mal otocit? ked bolo jasne, ze to prejde, preco by to robil?
Skrátka ako skúsený biznismen využil situáciu. Sulík nie je tak blbý, aby nevedel, že euroval sa nezastaví na jednej 12%-nej strane zo Slovenska. Ľudom z SAS by som nedal ani čistiť svoje topánky, keď sa pozriem na Mihálove reformy, chce sa mi grcať.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

martinsos: Nejako furt nevidím odpovede na moje narážky a teda -

1. AKO by Kotleba ľuďom našiel prácu, aby štát nemusel dotovať veľkých investorov a aby nemuseli pracovať za 300 eur?
2. AKO SAS neopovrhla dotáciou štátu a o ktorú dotáciu ide?
3. AKO by Kotleba vyriešil cigánsku otázku, keď ju tu desaťročia nik nevedel vyriešiť?
4. AKO vieš, že Kotleba nebude rozkrádať štát, keď tu už dookola melieš o tom, ako ho rozkrádajú ostatní?
5. AKO by prežil v politike, keď nemá absolútne ŽIADNE skúsenosti a Sulíka za to rozniesli v zuboch, hoci k politike mal veľmi blízko počas pôsobenia na MF?
6. AKO vieš, že práve Kotleba bude "zmenou smeru k lepšiemu"?
7. ČÍM je SAS nenažratá?

Áno, mali sme tu nacionalistov (nazvi si to ako chceš, kategorizáciou nacionalizmu nechávam na jeho fanúšikov), bola tu SNS a bola tu aj PSNS a dokonca aj Vladko Mečiar sa považuje za "otca národa".

Nik netvrdí, že ak by bola vo vláde ĽSNS, tak by bola u nás zrazu hladová dolina, ALE na druhej strane sa snažíme naivne neveriť v bláboly, ktoré šíria a ktoré šíriš aj ty (viď moje otázky vyššie). Znovu zopakujem - tvoje ironické rádoby šplechy vynechaj, neprispieva to k diskusii (narážam na Mojsejku, tvoje večne urehotané smajlíky, ktoré sa snažia od nadsázku, odporúčanie voliť "Mikiho a Fica" a podobne).

Ďalej - presne tak, máš svätú pravdu - v strane sú vysokoškoláci a obyčajní ľudia - ČO oni v politike zmôžu? Veď by ani nevedeli o rozdelení moci na Slovensku, ak by som im položil takú otázku. Sú tam nejakí "experti, odborníci"? Sám si si potvrdil, že nie. Tak na čo nám bude taká strana, ktorá okrem biedneho programu založenom na prázdnom populizme neponúka absolútne nič? To si myslíš, že AK by sa dostali do parlamentu, naliali by do nich vedomosti a už by sa z nich stali "odborníci"?

Citujem: "mne ide o tom, že táto strana to jediná myslí s ľuďmi dobre" - AHAHAHAHAHAHAA, každá strana to pred voľbami s ľuďmi myslí dobre. Tvoja naivita nemá konca-kraja, mal by si sa konečne prebudiť z toho ružového sna. A čím to vlastne myslia "s ľuďmi dobre?" Ako vieš, že si nebudú plniť vrecká a budú mať snahu pomáhať ľuďom?

S nami má cenu sa dohadovať, pretože my ponúkame aspoň konštruktívne argumenty - ty však ponúkaš iba naivný populizmus založený na ničom.

tehla: Tvoje populistické drísty o "oslavujúcich narkomanoch a alegorických vozoch" sú asi tak na úrovni Maďaričovho grafu o cenách plynu. Nemáš nič, čím by si SAS obhodil, tak dookola verklikuješ to svoje o feťákoch a gejoch (a to ja osobne som proti obom týmto návrhom a som rád, že neprešli, mimochodom, marihuana bola legalizovaná na lekárske účely). Je to trápne, mal by si si konečne nájsť nejaký nový hlod. Ďalej netuším, že AKO zahral Sulík "divadielko s čestnosťou", zdá sa ti snáď, že si nestal za svojím slovom? Nebudem ti vysvetľovať, prečo neprešli body o marihuane a registrovaných partnerstvách, pretože sa mi nechce dookola opakovať to, čo som tu už asi sto krát napísal v minulosti.

"Každému bolo jasné, že za súčaSNEJ (hejslovák ako repa) situácie Euroval prejde" - hej? No tak ten "každý" by mal dostať Nobelovú cenu, lebo až do samotnej voľby nič jasné nebolo. Nehovoriac o dvojitom hlasovaní, ku ktorému vôbec nemalo dôjsť. Iba tak mimochodom, k tej poznámke, že "euroval sa nezastaví na jednej 12 percentnej strane zo Slovenska" - v minulosti tu bolo už niekoľko ratifikácií skopnutých "jednou malo stranou", vo WTO stačí jedno veto a celý konsenzus je v riti. To, že u nás niekto celkom očividne skurvil demokraciu, je druhá vec.

Na záver - myslím, že nik zo SAS nepociťuje potrebu čistiť tvoje topánky, tak nízko by určite neklesli :)
Napísať odpoveď