BattleField 3
Re: BattleField 3
Chce to len cvik a je taky trik - pri otacani spomal drzanim S otoc sa a ked "vychadzas" zo zatacky tak pridaj W plyn a sa otocis 5x rychlejsie.
C bf3 dostanem niekedy v utorok a tak rozmyslam ako to je s odrazanim od optiky odraza sa len vtedy ked mate priblizene mieritko alebo sa odraza stale ?
Odraza sa to stale i ked napr. utekas. Tak, ale neni to nejak extremene. Skor je na hlavu ked tipek so sniperkou sa zakempi medzi vysoku travu a stromy a ma este flashlight.
Cauko chalani, nevie niekto preco mam lagy? Hra ide asi prvych 5 miniut upln e v pohode a potom mam lagy? Firewall je vypnuty a vsetko je aktualizovanie....Mam internet optiku a na CoD BO som mal pingy okolo 45ms. A tie lagy mam aj na CZ cerveroch tak neviem kde je problem. Diky.
triow-aku mas velkost RAMky?
Zda sa mi to az moc kludne na pouzivanie myskyfrajerik napísal:Preco by to nebola mys a klavesnica? Takto sa da lietaj aj s myskou. Chce to len mat nieco nalietane.
-
lekoklatik
VIP
Aj v BF3 sa 100% nájdu hráči, ktorí to proste teamovo nevedia. Nič moc "článok", i keď niektoré pobavili.stuka napísal:ako spoznate hraca CoD hrajuceho BF3
http://www.oxm.co.uk/35614/features14-w ... lefield-3/
Osobne mi už príde zvláštne to porovnávanie COD a BF. Áno, je mi jasné Že je tam veľká rivalita, ale veď COD ešte ani nevyšlo, možno milo prekvapia. (nestojím ani na jednej strane, BF vyzerá úžasne, ale už je tých sračiek asi moc...)
Clanok onicom... Hlavne nechapem co ludia maju stale proti tym RPGckam, hold ked sa niekto schovava za rozne prekazdy rohy/auta/skaly tak to skusim aspon s tym RPG.
Co sa tyka krabic na naboje tak to ma tiez pekne stve hlavne ked sa snazim behat za nejakym supportom a on nie a nie pochopit ze potrebujem naboje...
Co sa tyka krabic na naboje tak to ma tiez pekne stve hlavne ked sa snazim behat za nejakym supportom a on nie a nie pochopit ze potrebujem naboje...
veru bolo to velmi zjednodusene. Niektory jednoducho poznaju iba hura system a pochybujem, ze su to len ty co hraju CoD 
no a 71 hodin zivota v pic.. 
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Hawk ty aj spávaš? ;D
Screen ? Ja nemam battlelog 
-
freax_xo
Zablokovaný
Hawk je ingame cely deň
vždy ked kuknem tak hra 
-
Hotwire
Addict
209840 until rank up WTF som myslel ze 45 je najvyssi rank
-
lekoklatik
VIP
neznamená to náhodou že 209840 nejakých bodov do ďalšieho lvlu?
Napríklad "si lvl 20 a do lvl 21 potrebuješ 209840xp bodov."
Napríklad "si lvl 20 a do lvl 21 potrebuješ 209840xp bodov."
-
Hotwire
Addict
ved ano..a on je uz lvl 45 preto sa cudujem ze mu pise ze kolko mu chyba do dalsieho ranku kedze som myslel ze 45 je maximum
-
xH4wK
je to 'maximum'
ale potom mas Colonel service star 1 az 100
A mne to teraz pocita na tu jednotku...
ale potom mas Colonel service star 1 az 100
A mne to teraz pocita na tu jednotku...
back to karkand!!