Spolubývajúca...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Spolubývajúca...

Príspevok od používateľa axxis »

zuzanuska napísal:Vždy záleží od toho, či si dajú pohár vína, alebo stiahnu dve fľaše ;)
to mas pravdu, pohar vina asi tazko nieco zmeni
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ale hej, budú kvalitnejšie krámy...
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

To máte jedno. Aj tak si myslím, že skôr ako alkohol zapôsobí na ženu viac, keď chalan dačo uvarí (alebo sa aspoň dačo pokúsi uvariť) :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

podobne kusky na zenu zaposobia akurat vtedy ked ma o toho muza aj tak zaujem. ale to na nu zaposobi +/- vsetko ( obycajna vecera v jazz cafe etc .)
popravde alkohol je uzasny sposob ako otvarat nove vztahy, pretoze ked je nas dotycny zakladatel temy plachy je prenho trocha alkoholu spasa. alkohol navozduje pocit lahostajnosti, ergo nie je pravda, ze clovek je odvaznejsi skor je mu len viacej jedno aka bude odpoved, ako sa s nou vysporiada po tom co vytriezvie je uz na nom, hlavna vec je, ze odpoved pozna. A ak si trochu vypiju a zblizia sa aj telesne? Co sa tym da pokazit? Je to skutocne nieco co moze pokazit vztah? Asi tazko, keby sa ti ludia fyzicky nepritahovali tak sa to nestane ani keby boli na mol ozrati.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Ak ona nemá záujem, tak mu alkohol už duplovane nepomôže ;) a mne nepríde Singular zrovna ako plachý typ (podľa príspevkov). takže možno sa to už niekam pohlo :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

zda sa, ze si mylis koncepty. ja som nepovedal, ze alkohol mu pomoze ju zbalit ale pomoze mu ziskat odpoved ci chce ist aj ona dalej vo vztahu alebo nie. to su dve diametralne odlisne veci
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Takto... Troška dobrého červeného nemôže byť v danej situácii na škodu.
Varenie jedla je tiež fajn, spraví to dojem - celý koncept alá. vlastnoručne pripravené jedlo s adekvátnym servírovaním a pohárikom červeného veci len pomôže. Aj keď fyzické zblíženie môžeme očakávať až v období po večeri. Kvalitný film, atmosféra, súkromie - a pri trocha vhodnej iniciatívy môžeme očakávať aj fyzické zblíženie. Teda pokiaľ budú tieto zámery reflektované aj druhou stranou.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

axxis napísal:vzy ma zaujimalo preco ludia trpia touto deziulizou...
Skôr vlastná skúsenosť...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Bushido napísal: Skôr vlastná skúsenosť...
toto ma zaujima. takze si mal sex s dievcatom a potom co? prestali ste sa rozpravat? citili ste sa trapne jeden pri druhom?
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Išlo o to, že dievča chcelo vzťah, ale ja nie. Napriek tomu som vedel, že mám u nej istý pich, ale na druhej strane som jej týmto spôsobom nechcel dávať nádej, že z toho bude niečo viac. Lenže keď som si vypil, ustúpili zábrany, chuť na sex sa zvýšila a nejak som prestal riešiť jej city. Samozrejme bola potom nahnevaná a vyčítala mi, že som sa s ňou vyspal, aj keď som vedel, že k nej nič necítim... Toto je síce opačný prípad, keď chce skôr žena muža. Ale myslím, že to je viac menej jedno...
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

je to tazka otazka, pretoze ked po nej nevystartuje tak nikdy nezisti ci aj ona chce viac, ale ked ho odmietne tak to moze pokazit ich doterajsi vztah. Ale skor som za to aby po nej vyjel, 3 mesiace co sa poznaju je dost dlha doba aby obaja vedeli na com su.

Bushido

chcela sa s Tebou proste vyspat lebo si jej bol sympaticky ale ked sa to uz stalo, tak sa zacala tvarit urazene, ale len preto aby nevyzerala ze sa dala tak lahko, snazila sa ta citovo vydierat.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Každopádne je to konflikt... A tomu sa chceme vyhnúť... Takže ja by som na to išiel bez alkoholu, ale samozrejme 1-2 poháriky vína neuškodia... (aspoň mne nie, niektoré baby sú aj po 2dc naštartované)
singular
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa singular »

Tak pisem znovu po dlhsom case:) Tazko povedat ci sa to niekde pohlo alebo nepohlo..myslim ze minimalne je to na tej urovni ako doteraz..i ked samozrejme o kusok lepsie co sa tyka spoznavania sa..ako som pisal uz v predoslom prispevku tak ju a myslim ze aj ona mna spoznava coraz lepsie..pride mi a to uz mozem napisat za tu dobu ze je typ dievcata ktora sa nevrha hned do prveho potencionalneho vztahu ako to vela zien zial robi a potom to vacsinou lutuju obe strany..
Momentalne ale planujeme spolocny Silvester co ma velmi potesilo tak snad sa to niekde pohne, nemam na mysli ale len koli tomu alkoholu ktoreho tam asi bude pozehnane:) Ale ako pisete chce sa to len prekonat, ved co sa moze v najhorsom stat..myslim ze kebyze nepozname pocit a slovo strach ci obavy tak by sme my vsetci urobili vela veci v zivote ktore sme sa vtedy ked mohli nastat bali urobit, opytat, skusit..
Verim ale tomu ze to dopadne dobre a ako sa tu aj spominalo bola by velka skoda to neskusit a nevediet ci skor nepoznat odpoved..
Diki moc za podporu a rady vsetkym:)
bikeman
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa bikeman »

singular napísal:u ze je typ dievcata ktora sa nevrha hned do prveho potencionalneho vztahu ako to vela zien zial robi a potom to vacsinou lutuju obe strany..

zial? ja si nemyslim! treba ist rovno na vec a casom sa uvidi co z toho vznikne. Naco sa budem s niekym stretavat len tak akoze napr pol roka ked neviem co bude? strata casu....

inak prispevok si pisal 30.10 po dvoch mesiacoch ste sa k nicomu nedostali? vo veku 16rokov by to bolo ok, ale ak mate viac co si aj myslim tak pochybujem ze z toho nieco bude. Nemyslim ze obe strany by tak dlho cakali. Skor si myslim ze keby mala zaujem uz nieco preto spravi ked vidi ze sa knicomu nemas ;)

vela stastia.
singular
Amateur
Amateur

Zdravim a pozdravujem:)
No ako som si myslel ze sa to ubera spravnym smerom tak to skoncilo uplne inac nez som si myslel..ale asi taky je zivot..ja som na dlhsiu dobu siel na dovolenku, sem tam sme si pisali..klasika..po vcerajsku ale ked mi doslo ze jej radostna nalada nie je koli tomu ze ma po dlhom case vidi ale koli tomu ze ma priatela..popravde netusim od kedy (mozno od samotneho zaciatku)..bolo to ale o to zvlastne ako som na to prisiel..ono ked sa niekto vasnivo bozkava pod vasim oknom o polnoci tak to prehliadnut veru nejde..tak ako pises bikeman asi myslim ze uz mala v tom jasno od zaciatku a to co mi prislo ze je odmerana alebo sa mozno nieco boji spravit alebo vzdy ked to vyzeralo nadejne tak vycuvala sa vysvetluje prave toto ze bola zakukana do niekoho ineho..Neviem ako to opisat..ked som ich vcera videl tak som mal zmiesane pocity, teda mam ich stale..necitim sklamanie (mozno kusok ano pretoze je to fakt super dievca) ale skor prekvapenie i ked nemile..taky je ale zivot a berem si z toho aspon jednu pozitivnu vec a to ze mam v tom uz jasno a viem na com som..I ked to dopadlo tak ako som nechcel ale som rad ze je stastna a o to predsa ide...
Samozrejme ten Silvester asi pada..teda nie asi ale urcite i ked mi to este nepovedala ale asi to je uz jasne..
Tymto prajem aj Vam vsetkym Stastneho Silvestra a rada do buducna..nikdy nevahajte tak ako ja..
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Kľudne cíť sklamanie - je to prirodzené.
A neobviňuj sa z toho, že si zaváhal. Možno priateľa mala už predtým, ako ste sa spoznali. Ber to s nadhľadom a nechaj to v starom roku :wink:
singular
Amateur
Amateur

mas pravdu, presne to som si povedal ze je fajn ze sa to takto vyjasnilo este v tom starom roku, aspon nieco pozitivne:) To je mozne len mi nejde do hlavy preco sa potom pristahovala ku mne a nie ku nemu..a kopa inych veci, spolocne...nakupy, kino, galerie..vsetko mozne co sa da robit spolocne ( normalne veci myslim:) ) a zrazu toto...rozmyslam ci som spravil nieco zle ale nepride mi to tak..nech to uz bolo akokolvek je to prec..uz len nestratit pozitivne myslenie:)
Napísať odpoveď