"Volebny prieskum"

Diskusie na politické témy...

Koho by ste volili?

SMER
34
11%
SDKU
16
5%
SNS
9
3%
KDH
11
4%
SAS
112
37%
MOST
8
3%
ĽS-NS
38
12%
HZDS
2
1%
SMK
0
Žiadne hlasovania
NIKOHO
40
13%
INE
36
12%

Celkom hlasov: 306

martinsos
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: "Volebny prieskum"

Príspevok od používateľa martinsos »

1. Výstavba bytov a celkovej infraštruktúry by zabezpečilo prácu dosť ľudom aj v hladových dolinách na východe. Platy by sa určite nedali hneď od prvého dňa zvýšiť , ale postupne ako by sa zo Slovenska začala formovať sebestačná krajina by šli aj platy hore.
2. Dotácia z voličských hlasov, ani jedna strana z vlády túto finančnú injekciu neodmietla aj napriek tomu ako je podla nich Slovensko na tom ekonomicky zle.
3. Nevedia , alebo nechcú ? Cez zákony by sa to dalo veľmi ľahko vyriešiť , v prípade viac detí ako 2 by nedostali ďalšie príspevky na deti aby sa zabránilo biznisu s deťmi. Byty by nedostávali zadarmo, nájomné by sa im neodpúšťalo 100 rokov , neboli by zvýhodňovaný pred obyčajnými bielymi ľudmi... Na tomto by sa dalo ušetriť nehorázne peniaze.
4. Preto píšem dajme mu šancu , keď bude rozkrádať v ďalšom volebnom období ho voliť nebudeme. Inak sa to zistiť nedá bohužial.
5. Kto by ho rozniesol mediá? politológovia ? panáčikovia? A skúsenosti... tak potom podľa teba sa nemôže dostať žiadna nová strana do vlády lebo predtým v politike nebola... A ver tomu , že už sú v strane aj ľudia čo sa vyznajú , nie kuchári a čašníci. Keď máju školu na to odvetvie (ministerstvo) s čím potrebujú mať prax? s ulievaním peňazí?
6. Tak ako v štvorke , treba to aspoň vyskúšať... takto môžeš voliť 100% rozkrádačstvo , alebo nádej že ĽSNS bude konečne čistá strana.
7. SaS a panáčikovia z tejto strany mali návrhy na také zákony , že to už nieje ani nenažranosť , ale debilita... Galko rozpredá armádu , peniaze sa niekam vyparia... k Mihálovi sa radšej ani vyjadrovať nebudem... a Sulík ten si zahral hru ako záchranca národa proti euroválovu , lebo vedeľ ,že ten zlepenec neprežije tie 4 roky tak si zaistil veľmi dobré meno pred ľudmi. Teraz ho má každý za supermana...

A k tomu "každá strana to pred voľbami s ľuďmi myslí dobre". Je to pravda aj taký SASkári nasľubovali kadečo a čo z toho presadili , boli tam akurát na smiech Riško podrž balónik ....
A ešte ĽSNS vypočuje všetky návrhy a podnety k voľebnému programu , keď chceš niečo navrhnúť kludne im môžeš poslať mail oni to prehodnotia. Na nový rok by sa mal reprezentovať upravená voľebný program, teraz ho nezverejnia za vykrádanie nápadov druhých strán.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

nabuduce zareaguj aj na mna, ale mne neda ani toto

1. fajn, nove byty su celkom fajn investicia ale si schopny zohnat do nich dost platiacich najomnikov?
2. A to akoze LSNS odmietla? Som si celkom isty, ze dotaciu za hlasy obdrzane vo volbach neodmietli.
3. Si to predstavujes velmi lahko, je ale pravda ze romska otazka sa neriesi a neaky tlak v BA by som uvital.
4. Ale ak nechas vladnut niekoho kto nema odborne zazemie tak mozu byt vysledky horsie ako ked kradne rozkradajuci odbornik. V tomto pripade by som to videl ako druheho Fica. Len odhodlanejsieho.
5. Politicka skusnost nie je len posobenie vo vlade a parlamente.
6. Vid bod 4.
7. Bez komentara, mas v tom pekny chaos.
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

hughito napísal:Keby sa hypoteticky dostalo ĽSNS k vláde, bolo by zle nedobre. Na juh od nás sú vo vláde rovnakí neofašisti. Je kríza. Pôjde to skôr k horšiemu, ako lepšiemu. Stredná trieda niekde mizne, niekde stráca svoje istoty, postavenie. Vzrastá nacionalizmus. Objavujú sa jednoduché a rýchle riešenia. Hľadá sa vinník.

Je nebezpečné podporovať strany typu ĽSNS.
"Objavujú sa jednoduché a rýchle riešenia. Hľadá sa vinník."

Pravdu máš preto má hulič Sulík toľko percent a pritom je určite väčší mamľas ako Kotleba. :lol:

-Sulík z r.ti vyšiel a stal sa tretím najsilnejším pol. subjektom , do vtedy o ňom nebolo ani len počuť a už to je podozrivé.
Ak je niekto politicky aktívny a ozaj ho trápi osud krajiny nestane sa aktívnym v priebehu pár dní počas a deň pred volebnou kampaňou ale má za sebou celú históriu politických pokusov.

I keď kvitujem že nepodporil nemecké a francúzke banky to z neho ešte záchrancu nerobí.
/to nebolo adresované tebe ale voličom Sulíka/

Hughito koho tu ideš dnes strašiť nejakými fašistami?
Kto sú to ti tvoji "fašisti extrémisti neonacisti"?

Tak sa na to pozrime, fašisti, neonacisti a extrémisti v Británii - British Defence league - PRO Izraelský
- fašisti, neonacisti a extrémisti v Holandsku Geert Wilders- Partij voor de Vrijheid - pro izraelský
-do tejto skupiny proizraelských pravicových extrémistov patril aj sionistický terorista Brievik.

Ako môžu byť pravicoví extrémisti pro izraelský keď "správne " podľa poučiek by mali nenávidieť židov a všetko izraelské?

Na Slovensku takýchto teroristických fašistov nevidím. Bravúrne je ale to ako sionisti najprv svojim radikálnym extrémsitickým teroristickým ľavičiarstvom a podporou imigrácie spravili zo západnej európy kurdistan a teraz tí istí sionisti chytajú do rúk neonacisticko- fašisticko- extrémistické organizácie po európe.

Sionisti držia v rukách ako extrémnu ľavicu tak aj pravciu a využívajú ich k jedinému cieľu, ktorý popísal Pike - konflikt medzi Izraelom a jeho spojencami - fašistickými teroristickými USA, a tými krajinami v európe kde sa im cez imigráciu podarilo nahnať hlasy skutočným pravicovým extrémistom a teroristom. Týchto oni sami vyprodukovali podporou masovej imigrácie moslimov do európy. Dobre vedeli, že takéto niečo povedie k nenávisti voči moslimom a teraz to patrične využívajú.

a druhá strana konfliktu moslimský svet sa radikalizuáje prostrednictvom tzv- arbaskej jari Kde al káida "pobočka CIA"
za výdatnej pomoci západných krajín a USA bombarduje zvrchované štáty a zavádza tam extrémistické vlády, ktoré ľudia nechcú ale boja sa. Časom pod vyplom propagandy alebo donútenia sa ale dajú zradikalizovať na nejaký ten skutočný terorizmus.

Sionisti hrajú šachy a pritom si zabezpečujú ovládanie oboch strán konfliktu. USa už majú, ešte európu cez proizraelských "extrémnych pravičiarov". A v moslimskom svete majú pobočky al káidy vo vládach.
Len by som dodal že sionisti niesú židia a občajných židov môžeme len poľutovať, lebo ich zasa sionisti podhodia ako terč, rovnako ako v druhej sv. vojne.

Takže strašiť tu z tvojej strany nejakým fašizmom na slovenskej politickej scéne je dosť vtipné. Ja tu nikde nevidím naozajstných prosionistických teroristov, akurát v OKS. Tam majú veľký potenciál na terorizmus - 4 ria členovia a všetci degeni.

Ja budem napriek tomu voliť tradične SĽS ak sa volieb vôbec zúčastnia. Konečne sa nebudem hanbiť za hlas a ani nebudem voliť menšie zlo, nech trebárs majú 5 hlasov, hlavne že moje svedomie bude spokojné.

Nacionalizmus rastie lebo si ľudia uvedomili že toho druhého potrebujú k prežitiu. Podľa mňa je ušľachtilé sa spojiť na základe etnickej či národnej súnáležitosti. Ak niekto hľadá démona v nacionalizme potom by si mal byť vedomý, že démon sa skrýva v každej myšlienka aj v takej ako je láska k blížnemu, kto miluje a prepáči stále tomu kto mu ubližuje, škodí sám sebe. Otázka znie kto a ako narába s myšlienkami. Nacionalizmus môže byť prínosom ak je v správnych rukách. V nesprávnych sa stáva nástrojom na zatsrašovanie a vraždenie, tak ako všetko na tomto svete.
martinsos
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

1. Prečo nie , viac bytov , lacnejšie ceny nie jak teraz zobrať si na 40 rokov hypotéku na byt.
2. Ano razantne odmietli dopredu ešte pred voľbami takže nevedeli koľko budú mať hlasov takže žiadne také , že zato že nemali dosť hlasov. Tento krát to bude tiež tak , ĽSNS je proti financovaniu strán štátom.
3. Nerieši sa , nikto si s tým nechce špiniť ruky a stratiť lacných voličov (2eurovych :D )
4. Ako školy nestačia na odbornosť? Musí robiť aspoň 20 rokov na nejakom ministerstve aby mohol ísť do politiky? Tak to sa zmeny Slováci nedožijú...
5. Každý musí nejako začať...
7. Skôr niesom zaslepený novým hitom SAS.

Ako vidím tu sa nikdy nič nezmení stále sa budú voliť tí istý a potom budú ľudia nariekať , že je chudoba , že musia ísť pracovať do zahraničia prípadne sa tam aj odsťahovať ...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

IvanSk napísal:-Sulík z r.ti vyšiel a stal sa tretím najsilnejším pol. subjektom , do vtedy o ňom nebolo ani len počuť a už to je podozrivé.
Ak je niekto politicky aktívny a ozaj ho trápi osud krajiny nestane sa aktívnym v priebehu pár dní počas a deň pred volebnou kampaňou ale má za sebou celú históriu politických pokusov.
V tomto si trosku mimo: Sulik stal za rovnou 19% danou a ta tu bola o dost davnejsie ako samotna SaS.

martinsos:
1. tymto by som si velmi isty nebol :hmm: viac bytov sice znamena vacsiu ponuku ale tu ide o to ci je schopny sa po nich vytvorit dostatocny dopyt - do istej miery ano, otazne je ako to spravit aby stat na tom bol cca nulovy (cize nestratovy)
2. fajn - razantne odmietli dopredu, teda neprevratili kabat lebo nedostali moznost prevratit kabat - a to je podla teba zaruka ze neprevratia kabat... nadhera...
3. lebo je to problem ludi a nie politikov... smutne ale je to tak
4. ano - skola na odbornost nestaci ak mas za sebou VS a pracujes vo svojom obore tak to chapes (celkom by ma zaujmalo co mas vystudovane a co robis)
5. suhlasim, ja som len napadol ich zavadzajuce video a za tym si stojim
7. ani ja, ale je realne ze moj hlas dostanu...
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

javatar napísal:V tomto si trosku mimo: Sulik stal za rovnou 19% danou a ta tu bola o dost davnejsie ako samotna SaS..
Hej, bol finančým poradcom Fica aj Mikloša, takže „z riti vyšiel“ sedí
martinsos
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Javatar tak si voľ SAS , potom keď rozpredaju zbytok štátu , zvýšia dane až sa tu nebude dať žiť tak neplač. :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

martinsos: Kebyže nesedím v kresle, tak spadnem na riť, ale tak poďme na vec:

1. Netuším celkom, čo má výstavba bytov v hladových dolinách spoločné s mojou otázkou, ale budiž. Ono problém je taký, že ty si to predstavuješ ako Hurvínek válku - za prvé, Z ČOHO sa tie byty budú stavať? Štátny rozpočet je každým rokom v schodku, viac peňazí do neho plynúť nemôže, pretože po zvýšení daní by sa ľudia búrili. Kto by v tých bytoch býval? Načo by sa stavali byty v hladových dolinách, kde nie je práce a ktoré nemajú perspektívu inú ako možný turizmus, agrárny rast a podobne? Ako by to zmenilo platy ľudí? Na základe ČOHO by porástli? Priznaj sa - koľko rokov štúdia ekonomiky a hospodárstva máš za sebou? Bez infraštruktúry, ktorú Slovensko nemá, môžeš ísť s takýmito plánmi (a aj keby tá infraštruktúra bola) vieš kam.
2. LOL. Dotácia politickým stranám je bežná vec už od samostatnosti republiky, Kotleba by neodmietol? Ja tam nevidím žiaden podvod ani sklamanie zo SAS, nik z nich predsa netvrdil, že dotáciu neprevezmú, čo je to za blbosť?
3. Nevedia a nechcú. Kotleba by možno chcel (tak ako aj SNS a jej odnože), ale nevedel by. A prečo? Pretože treba chápať súvislosti a až potom o tom písať. Aký dopad by mali zákony, ktoré spomínaš? Pamätáš si na rabovačky na východe? Vieš, k čomu by došlo? K takým násilnostiam, o akých nemáš ani potuchy a všetko by si to vypili ľudia na východe, ktorí toho vďaka cigánom vytrpeli už aj tak dosť. A ako by to pokračovalo, Kotleba by tam vyslal gardy, armádu? Občianska vojna? Tvoje predstavy sú síce pekné, ale iba populistické, bez úvahy nad ich dopadmi a nad tým, čo by im malo predísť. Ak takto uvažuje Kotleba, tak boh chráň, aby sa čo i len dostal do parlamentu.
4. Nemienim dávať šancu ďalšej strane, ktorá bude taká istá, ako tie predtým. Od roku 1993 ich bolo dosť, nič nedokázali. Ani SAS nie je svätá a už vôbec nie je dokonalá a preto neverím, že na Slovensku môže vzniknúť subjekt, ktorý by nerozkrádal.
5. Nebudem ti opisovať, že kto by ich rozniesol na kopytách, nad tým pouvažuj sám. Ak má niekto vyštudovanú nejakú školu (respektíve tie naše paródie na univerzity, kde niekto vyštuduje Angličtinu a Informatiku a nevie ani po anglicky a pri BSOD má panický strach z nevedomosti, čo robiť), to je bez praxe asi tak prd platné. Do politiky je potrebné všeličo, vrátane rétoriky a špecializácie, znalosti zákonov, politických systémov a podobne. Taktiež sa mi to nechce vysvetľovať.
6. Viď bod 4.
7. Trepeš. Aké zákony? Konkretizuj. Galko rozpredal armádu? LOL, koľko toho vieš o tom, ako sa armáda rozpre...eerrr rozkrádala v minulosti? Kedy sa peniaze z predaja v armáde za Galka rozplynuli? Prosím, ozrejmi. Zvyšok bodu, ktorý opisuješ, je iba balast, ktorý donekonečna rapotajú odporcovia SAS a ja som už príliš lenivý všetko dookola vysvetľovať.

Ten tvoj dodatok je na smiech - spomínal som tu aj to o tých sľuboch, ako som už napísal, nechce sa mi k tomu vyjadrovať a vysvetľovať ti, že prečo tie sľuby neprešli, nájdi si to, ak sa ti chce. Ja nebudem nikomu posielať žiadne návrhy, pretože ja nechcem mať prsty ani písmenkom v takej rádoby strane, akou je ĽSNS. A pri tom vykrádaní nápadov druhých strán by som na tvojom mieste pomlčal, pretože predchádzajúci program Kotlebu som tu analyzoval a práve originálny teda určite nebol.

Nebudú voliť tí istí, generácie sa menia, vďaka tomu tu nemáme Mečiara a Komančov. Ľudia by nariekali, že je chudoba, aj keby boli v parlamente traja Kotlebovia, veriť, že by sa niečo zmenilo iba vďaka nemu, je naivné. Mimochodom - kto chce, nemusí doma nariekať a môže ísť pracovať do zahraničia a aj tam pracovať, prečo nie?

V čom SAS rozpredalo štát? Ak ak rozpredávalo (určite budeš verklikovať o armáde), malo to svoj dôvod a aspoň to prešlo čisto.

IvanSK: Si to ty? Najprv som počítal s tým, že nie, lebo som si myslel, že si tak nenakadíš do úst už sa sem fakt nevrátiš, avšak keď som došiel k tým sionistickým bludom, hneď ma trklo, že si predsa len ako Vladko Mečiar v štýle "s pánom bohom, idem od vás..." Tehla tu rumádzgal, že som ťa vraj vyhnal z fóra, tak očakávam jeho ospravedlnenie...Gratulujem, aspoň sa nebudem v práci nudiť.

Samozrejme, prvé slovíčko na adresu Sulíka "hulič" - No hej, veď takéto extrémne zveličovanie je predsa na mieste, ty skinhead. Veď iba zveličujem, na základe istých vecí, ktoré sú, možno nie sú pravdivé, na základe tvojej osobnej prezentácie, tak keď budeš ty takto, tak reku aj ja, nech sme na rovnakej verbálnej hladine.

Sulík nevyšiel z riti, Sulík mal podporu obyvateľstva, ktorú niekoho milovaný Kotleba mať nebude, pretože na Slovensku našťastie nie je dostatok zaslepených, mantavých a chrochtavých nacionalistov, ktorý majú fetiš v uniformách, spievaniu národných piesní a recitovaniu pro-národných básní (ako keby to malo niečo zmeniť, LOL). Ak si dovtedy o Sulíkovi nepočul, to ma neprekvapuje, popri tých organizovaniach stretnutí národoveckej mládeže si si určite nevšimol reformu rovnej dane...Ale s tým my nič nenarobíme.

Citujem: "Ak je niekto politicky aktívny a ozaj ho trápi osud krajiny nestane sa aktívnym v priebehu pár dní počas a deň pred volebnou kampaňou ale má za sebou celú históriu politických pokusov." - ničím nepodložený dríst plný balastu, vieš kedy vznikla SAS, odkedy sa Sulík angažoval v politike a kedy začali politicky pôsobiť? Vlastne na čo sa to pýtam - nevieš a ak vieš, tak vedome klameš a tmáriš.

Áno, áno, áno, áno, to sme tu už dlho nemali, za všetkým sú vlastne Židia. Tí, ktorí ti doma poschovávali párne ponožky, nahádzali kávové lyžičky za kredenc a vysušili ti kvety za oknom (citát zo SME). V konzervách už nie sú?

Konečne si sa prezradil, že koho si volil a koho voliť budeš. To je ten Andrej Trnovec, ktorého otec Július bol Agent Rovník v ŠTB? A ten Viliam Zopp, ktorý bol kandidát tajnej spolupráce ŠTB? Gratulujem =D Fakt sa nemusíš hanbiť za svoj hlas...

Ľudia toho druhého potrebujú k prežitiu, ale práve nacionalizmus je teda poriadnym prežitkom, hlavne ten prehnaný, ktorí tu poniektorí prezentujú.
tehla

seth82 napísal:Tehla tu rumádzgal, že som ťa vraj vyhnal z fóra, .
:lol:
seth82 napísal:tak očakávam jeho ospravedlnenie..
čakaj a teplo sa obleč, ide zima...

a nezabudni pribaliť seno pre vlastnú potrebu
seth82 napísal:si si určite nevšimol reformu rovnej dane.
na to sme skoro zabudli, Sulíkov masterpiece
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Samozrejme, žiadne argumenty nemáš, ale tak čo už - smiech? Prejde http://www.hojko.com/post1715135.html#p1715135

My tu zimu nemáme, najnižšie teploty tak -3 a aj to 3x do roka, len sa ty o mňa neboj. Seno máš v hlave, tehla. Ten "Sulíkov masterpiece" je jedným z dôvodov, prečo má u nás niekoľko tisíc ľudí aspoň nejakú prácu. Prečo, to ti vysvetľovať nebudem, pretože to predpokladám vieš.

//5000 príspevok, LOL. Za 7 rokov sa toho nazberalo, no :)
martinsos
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Seth vidím z tvojich reakcí , že si strašne veriaci SaSkár a keď študuješ v Anglicku tak Slovenkí študenti sú pre teba nuly zostal si navelko čo? Prečo by nemohol byť niekto v politike keď má nato školu aj tak tam ešte majú 1500 poradcov tak myslím že by svet nespadol... Nebaví ma dohadovať sa tu s tebou aj tak budeš stále hovoriť , že SAS je najlepšia. :oops:

Keby sa ĽSNS dostala do vlády tak tam nebude sama vy tu robíte ako keby to bolo ako za komunistov , že tam bude jedna strana a dosť... Čistá hystéria zo SaS tuto hrôza a des :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

martinsos: Vidím, že nemáš žiadne argumenty a preto tu vyťahuješ hlúposti, ktoré sú k diskusii absolútne irelevantné. Tak ako sú aj irelevantné tvoje osobné konštrukcie o tom, čo si myslím a čo nie. Ja som nenapísal, že SAS je najlepšia, prečítal si si vôbec môj príspevok, alebo iba trepeš piate cez deviate? Pozor, synku - ja z ĽSNS hystériu určite nemám, kľudne nech sa do parlamentu dostanú, iba mi je divnô, že čo všetko by si práve ty za ich účasťou v parlamente veľmi rád vo svojich snoch videl...

Takže go, go - reaguj na argumenty a diskutuj, konštrukcie a tmárenie tu nikoho nezaujímajú. Ak píšeš A, napíš aj B.
tehla

martinsos napísal:Seth vidím z tvojich reakcí , že si strašne veriaci SaSkár a keď študuješ v Anglicku
Možno len externe pracuje v liberálnom dome medzi politickými prostitútmi a ich šamanom
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ach jaj - ďalšia z debilných, retardovaných, rádoby ironických poznámok, ktorej neexistencia by nás ušetrila od kdejakých osobných konštrukcií a tmárení - to vás ešte baví, alebo z nedostatku argumentov pociťujete produkovať takéto sprostosti? Kde pracujem mám jasne vyznačené už dlllllhú dobu v profile, máš problémy už aj s čítaním, tehla? Ináč vzhľadom na moje celkom jasné postoje voči cigánom, homosexuálom a tráve je tvoja poznámka o liberalizme totálne chorá, avšak to, že si nevieš dať dohromady 1+1 ma vôbec neprekvapuje.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

martinson, kolkokrat ti mam vysvetlit, ze LSNS nemala pravo odmietnut financny prispevok po volbach, kedze nemala dostatok hlasov a teda na tie peniaze ani nemala narok ??? tak na co struhas formu ? to je to iste, ako keby som ja povedal, ze ked teraz v nedelu vyhram LOTTO, tak vsetky miliony okamzite poslem detom do Ugandy na stavbu nemocnice...kazdemu je jasne, ze mam minimalnu sancu tie peniaze ziskat, ale hlavna vec, ze sa teraz budem vdaka tomu hrat na dobromyselneho ludomila...

a uprimne povedane, plan LSNS na ekonomicke spasenie Slovenska (ktory si tu prezentoval - vystavba bytov, blabla), seth riadne znicil...na co si ty bol schopny zareagovat akurat poznamkou "si strasne veriaci SaSkar"...no ked takto inteligentne budu vediet vladnut ti tvoji holohlavi v ciernych trickach z LSNS, tak pan boh so Slovenskom...
martinsos
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Epharm a ty vieš z každého robiť fašistu kto nesúhlasí s adoptovaním detí homosexuálom ,,
"ked takto inteligentne budu vediet vladnut ti tvoji holohlavi v ciernych trickach z LSNS, tak pan boh so Slovenskom" fakt trapné :)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

nemaju snad hole hlavy a nenosia cierne tricka ? to, ze su fasisti, si povedal ty sam teraz... (btw. ved len pred 4-5rokmi pochodovali v uniformach s faklami, pod inym nazvom...a ty sa tvaris, ako keby teraz hadam aj z neba padli...)

a laskavo neklam, taky seth je aj proti RP a fasistu z neho nerobim, naopak hovorim ako krasne ta znicil jednoduchou kritikou v tom napade LSNS "riesit nezamestnanost tym, ze ludia budu stavat byty"... :D
martinsos
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Nosia zelené tričká a holú hlavu majú len niektorý :) A narážal som aj na tvoj predchádzajúci príspevok kde si ich prirovnal k Hitlerovi... A o akých pohreboch s fakľami hovoríš? to mi nejak ušlo :lol:

Stavba bytov= viac práce pre ľudí , výstavba infraštruktúry= viac pracovných miest...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Takže ešte raz, ja skopírujem iba samého seba, pretože nereaguješ a ja mam aj iné spôsoby, ako sa flákať:
...Ono problém je taký, že ty si to predstavuješ ako Hurvínek válku - za prvé, Z ČOHO sa tie byty budú stavať? Štátny rozpočet je každým rokom v schodku, viac peňazí do neho plynúť nemôže, pretože po zvýšení daní by sa ľudia búrili. Kto by v tých bytoch býval? Načo by sa stavali byty v hladových dolinách, kde nie je práce a ktoré nemajú perspektívu inú ako možný turizmus, agrárny rast a podobne? Ako by to zmenilo platy ľudí? Na základe ČOHO by porástli? Priznaj sa - koľko rokov štúdia ekonomiky a hospodárstva máš za sebou? Bez infraštruktúry, ktorú Slovensko nemá, môžeš ísť s takýmito plánmi (a aj keby tá infraštruktúra bola) vieš kam.
martinsos
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

200 miliónov eur sa vyčlenilo tento rok na výstavbu bytov cigáňom , mi nepovedz , že by sa nemohli také peniaze vyčleniť na výstavbu bytov pre obyčajných ľudí. Peniaze by boli keby sa neliali do čiernych dier , ako romovia, zahraničné misie a rôzne dotácie bankám, stranám a zahraničným investorom... V tých bytoch by bývali mladé rodiny , ktoré teraz nemajú možnosť si len tak kúpiť byt , alebo sa musia upísať diablovi na 40 rokov. Pre teba je východ hladová dolina? Myslíš si že tam by ľudia nemohli robiť vo fabrikách? Ďalšia vec podstatná pre Slovensko by bola výstavba širokorozchodnej trati po ktorej by mohol cez Slovensko prechádzať do EU tovar priamo z Číny , na tom by sa dalo tiež zarobiť... Slovensko by malo dosť peňazí keby sa tu nekradlo , teraz vyšiel dobrý článok v Živote , kde sa píše ako sa rozkrádajú dotácie z EU...
Napísať odpoveď