tlačiareň
-
kacakamoska
Novice
tlačiareň
Mám problém s tlačovými kazetami, stále mi tam vypisuje nekompatibilné tlačové kazety aj keď kazety som kupovala pred 2 mesiacmi a ešte som ich neplnila, tlačím skoro každý deň. Co mám spraviť aby mi tlačiareň opäť tlačila?
Re: tlačiareň
Vyrobca, model tlaciarne? Zacalo to po vymene? Kupovala si originalne naplne?
Pokiaľ tlačiaraň fungovala a prestala, tak asi došla farba, u atramentoviek je dosť vysoká spotreba...
Ano a preto jej vypisuje vypisuje "nekompatibilné tlačové kazety". Precitaj si prispevok.
kacakamoska napísal:Mám problém s tlačovými kazetami, stále mi tam vypisuje nekompatibilné tlačové kazety aj keď kazety som kupovala pred 2 mesiacmi a ešte som ich neplnila, tlačím skoro každý deň. Co mám spraviť aby mi tlačiareň opäť tlačila?
Pise, ze naplne (kazety) kupovala pred dvoma mesiacmi a este ich neplnila, cize naco si to kopiroval?
Tak to píše, tak sa jej spýtaj. Tlačí skoro každý deň. Tlačí...takže neviemkacakamoska napísal:Mám problém s tlačovými kazetami, stále mi tam vypisuje nekompatibilné tlačové kazety aj keď kazety som kupovala pred 2 mesiacmi a ešte som ich neplnila, tlačím skoro každý deň. Co mám spraviť aby mi tlačiareň opäť tlačila?
Odporujes jej tvrdeniu.
Co mám spraviť aby mi tlačiareň opäť tlačila?