BattleField 3
Re: BattleField 3
kks hawk
tyy si blazon 
Nieco ako Prestige z CoD-cka ?H@wk napísal:je to 'maximum'
ale potom mas Colonel service star 1 az 100
A mne to teraz pocita na tu jednotku...
-
xH4wK
nuz, mozno principom toho ze po max ranku pokracujes, ale inak je to celkom odlisne.
Novy trailer:
Vitam rozsirenie o dalsie velke conquest mapy
Vitam rozsirenie o dalsie velke conquest mapy
4 GB, WIN 7 64 bit, 6870 1 GB, Phenom X6 3,5 MHz.Talbot napísal:triow-aku mas velkost RAMky?
H@wK: nolifing ti teda dobre ide 
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
MHz ? Trosku Low end CPU na taku zostavutriow napísal:
4 GB, WIN 7 64 bit, 6870 1 GB, Phenom X6 3,5 MHz.
No mali ste vidiet mna ked som tahal 72 hodinovky za CSkom, potom ma vyhnala segra tak som siel na 4 hodky spat a zasa 72 hod CS a prestavka len na zachod a obed
Bohuzial uz neni ziadna hra co by ma tak bavila ako kedysi CS + uz tolko nevydrzim.
Takze. Po par minutach stravenych v A10 som chytil cit stihaciek konecne do ruky 
Chybicka sa vludila a nevie neikto pls nahodou preoc to seka? ma aj niekto iny taky problem?
Heh, pozrite kto je najlepsi assault: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl ... 357/stats/ 
Mali by trochu upravit ten algoritmus, aby pocital iba ludi s urcitym odohranym casom, pretoze ja som za assaulta ziskal iba 240 bodov ked som raz na Seine Crossing nieco zle stlacil, spawnol som sa ako assault, sadol som do transportera a zabil som 2ch nepriatelov, nasledne som hned zomrel a hral dalej za engineera
Takze moj herny cas za assaulta je niekde pod 30 sekundami.
Mali by trochu upravit ten algoritmus, aby pocital iba ludi s urcitym odohranym casom, pretoze ja som za assaulta ziskal iba 240 bodov ked som raz na Seine Crossing nieco zle stlacil, spawnol som sa ako assault, sadol som do transportera a zabil som 2ch nepriatelov, nasledne som hned zomrel a hral dalej za engineera
-
Hotwire
Addict
a pozri kto je top jet pilot a top AA driver 
-
Michaelo
Hardcore addict
Mat tu PC tak by ste tam neboli 
Ked sa ja dostanem do AAcka tak tam som celu mapu a rakety lietaju rad radom
Ked sa ja dostanem do AAcka tak tam som celu mapu a rakety lietaju rad radom
-
Hotwire
Addict
ibaze AA vozidla su len na jednej-dvoch mapach takze to si s nimi moc nezahras 
-
Michaelo
Hardcore addict
Preco nie? Co ked clovek hra rad len na tych mapach?
Ja mam rad Sienna crossing. Das supporta, nastrazis claymore pri vchode do budovy a na druhe podlazie ides k oknu a uz len palis rad radom
Ani nevedia skade palis kedze pouzivam tlmic zablesku. Pridu na to tak ich sunda claymore 
Ja mam rad Sienna crossing. Das supporta, nastrazis claymore pri vchode do budovy a na druhe podlazie ides k oknu a uz len palis rad radom
-
Hotwire
Addict
pokial viem tak tunguska je len v tej mape co je ten pristav, a americky AA je zas len na tej velkej travnatej mape, a aj to len conquest, v rushi neni...takze pochybujem ze najdes server ktory strieda len tie dve mapy
Mne to s AA tiez ide, ale problemom je to, ked mi ide az velmi dobre, potom piloti prestanu lietat nad mojimi oblubenymi miestami a mam pocit, ze na mna posielaju aj tanky a pripajaju sa k nim vojaci s bazookami
Vacsinou sa totiz pohybujem medzi kopcekmi, aby ma tanky v ramci obycajneho boja nemohli trafit, lenze potom sa uz vyberaju na vypravy a to sa uz treba branit.
-
Michaelo
Hardcore addict
No ver mi ze su servery kde mas jednu mapu dookola len striedas strany 
No toto sa stava aj mne. Raz na mna dali koordinovany utok. Obe stihacky aj vrtulnik
Vrtulnik aj stihacky a aj ja sme sli do vecnych lovist 
Len ma stve ze mi neukazuje kills u claymore a vozidiel
No toto sa stava aj mne. Raz na mna dali koordinovany utok. Obe stihacky aj vrtulnik
Len ma stve ze mi neukazuje kills u claymore a vozidiel
-
Hotwire
Addict
sak ked prestanu lietat tak kos pechotu
s tunguskou krasne idu dole 
Kills pri vozidlach ukazuje, len ich musis znicit a nie iba zneskodnit (disable), akurat vcera som tak zostrelil transportny vrrtulnik a mal som triple kill 
Schyzo: pechotu davam v ramci prestavok hned po zostreleni letectva, prave kvoli tomu som si nechal zoom a nie termoviziu. So zoomom sa da pechota kosit krasne na dialku a to chudaci casto ani nevedia odkial to na nich sypem.
Schyzo: pechotu davam v ramci prestavok hned po zostreleni letectva, prave kvoli tomu som si nechal zoom a nie termoviziu. So zoomom sa da pechota kosit krasne na dialku a to chudaci casto ani nevedia odkial to na nich sypem.
-
Michaelo
Hardcore addict
nnn nemyslim ze pri zniceni vozlidla ale ked ja niekoho s vozidlom zabijem tak napr u Tungusky som mal nulu a to som s nou odrovnal uz 5tich (prvy ci druhy den hrania MPcka ked som prisiel na to ze tam su AAcka).
// Hmm tak neviem. Aj u Claymore mam 0 kills a to som s nimi zabil len pocas jednej mapy vyse 15 ludi.
// Hmm tak neviem. Aj u Claymore mam 0 kills a to som s nimi zabil len pocas jednej mapy vyse 15 ludi.