maju tieto dve dosky Wake on lan teda moznost spustania PC cez siet?
MSI K9N6PGM2-V
MSI K8M NEO-V
Wake on lan na dvoch doskach
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Wake on lan na dvoch doskach
Pozri si parametre na stranke vyrobcu, alebo cakas, ze to niekto bude hladat za teba???
Predpokladam, ze budu mat, pretoze to maju aj starsie dosky.
Predpokladam, ze budu mat, pretoze to maju aj starsie dosky.
hojko: mimo tému - nechcel som zakladať nové vlákno. nastaviť aktuálny čas na serveri by nešiel? je to trocha mätúce...
//autoeditácia príspevku (06 Nov 2011, 3:31)
test
//autoeditácia príspevku (06 Nov 2011, 3:31)
test
Hojko, ja som sa pozeral na web, MSI stranku som si presiel ale nikde tam nic nepisu tak si to overujem...
na jednom fore mi uz odpisali ze funguje tak diky moc
len tam je jedna podmienka v pripade linuxu... treba zadat prikaz "sudo ethtool -s eth0 wol g" aby to zaplo Magic Packet. len ma dost nasralo ze ked zapnem pc a vypnem ho pred bootom tak to nezobere magic packet
pre tych ktorym sa to nechce pisat po kazdom spusteni PC, zadajte "up sudo ethtool -s eth0 wol g" na koniec suboru /etc/network/interface najlepsie cez nano prikaz.
na jednom fore mi uz odpisali ze funguje tak diky moc
len tam je jedna podmienka v pripade linuxu... treba zadat prikaz "sudo ethtool -s eth0 wol g" aby to zaplo Magic Packet. len ma dost nasralo ze ked zapnem pc a vypnem ho pred bootom tak to nezobere magic packet
pre tych ktorym sa to nechce pisat po kazdom spusteni PC, zadajte "up sudo ethtool -s eth0 wol g" na koniec suboru /etc/network/interface najlepsie cez nano prikaz.